Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

157

baya bomba başladı pain'in konoha saldırısı. ben bölüm sonuna doğru başlar diyordum, direktoman 2 - 3 mahalleyi indirdi herif. tsunade'yi opening'de görememiştik, acaba o da kavgalara dahil olacak mı diye de merak ediyorum. naruto eğer fukasaku ile merge olmayı çabucak becerirse 158. bölümde baya bir ortalığı dağıtır heralde. gelecek bölümlerde bol bol lee, kiba, shika, neji, tenten vs. görmek umuduyla..

Sosyal ağlarda paylaş

Ya, ok garip bi bölümdü, giriş sonuç yoktu sadece süreç vardı pat diye bitti.

Daha iyi storyboardlara ihtiyacı var bölümlerin. havada kalıyor.

Ve kimse çıkıp "bir haftalık anime abi ık bık" etmesin, mangası var. Dünyanın en çok izlenen animelerinden biri, ekibi bulsunlar bunun için. Yazık ediyorlar.

Pain çatır patır girsin Konoha'ya, böyle bisiklet sürer gibi bir atmosfer vardı bölümde. Hiç climax yaratamadılar.

Eskiden kakashi sharingan açardı herkes dumur olurdu, adam şehri yıkmaya geldi millet rapor falan veriyor. ffs kishimoto.
Sosyal ağlarda paylaş

ostrich said:

4. filmin traileri çıkmış, naruto filmlerine hiç ilgim olmazdı ama bu film için şimdiden meraklanmaya başladım. Diğer filmlerden bayağı bir farklı olacağa benziyor. Umarım doğru düzgün bir hikaye ile gelir bu sefer.

www.youtube.com/watch?v=SHVuWmTCkUc

abaaav minato !
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...