Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ayıp ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 iyi ki 9 kuyruklunun aslında sasukenin hayal gücü olduğu ortaya çıkacağını söylememiştim, direk banhammer gelirdi öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Naaptın sen hacı ya.. Anime izleyenlerin tüm heyecanını mahvettin şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ooo manyak laf. manyak laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Bu hafta yok mu bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Var gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 hah ne gün çıkıyor bölümler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bu gece yayınlanıyor. yarın öğlene doğru ingilizce altyazılı düşer nete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 NARUTO SHIPPUDEN 157 WILL BE ONLINE IN 15 MINUTES meraktan soslu fıstığa abandım çıksa da izlese artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 157 aaaarghh en heyecanlı yerinde bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 157 çok ayıp bir filler bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Shippuden movie 3 ü yapmışlar. Hoş yapılıydıda çevirmişler diyelim :D http://www.animefreak.tv/watch/naruto-shippuuden-movie-3-online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 157 baya bomba başladı pain'in konoha saldırısı. ben bölüm sonuna doğru başlar diyordum, direktoman 2 - 3 mahalleyi indirdi herif. tsunade'yi opening'de görememiştik, acaba o da kavgalara dahil olacak mı diye de merak ediyorum. naruto eğer fukasaku ile merge olmayı çabucak becerirse 158. bölümde baya bir ortalığı dağıtır heralde. gelecek bölümlerde bol bol lee, kiba, shika, neji, tenten vs. görmek umuduyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 shikamaru görelim ben başka bişi istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Benim izlediğim yer açılış ve kapanışta çalan kareokeleri kesmiş, nerden bulabilirim ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Valla ben torrentten indirip izliyorum horriblesub releas ini gayet güzel.Stream Naruto seyredilmez yazık yani yapılmaz bu Narutoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Movienin senaryo patlak :) Kimse yenemiyor ama Naruto yeniyor her nasil oluyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 senaryo harbi dandik de çizimler iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 önümüzdeki 1-2 bölüm gayet net göreceğiz neden pain denince milletin dudağı uçukluyor. :p hele şükür bugünleri de gördük, filler summon ettirmezler umarım kuçiyosenocutsuuuuucu pain'e arc sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 4. filmin traileri çıkmış, naruto filmlerine hiç ilgim olmazdı ama bu film için şimdiden meraklanmaya başladım. Diğer filmlerden bayağı bir farklı olacağa benziyor. Umarım doğru düzgün bir hikaye ile gelir bu sefer. www.youtube.com/watch?v=SHVuWmTCkUc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Yeni endingi beğendim ben baya jitensha jitensha jitensha .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 evet jitensha da ona eşlik eden animasyon da yılın en iyisi olabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Ya, ok garip bi bölümdü, giriş sonuç yoktu sadece süreç vardı pat diye bitti. Daha iyi storyboardlara ihtiyacı var bölümlerin. havada kalıyor. Ve kimse çıkıp "bir haftalık anime abi ık bık" etmesin, mangası var. Dünyanın en çok izlenen animelerinden biri, ekibi bulsunlar bunun için. Yazık ediyorlar. Pain çatır patır girsin Konoha'ya, böyle bisiklet sürer gibi bir atmosfer vardı bölümde. Hiç climax yaratamadılar. Eskiden kakashi sharingan açardı herkes dumur olurdu, adam şehri yıkmaya geldi millet rapor falan veriyor. ffs kishimoto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 O senin mallıgın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ostrich said: 4. filmin traileri çıkmış, naruto filmlerine hiç ilgim olmazdı ama bu film için şimdiden meraklanmaya başladım. Diğer filmlerden bayağı bir farklı olacağa benziyor. Umarım doğru düzgün bir hikaye ile gelir bu sefer. www.youtube.com/watch?v=SHVuWmTCkUc abaaav minato ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar