Eternal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Başlıkta ANKARA'DA DEPREM !!! http://www.haberturk.com/haber.asp?id=19187&cat=110&dt=2007/04/04 Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, saat 01.17'de merkez üssü Keçiören İlçesi olan 3,6 şiddetinde bir deprem kaydedildi. 3gündür Isparta'da toplamda 86 kusur sarsıntı meydana geldi.Bunlardan en az 66 sı 3.0-4.7 arasındaydı. Bu habere gtümle gülüyorum. Aman bişey olmasın Ankaraya.. Başlıgı görünce şehir yıkıldı zannettim.. ANKARA'DA DEPREM !!! ... [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 04:09 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 orası ısparta ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 bitsede gitsek diyoruz işte burdan bizde.. Yoksa ölücez Antalya ya dönemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 3.6 şiddetinde deprem için o başlık komik olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Yahu sen ki 300kişi ile 10000000000kişilik orduya karşı koymuş cengaverlerin torunlarındansın.. 3,7yi bırak 100şiddetinde deprem olsa haber yapmam ben! yardıma bile gitmem! İçim rahat otururum evimde. bilirim ki enkaz altında kalsan, üzerinde 400ton beton olsa bile THIS IS SPARTAAAA diye hönkürdükten sonra bi tekme ile betonu, çeliği havaya atar, altından çıkarsın enkazın. Lütfen demogoji yapmayalım! Güçlüsünüz bunu kabul edin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Yeni nesil habercilik işte. [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 09:27 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 valla bizim ev en son kattaydı. sabaha kadar sallandım Ispartada. 2 gün sürekli sallandı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 kermit'e el sallayın gidici.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 ankarayla ıspartayı birmi tutuyosunuz peh hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 dasaaa Spartaya feci kaptırdın sen, son 10-15 konuda boş geçmedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 maksat haber olsun ,velvele olsun diye haber yapmak. habertürk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 7.3 depremi yaşamış insanlar "4,3 hadelan ona depremmi diyosunuz" derseler şaşırmayın normaldir.Ben diyorum.4 şiddetinde deprem oluyo arkadaş ölüyoruz çok şiddetli şöyle böyle dedim sakin ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Harbi öyle oluyor. Millet paniklerken sakin kalabiliyorum. Ama "ya yavaş başlayıp da sonra şiddetlenirse" diye de yusuflamıyor değilim yani deprem olunca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 1 siddetinde depremede yakında ŞOK ŞOK ŞOK İstanbulda Deprek 1 şiidetindeki deprem 200000 evi yıktı falan 1 milyon kisi ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 4 de o kadar küçük sayılmaz. Evet yıkıcı değildir ama panikleyip binalardan atlayanlar oluyo. 7.4 ü izmit'te yaşamıştım ben de artık ufak depremlerde fazla bişey hissetmiyorum. Hatta o gün bile son 5 saniyesini hissedebilmiştim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 @Aragorn Geyiğini yapması kolay.. hemen hemen her şeye bağlanacak, akılda kolay kalan sözleri var. Fazla kafa yormayan bir plot a sahip. Kısaca pek çok şeyle uyumlu ve gündemde. Onun için kolay işlenen bi materyal an itibari ile. aksi halde ciddi bir şekilde "3,6 şiddetinde depremin haberini ancak habertürk yapar. ayrıca deprem 5in altında ise bana 'dasaaa deprem oluyor!! korkuyoruz biz' diye gelmeyin.. uyandırmayın bile. olmaz bişi" desem o kadar komik olmaz.. kısaca maksat eğlence olsun, siz de eğlenin ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Isparta'da surekli deprem olmuyo mu? Yani Izmir gibi... Her dakika zaten sallaniyo, bunun haberi olmaz ki. Ankara surekli sallanan bi yer degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 ben 17 ağustosta uyanmamıştım istanbulda. asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 aynen asdadasd son 10 saniyesine yetişebildim. ama o bile yetti..pis tırsıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 gazeteciler... Oturdugum mahallede 20 senedir hiç bir olay olmadı.Son 1 ay içinde 2 kişi bıcaklanarak öldürüldü ve manşetler. ÖLÜM SEMTİ SÜTLÜCE!!! CİNAYET VADİSİ!!! SÜTLÜCEDE NELER OLUYOR!!!! öehh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar