ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 efenim odtüde şenlik var bildiiniz üzere. biz de odtülü olmayarak nası girebiliriz, nasıl içeri süzülebiliriz vs. pentagram varmış ya. valla bakıp çıkacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 kapıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 yanına odtülü birini alcaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Kimlik kontrolunu nasil yaptiklarina bagli, sadece kapidaki hedeye dokundurup gecioysan akbil misali, arkadasin girdikten sonra bi sekilde sana vericke kimligi sende giricen.. Ya da ikinci taktik arkadaslarinla giricen hepsi odtulu, makara geyik bi sekilde giris yapican, ha olduda kimlik sordu, elini cebine atican millet kimlik gosterirken sen ariyacan, ariyacan sira sana gelecek, olm ben kimligi evde unutmusum heralde falan dicen arkadasa, gorevli sana dondugu vakit, hocam ben kimligi evde unutmusum galiba falan diyecen, zorluk cikarirsa hocam yapma ya bi kimlik icin su kadar yolu dondurme dicen, tabii uslubun cok oneml burada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Tabi çok rahat olman lazım, sanki hergün girip çıktığın yer gibi :Dß Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ben iki gündür 100.yıl kapısından giriyorum , hiç birşey soran olmuyor. sorarlarsa kimlik bırakırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 @nedanko Sen bu işin ustası olmuşun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 340 fm puaniyla giriliyodu zamanında. öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 böğüüüü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=odtu+kampusune+giris+taktikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Nedanko maşallah Herşeyin hinliğini biliyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 kapida mustafa abi var ona soyle...D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ginaly adağım olsun bu, eğer bu sene odtüde bi yer kazanırsam, söz abi seni odtüden çıkarmıycam, biralarını ben ısmarlıycam! ühühü ühühüh öss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 pentagramın konser verdiği stadın karşısındaki yere dorm disco diye birşey yaptılar 90 lardan pop çalıyolar, pentagramın izleyicisi azalmıştı baya ben gidip baktığımda,konser bitti popçular hala devam ediyor.onlar yüzünden çalışamıyom yurtta :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Söylesen ben sokardım seni :) De çok geç haber verdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Gitmeden okusaydım alırdık içeri geç olmuş :/ O değil de boynum ağrıdı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 odtü öss de bana girdi şahsen girmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 arabayla giriyorsan cok kolay.. Kapidaki adama direk 2004 mezunuyum diyeceksin ama oyle bir kendindenden emin tavirla soylemelisinki adamin soracak cesareti kalmamali.. Yuzunde ulan ben kastim okulu kazandim 2 kati daha kastim bitirdim simdi birde bu kapidan beni sokmayacak adamin alnini karislarim bakisi olmali.. bu bakisi atabiliyorsan tamamdir.. [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 01:40 tarihinde, gellidus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 4 arkadaş taksiyle direk A1 kapısına (şu ana kapı) gittik. adam kimlik sordu. biz de bilkent kimliklerini gösterdik. "anaa hiçbiriniz odtülü değilmisiniz" dedi. yok dedik. adam önce gidin dedi. sonra bizim arkadaş indi artık ne konuştuysa adamla direk girdik. bitek konuan arkadaş kimliğini bıraktı. konser hoştu güzeldi süperdi überdi. çoğu rock konserinde albüm kaydına göre daha kötü bi ses surroundu olur, müziğin, basın vokalden baskın olması falan (bence yani). ama burda öle bişi olmadı. gayet güzeldi ses düzeni. hakan coşturdu adeta. ogün de gelmiş pek sevindim. şenlik alanında döner dürümü 5 YTLye sattılar. yuh yani bide bizim okul pahalı güya. neyse yine de acıktım yedim naapim. karşıdaki clubber ortam çok ilginçti. kafes içinde hapsedilmişler (: ama olsun orda çalan parçalar da çok kraldı. eternalus bak bu lafını hatırlatırım sana seneye(: (kendime not: seneye paticikte odtüye giriş diye arat bul bu konuyu) neyse hepiniz saolun girdik yani bişi olmadı. topik de boşa gitti (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Ben ilk okuldayken ormandan giriyorduk kaçak :D 100.yıl tarafında oturuyorsanız, yön duygunuz kuvvetli ise ve ormanda bikaç keşif turu yaptıysanız rahat bi şekilde girersiniz .Ha yakalanma tehlikesi herzaman vardır . 4 sene önce yine bi şenlikde vişneliğe tellerden atlarken yakalanmıştım :D Ne günlerdi yaf! Şimdi ne 100.yıl nede Ankaradayım. Umarım bi gün geri dönerim [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 08:28 tarihinde, Reflective tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 kimliğini ver, gir.. nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 almıyorlar öğrenci olmayanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 benle tamamen alakasız birisinin kimliği ile girdim.. :D Arkadaş saolsun ayarladı herşeyi... 3 kişi feci eğlendik.. Dışardan 2YTL ye bira alıp, 5 e sattık hatta.. O kadar iyidi.. :D 5 bira aldık :D sattık.. Extradan 5 bira + fıstık parası çıktı.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ben gayet normal, yürüye yürüye girmiştim. Ama etrafına bakarsan kafanda "ne zaman yakalanıcam" sorusuyla, o zaman durduruyo görevliler. Eğer bir şekilde durdurulursanda, kütüphaneye gidicem, bilmemne kursum var oraya gidicem vs diyip kimliğini bırakıp geçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar