Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 olduğu veya olmadığı yönünde bilgi yok, olduğu yönünde ima yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 gamabuntayı summonlıyordu minato ama bilmiyorum sage midir. fukasaku naruto'yu eğitirken bi ton şeyden bahsediyodu eski sageler falan fistan. cevabı o bölümlerdedir büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 sage olduğu yönünde bir bilgiye yıllardır rastlamadım ben. gamabunta'yı summonluyor kyuubi ile kapışmasında, ama her summon kullanan sage olacak diye bir şey yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bence shipitducy rüyasında gördü öle bişeyi adam gerçek sanıyo.jiraya ve naruto dışında insan sage olmadığı sölenior bölümde. adamın kafa iyiydi sanırım,gerçek le hayali ayırt edemior bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bu arada 5 - 6 yıl önce lise'de arkadaşlarla naruto geyiği çevirirken ' beyler nasıl bilmezsiniz ya, yondaime sandaime'nin oğlu lan ' tarzı bir şey söylemiştim ve sonunda qq olmuştum. bunu da unutamam bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 sage olmak için summon yapmak gerekmiyor ki. öyle olsa dünyadaki her 3 kişiden 1i sage olurdu, habire bişiler summonlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Kurbağa summon lamış diye diyor ama alakası yok zaten yine de, olay naturel chakra çekip kullanabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 yondaime sage değil daha fazlası !! Beyond the GODLIKE ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 neyse, bölümün çıkmasına 1.5 saat falan kaldı. DAYAK GELİYOR DAYAK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 1.5 saat uyuyayım ben o zaman sabredemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 süre < 1saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 düştü millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 abi bu seslendirmeden mi ne çok fena etkiliyor insanı. mükemmel bi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bol bol müzik kullanmaya devam ederler inşallah, en çok gaza getiren müzikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 oo düşmüş mü? bu bölüme özel 720p indireyim o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Hinatayı seslendiren mi değişti yoksa bana mı öyle geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ulam çok kısa sürüyo be !!!! doesn't he remind you of those two ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 lan bu ne öf. 2 sn izledik bitti ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 MOAR!!! ME WANT MOAR!!! üff bu ne ya narutoya da kızdım şimdi bok vardı herşeyi harcadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 163 - FFS ! baya gaz başladı combat, kısa gelmedi bana, ama umarım bir sonraki bölümde bitmez kavgaları. bana da çok hızlı kullandı gibi geldi jutsularını naruto, ama ulan karizma akıyor heriften ya. 2 tane pain'e gelir gelmez one shot atmak kolay mı ! baya baya güçlü oldu naruto bu son training sonrasında, combat'ın gidişatı ne olur bilmiyorum ama şu seviyede birini + kyuubi'nin de gücünü koyarsak kage'ler gelse alamaz heralde. bölümü izlerken teee ilk sezonunun ilk bölümlerinden son bölüme kadar film şeridi gibi geçti naruto'nun yaptıkları, cidden neydi ne oldu sorusuna cevap. tsunade'ye de yazık oldu, sanırım tekrar toparlayamayacak vücudunu. gerçek anlamda obaa-chan oldu gibi. umarım daha uzun sürer combatları, manga okuyanların geçen bölümün sonuna göre söylediklerine göre 3 - 4 bölüm sürecek çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bu hızla giderse bi 10 bölüm sürer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 önümüzdeki hafta 1 saatlik bölüm? hadi ama istiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 spo narutonun rasen shuriken i geliştirmesi süper oldu acaip haywan bi teknik naruto hala rasengandan başka bişe yapmıyo dienlere alın size nuke den beter ranged attack sage mode sayesinde lee den beter taijutsu da yapıyo summon un allahı var adamda kısaca harbiden baya güçlendi naruto 9 tails i de kullanmayı örendi mi hokage ötesi bişey rahat olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 sonunda ya sonunda... mükemmeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Bir heyecan açtım, daha yerleşyeme yeni başlamıştım ki bitti, kesin 1 saatlik lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar