Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 gelecek bölümde ağır mevzu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 165 bence enfes bölümdü. fukasaku !!! umarım bir şey olmamıştır dicem ama o boyuta göre ölümcül bir darbeydi o. ma dalıcak sandım rage'e girip ama bir şey yapmadı fukasaku düşünce. combat çok kısa olsa da naruto'nun bir kez daha aklını ne kadar düzgün şekilde kullanmaya başladığını gördük. ninjutsu emici pain'i kurbağaya çevirmek enfes hareketti. ben sabit durduğu için reverse summon yapmadan sage mode'a geçecek tekrar sandım ama çok daha farklı bir şey yaptı. ve evet, pain'in söylediklerinde ve yapmak istediğinde doğruluk payı var. bunu bu bölümde naruto da anladı. ama yapmak istediği şeyin boyutu ve yönü yanlış. muhtemelen naruto'nun birkaç bölüm sonra anlayacağı bir şey olacak bu, bu bölümde lafı ağır koydu çünkü pain. nagato'yu da görmüş olduk. baya uçuk bir herif olmuş küçüklüğüne kıyasla. gerçi ağzından gelen kana falan bakılırsa daha fazla kaldıramayacak bu combat'ı ama görücez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 abi o kurbağaya cevirme sahnesinde koptum ben zaten. 2-3 dakka güldüm sesli sesli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 bone, gayet epic savaş. metriks lobi sahnesi mi bekliyorsun anlamadım. :p 165 evet tosbağaya çevirme olayı güzel numaraydı. yalnız pain de naruto'nun yıllardır herkese sıktığı "SEN DE BENİM GİBİSİN" olayını ona karşı kullandı ve içine oturdu, bişi diyemedi naruto. iyi dedi oh. yalnız nagato daha önce dendiği gibi (sasori'nin kuklalarında da aynı olay olmuştu) yönettiği pain azaldıkça güçleniyor. yorulmuş olsa da öncekinden çok daha güçlü aslında deva path artık. hinata da garibim ancak çıkabildi yüzlerce bölüm sonra ortaya. bu arada gelecek bölümü %99 ihtimalle flcl tarzlı stüdyo yapmış, hani hidan'ın ağzının yüzünün parkinsonlu gibi tirtir titrediği 80'lerdeki bölümü yapanlar. ben sevmiyorum çizgilerini ama sevenleri yaşadı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 165 Bayağı güzel konuştular. Yalnız bu bölüm de narutonun zeka açısından ne kadar geliştiğini gördük. Kurbağaya çevirme sahnesi çok güzeldi. Ama o durumda Nagato nun da nature chakra yemesini beklerdim kurbağa filan olmasa da sorun çıkarırdı ama heralde sadece chakra yolluyo, direkt iletişim yok gibi. Yalnız bi sonraki bölüm Hinata ölürse çok kötü olur. Paini dövemez tamam o kesin, muhtemelen tek vasfı da Painden dayağı yedikten sonra Naruto nun rage e girmesini sağlamak olucak ama yine de ölmesin. Seviyoruz kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 hinatayok abi ölmez ya ölemez. en sevdiğim kız. ölürse haraslarım adamları... herkesi reslemek zorunda kalırlar. daha büyücek evlencek narutoyla, çocukları olcak filan falan dsfgsasadf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Sam said: bone, gayet epic savaş. metriks lobi sahnesi mi bekliyorsun anlamadım. :p 165 evet tosbağaya çevirme olayı güzel numaraydı. yalnız pain de naruto'nun yıllardır herkese sıktığı "SEN DE BENİM GİBİSİN" olayını ona karşı kullandı ve içine oturdu, bişi diyemedi naruto. iyi dedi oh. yalnız nagato daha önce dendiği gibi (sasori'nin kuklalarında da aynı olay olmuştu) yönettiği pain azaldıkça güçleniyor. yorulmuş olsa da öncekinden çok daha güçlü aslında deva path artık. hinata da garibim ancak çıkabildi yüzlerce bölüm sonra ortaya. bu arada gelecek bölümü %99 ihtimalle flcl tarzlı stüdyo yapmış, hani hidan'ın ağzının yüzünün parkinsonlu gibi tirtir titrediği 80'lerdeki bölümü yapanlar. ben sevmiyorum çizgilerini ama sevenleri yaşadı. :p yessssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 biraz jitterlı bole titrek kayık, anotomi bozulan animasyon cok yakısıyo narutonun en aksiyonlu combatlarına. doğru yerde kullnıyolar o ekibi iyi oluyo bence cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Sam said: bone, gayet epic savaş. metriks lobi sahnesi mi bekliyorsun anlamadım. :p epic ile kastettiğin önemli insanların ölmesiyse, evet epey epic şeyler oluyor. benim epicten kastettiğim böyle hoplamalı zıplamalı ateş püskürtmeli şey olması. son 4-5 bölümü üstüste koysan daha bir bölümlük aksiyon göremedik arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 boneye katılıyorum. yok zekasını kullanmışda adamı dövmüş filan actiondan saymıyorum ben... 2 bölümlük ep olcak. jutsular havada uçuşcak, herkes ortalıı dağıtcak, herkes ölcek filan mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 O aynı anda pekçok haraket olduğunda millet anlasın diye 3. şahısların açıklamasına giden zaman yok mu... Nefret ediyorum o işten. Normalde 164'te Naruto'nun gazı atmasıyla başlayıp pain'in shinra tensei ile 2 Naruto'yu uçurması arası gerçek zamanlı olarak 10 saniye falan. Ama bölümün çoğu bu actionu kare kare izleyip daha sonra açıklamakla geçiyor. Millete açıklayacaz diye Anime'de kat kat daha iyi yapılabilecek bir kısımı sanki HoMM'daki turn-turn saldırı gibi izliyoruz. Gintama bu işi çok iyi yapıyordu, direk uncut action. Şu bölümleri görünce direk aklıma o geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Fortuna said: O aynı anda pekçok haraket olduğunda millet anlasın diye 3. şahısların açıklamasına giden zaman yok mu... Nefret ediyorum o işten. shippuuden öncesinde de flashbacklerle uğraşıyorduk hehe. bir saldırı yapacak mesela, adam taa çocukluğundan başlıyor, bugüne kadar bir sürü flashback geçiriyor, ondan sonra saldırısını gerçekleştiriyor, gerçi o zamana kadar bölüm de bitmiş oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Abi bu konuşmalar olmasaydı olmazdı cidden. Bu arc böyle devam edecek çünkü, finalinde herkes kishimoto'ya küfredecek zaten de :D 2-3 bölüme sağlam action var sonrasında da epeyce sosyal mesaj.. Bakalım ne tepki vereceksiniz izlediğinizde. ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Oce4n said: boneye katılıyorum. yok zekasını kullanmışda adamı dövmüş filan actiondan saymıyorum ben... 2 bölümlük ep olcak. jutsular havada uçuşcak, herkes ortalıı dağıtcak, herkes ölcek filan mesela... abi adam koskoca köyü haritadan sildi, daha nereye ortalığı dağıtsınlar. krater açtı bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 o zaman yanlsı anımeyı zılıyosunki abi. narutonun comöbatları basından beri ufak twistlere dayanarak ilerliyo hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 adını hatırlayamadım erkek kurbağa vardı küçük onun ölmesi iyi olmadı. diğeri acaip kötü oldu bu duruma. ben felaket patlar gibi düşündüm. rage olup bi hareket yapar diye düşündümde hiç bişi yapmadı garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Cuce said: o zaman yanlsı anımeyı zılıyosunki abi. narutonun comöbatları basından beri ufak twistlere dayanarak ilerliyo hep. wut? lee vs kimimaro www.youtube.com/watch?v=a5NjCwQ14UA sassuke vs itachi www.youtube.com/watch?v=DbVEdGHIMtU drunk lee, jiraiya vs pain gibi gibi.... hani bütün bölüm boyunca kavga etcekler demek saçma zaten de böyle harika actionları yoktu değil :/ Karşısında kimse yokken tek jutsuyla köyü almasını da actiondan saymıyorum işte zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galith Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Cuce said: biraz jitterlı bole titrek kayık, anotomi bozulan animasyon cok yakısıyo narutonun en aksiyonlu combatlarına. doğru yerde kullnıyolar o ekibi iyi oluyo bence cok. Preview'ü izlerken kontrolsüzce titremeye başladım. DAT ART. Çok iyi olacak çizimler sonraki bölümde. Ve tahminimce en iyi işlerinden biri olacak o grubun. Çünkü sasuke'yi filan çizdikleri bölümlerde eski performanslarına göre düşüklerdi, diger çizerlere kıyasla God olsalar da. Ama bu grup bir kere çizip 60 bölüm çizmiyor. Hinata'ya değil de, mangayı okuyanlar bilir daha taşaklı bölümlere harcasalarmış. Of çok iyiydi bölüm. Kurbaga sahnesi, kusursuz. Sonraki bölüm bariz Hinata dramı. Naruto enrage=fox, pain yusuf. Takipteyiz. Of tekrar izledim preview'ü, DAT ANIMATION, DAT SHADOWING... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 bölümde manga spoilerı vermeyin :D gerçi spoilerı ben yutupta gördüm, acaba narutonun yapımcılarının binasına akın mı düzenlesek bilemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 abi imalı konuşmak da spoiler gibi bişi ya. yapmayın öle şeyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 bu arada çizgi filmi mangadan ayrı sürdürebilirler mi, böyle bir şans var mı? bir cleric yollayıp jiraiya'yı resletmek istiyorum çünkü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galith Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Abi saçmalamayın, spoiler falan yok gevezelik ediyorum öyle olsa demem zaten. Öyle mi oluyordu lan dur bakayım. Hinataya bişi olursa naruto abim affetmez diyorum spo diyorsunuz olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galith Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Ayrıca Jiraiya'yı resleyecek Cleric yok üzgünüm. Şu saatten sonra Allah gelse resleyemez Jiraiya levelındaki adamı, adam gerçek bir ninja olarak öldü. Diriltene kayar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 orachimaru bile kaldıramaz. jiraiya'ya hükmedecek gatsu narutoda bile yok. anca nasıl döner. kurbağa olarak rearkarne olursa, gün gelir narutonun oğlu summonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 temple of ilmater'e götürsek first hokageyi bile reslerler yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar