ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 artik beraber aglarsiniz o bir yere varmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Omzuna kondurulabilen bir kuş sadece FRP ya da zenci olabileceği için karşılaştırılabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 bi sonraki seviyesi alnına vurmaktır. kuşunla kendinin veya başkasının alnına vurabiliyorsan kralsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 tamam ehe sapitmayin evladim. su Golden retriver larda cok ilgi odagi oluyor.Zaten serefsizler acaip sevimliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 +1 yavru olucak bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 yalnız goldenlar kızların ilgisini çektiği kadar erkeklerinde çekiyo. çok tehlikeli bi durum, tecrübeyle sabittir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 bi kediye köpeğe bakarak verecek kız varsa uzak olsun =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 golden yavrusu gerçekten ilgi odağı oluyor. daha yeni almışım 1,5 aylık mı ne. veterinere gidiyorum. haliyle kucağımda gidiyor. yürüdüğümüz 3 km boyunca hayvanın başını okşamayan kalmadı. kafamı sağa çeviriyorum ayyyy canıııım diye bir ses geliyor bi bakıyorum kızın teki elini atmış başını okşuyor. hayvanı veterinere götürünceye kadar kaç kişiye "kusuyor yetiştirmem lazım" dedim bilmioyrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 fistancım sonra gelecek soru çok önemli eğer aa uçuyormu bu derse bak sen o zaman senin cevap önemli bi hal kazanıyor yani durum sadece diyalogta bitiyor sonrasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 öğretisini hazırlasak bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 köpekle çok pis kız tavlıyorlar. hele böyle üniversite festivallerinde felan köpeğiyle gelen insanları muhakkak görürsünüz. köpeğini sevdirerek kızlarla tanışıyor. arabasına atıp dolaştırıyor. tabii bizde iş yok :) mis gibi golden retriever var, köpek sahipleri (kendilerinin de golden retriever'ı olmasına rağmen) bile beğeniyor bizimkini. ancak ben de ayk da bir halt yaptığımız yok :) ben kızlarla dialog kurmayı beceremiyorum, bizim köpek ise o kızlara yakınlaşmayı :P hani böyle bazı köpekler vardır, birisi sevdi mi direk yavşar. bizimki öyle değil. kendini sevdirtmiyor. bir de köpek/kedi gördüğünde çılgına dönüyor tutamıyorsun hayvanı. bazı erkek köpekler ne kadar sakin oluyor ya. kıskanıyorum onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Golden i egiteceksin abi. Ama kopek yavsakta olmayacak.Yoksa kotu oluyor. Ben hep hatunlarla hasir ne$ir ederdim retriverimi o da benden mutevellit cok seviyordu disicanlari... Birde mesela ben bi kac espiri yapardim surekli ayni olaylara(gerci bunlar dogaclama cikti ama hep ayni espirileri her seferinde yapiyordum) basicaksin espiriyi. Ya ama sey var simdi bazi hatunlar gercekten sevmek icin geliyorlar.Bazilari gercekten sevmek icin gelince sana kendilerini kaptiriyor bazilarida sirf seninle tanismak icin geliyor. Sirf benimle tanismak icin geleni daha gormedim :p ama olur be bigun. Ama gelipte seven sonra numarasini aldigim cok oluyordu. Ben ama cok gitmedim hatunla tanismak icin.Sabah kosuya cikardim yanima onuda alirdim. Mesela cok guzel bi kizla tanismistim asik olmustum.4 gun kosuda ust uste denk geldik.hergun sevdi. En son aksam yarin yine getir bunu olur mu dedi. getirdim.Sevdi etti kosudan sonra.Kahvaltiya gidiyoruz dedim gelirsen cok seviniriz falan filan (lan allahin kopegi neyine sevinicek ben sevinicem.) O da kirmadi bizi geldi.Sonra 4 aylik uzun bi birliktelik ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 penguende bir kuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 bahsettiğin sanat 'merhaba köpeğim için eş arıyorum eğer sizin hayvanınızda müsaitse çiftleştirebilirmiyiz' mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 bu yaz çok sıcak olmassa havalar, yani en azından bi haftasonu biraz serin bir gün olursa huskymi şehir merkezinde gezdirerek düşünüyorum hatun avına cıkmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 köpeksizde tavlanır kız. hatta köpek olmasın elde boş bi tasma olsun yine tavlanır. köpeğim kaçtı "o bir canavar" bakışları ve söylentileriyle cevredeki kızlara eldeki boş tasmayla yanaşıp dikkatli olun bayan uyarısı yapıp köpeklerden hoşlanıp hoşlanmadıgnı sorabilirsiniz. illa ki bi tanesi çok severim der, ona ne tür köpeklerden hoşlandıgını sorun. hangi tür derse desin, mesela xxx dedi, AAA benim köpeğimde xx cinsi =) diyip olayları geliştirebilirsiniz. o sizin yavşaklığınıza bakıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 çok ayıp. hatta tü kaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Kız çocuklu alışveriş yapan bir BABA >>>> YAVRU köpekli her türlü BABA :) Mıknatıs gibi valla ama neye yarar o ayrı konu tabi :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 sanki bi tutorials topici görüyorum [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 19:41 tarihinde, duende tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 valla dobermanim var, hangi holden gibi şirin filan insanlari pek ceken bir kopek degil. ona ragmen, mıknatıs mubarek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 duruma göre değişir... kediyi seven bi kız varsa hem kedini sevdirirsin hemde kendini fakat kedilere kıl kapıyorsa işte o zaman bittin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 aslında yapabilsen vahşi hayvanla daha iyi kız tavlarsın. örnekse kobra, galapagos ejderi veya porsuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 kobra derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 komodo ejderini duydumda galapagos ejderi ne ya? :) kızın üzerine salıp sonra kurtarıyo musun nasıl bir taktik? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 kediyle, köpekle sadece muhabbet kurabilirsiniz. olay, evden çıkartamayacağınız hayvanları besleyip, görmeleri için dışardan eve bağyan getirmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar