Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

odtüye nası girilebilir [acil]

ginaly

Öne çıkan mesajlar

Kimlik kontrolunu nasil yaptiklarina bagli, sadece kapidaki hedeye dokundurup gecioysan akbil misali, arkadasin girdikten sonra bi sekilde sana vericke kimligi sende giricen..

Ya da ikinci taktik arkadaslarinla giricen hepsi odtulu, makara geyik bi sekilde giris yapican, ha olduda kimlik sordu, elini cebine atican millet kimlik gosterirken sen ariyacan, ariyacan sira sana gelecek, olm ben kimligi evde unutmusum heralde falan dicen arkadasa, gorevli sana dondugu vakit, hocam ben kimligi evde unutmusum galiba falan diyecen, zorluk cikarirsa hocam yapma ya bi kimlik icin su kadar yolu dondurme dicen, tabii uslubun cok oneml burada..
Sosyal ağlarda paylaş

arabayla giriyorsan cok kolay..

Kapidaki adama direk 2004 mezunuyum diyeceksin ama oyle bir kendindenden emin tavirla soylemelisinki adamin soracak cesareti kalmamali..

Yuzunde ulan ben kastim okulu kazandim 2 kati daha kastim bitirdim simdi birde bu kapidan beni sokmayacak adamin alnini karislarim bakisi olmali..

bu bakisi atabiliyorsan tamamdir..

[ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 01:40 tarihinde, gellidus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

4 arkadaş taksiyle direk A1 kapısına (şu ana kapı) gittik. adam kimlik sordu. biz de bilkent kimliklerini gösterdik. "anaa hiçbiriniz odtülü değilmisiniz" dedi. yok dedik. adam önce gidin dedi. sonra bizim arkadaş indi artık ne konuştuysa adamla direk girdik. bitek konuan arkadaş kimliğini bıraktı.

konser hoştu güzeldi süperdi überdi. çoğu rock konserinde albüm kaydına göre daha kötü bi ses surroundu olur, müziğin, basın vokalden baskın olması falan (bence yani). ama burda öle bişi olmadı. gayet güzeldi ses düzeni. hakan coşturdu adeta. ogün de gelmiş pek sevindim.

şenlik alanında döner dürümü 5 YTLye sattılar. yuh yani bide bizim okul pahalı güya. neyse yine de acıktım yedim naapim.

karşıdaki clubber ortam çok ilginçti. kafes içinde hapsedilmişler (: ama olsun orda çalan parçalar da çok kraldı.

eternalus bak bu lafını hatırlatırım sana seneye(:
(kendime not: seneye paticikte odtüye giriş diye arat bul bu konuyu)

neyse hepiniz saolun girdik yani bişi olmadı. topik de boşa gitti (:
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ilk okuldayken ormandan giriyorduk kaçak :D 100.yıl tarafında oturuyorsanız, yön duygunuz kuvvetli ise ve ormanda bikaç keşif turu yaptıysanız rahat bi şekilde girersiniz .Ha yakalanma tehlikesi herzaman vardır . 4 sene önce yine bi şenlikde vişneliğe tellerden atlarken yakalanmıştım :D
Ne günlerdi yaf!
Şimdi ne 100.yıl nede Ankaradayım. Umarım bi gün geri dönerim

[ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 08:28 tarihinde, Reflective tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben gayet normal, yürüye yürüye girmiştim. Ama etrafına bakarsan kafanda "ne zaman yakalanıcam" sorusuyla, o zaman durduruyo görevliler. Eğer bir şekilde durdurulursanda, kütüphaneye gidicem, bilmemne kursum var oraya gidicem vs diyip kimliğini bırakıp geçiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...