Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buna gülünür işte...

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Başlıkta

ANKARA'DA DEPREM !!!

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=19187&cat=110&dt=2007/04/04

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma
Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, saat 01.17'de merkez üssü Keçiören İlçesi
olan 3,6 şiddetinde bir deprem kaydedildi.

3gündür Isparta'da toplamda 86 kusur sarsıntı meydana geldi.Bunlardan en az 66 sı 3.0-4.7 arasındaydı.
Bu habere gtümle gülüyorum.
Aman bişey olmasın Ankaraya..
Başlıgı görünce şehir yıkıldı zannettim..
ANKARA'DA DEPREM !!! ...

[ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 04:09 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu sen ki 300kişi ile 10000000000kişilik orduya karşı koymuş cengaverlerin torunlarındansın.. 3,7yi bırak 100şiddetinde deprem olsa haber yapmam ben! yardıma bile gitmem! İçim rahat otururum evimde. bilirim ki enkaz altında kalsan, üzerinde 400ton beton olsa bile THIS IS SPARTAAAA diye hönkürdükten sonra bi tekme ile betonu, çeliği havaya atar, altından çıkarsın enkazın.

Lütfen demogoji yapmayalım! Güçlüsünüz bunu kabul edin artık
Sosyal ağlarda paylaş

@Aragorn

Geyiğini yapması kolay.. hemen hemen her şeye bağlanacak, akılda kolay kalan sözleri var. Fazla kafa yormayan bir plot a sahip. Kısaca pek çok şeyle uyumlu ve gündemde. Onun için kolay işlenen bi materyal an itibari ile.

aksi halde ciddi bir şekilde "3,6 şiddetinde depremin haberini ancak habertürk yapar. ayrıca deprem 5in altında ise bana 'dasaaa deprem oluyor!! korkuyoruz biz' diye gelmeyin.. uyandırmayın bile. olmaz bişi" desem o kadar komik olmaz.. kısaca maksat eğlence olsun, siz de eğlenin ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...