Phae Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ASUMA DIES. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 spoilerz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 abiii, tekrar tekrar açıp izliyorum bu bölümü. haftaya 2 - 3 - 4 bölüm falan gelsin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 konoha =/ gelecek hafta 2 bölüm falan çıkarmalılar ya şöyle doysak izlemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Haftaya 4 bölüm narutonun küçükken nasıl yalnız kaldığını anlatan bölüm koyacaklarmış anlamayanlar için :P sonra pain kahrından ölecekmiş içinde patlatacakmış :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ahaha pain yanlışlıkla herkesi öldürdükten sonra tavla oynamayı öğrenip yaşamını esnaf olarak sürdürecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 -Deno- said: niggaknow said: soldaki clumsy ortadakini biliyoruz zatende ismini unuttum. sağdaki hangisi abi hiç görmedim. ayrıca müzik iyiydi gayet bence. en sağdaki sand + sound konoha'ya daldığında ( 1.sezon ) jiraiya'nın summonladığı frog'lardan biri. orochi'nin yılanlardan birine tek atıyordu diye hatırlıyorum. Oneshot çekmişti Jiraiya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 samaella said: Haftaya 4 bölüm narutonun küçükken nasıl yalnız kaldığını anlatan bölüm koyacaklarmış anlamayanlar için :P sonra pain kahrından ölecekmiş içinde patlatacakmış :S oleeeeey ben de diyodum zaten bi filler daha girse de eğlensek diye o değil de... 162 ohaaa adam nuke attı laaaaaaaaaan haritadan sildi yepisyeni şehri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ps yokki oynayalım !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 üeh cel shading pırıl pırıl olmus yalnız. grafikler sahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 jiraiya vs pain hangi ep'de başlıyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Grafikler efsane olmuş , eğer o savaşın tamamını cell'de uraşıp yaptılarsa muhteşem olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Amanın çok iyi grafikler. Çıkınca hemen bi fiyat/cep değerlendirmesi yapıp bi şekilde almak lazım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 anime de böyle gelse manyak olur asdjahds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Cuce said: 162 abi nasıl ölür o kadar insan anlamıyorum.. cidden anlamıyorum. kakashi öldümü simdi? shizune öldümü? ölemezler lan nasıl ölürler.. ben bişi demiyorum artık. efsanevi combat hazırlıyalım derken herkes de pat pat ölmesin bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 samaella said: ps yokki oynayalım !! 1 aydır falan takip ediyorum sürekli. bütün ultimate ninja, narutimate, narutimate accel serilerini oynamış biri olarak söyleyebilirim ki, ps 3'ü olmayan adama ps 3 aldırma sebebi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 narutonun pc oyunu varmı peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 grafikler süpermiş cidden, gameplay iyi mi diye düşünmeden edemedim ama diğer naruto oyunları aklıma gelince. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 samaella said: narutonun pc oyunu varmı peki ? malesef. naruto-arena var ama, browser oyunu. baya güzel o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 son 11 bölüm mükemmeldi bu arada. dopdoluydu , o bölümden narutodan cok ağladım ben resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Abi çok fena heyecanlıyım ya bir sonraki için. Gelmiş geçmiş en taşaklı naruto combatı gibi birşey zira. Uzun, seksi. GELSİN ARTIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 herhalde, en-dede kurbağayı saymazsak, naruto dağın en delikanlı 4 cocuğuyla geldi. allah bilir adam gibi summon etmeyide öğrenmistir scroll'uda alınca. tipide pek sekil olmus. yondaime sage mode biliyomuydu acaba.. cevap verin diye sormadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 biliodu zaten animede soyluolar illa cevap verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 shipitducy said: biliodu zaten animede soyluolar illa cevap verdim oha deli üfürmüş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 neresinde ya hatırlamıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar