Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kültür sanat ve ali poyrazoğlu

Apache

Öne çıkan mesajlar

evet efendim güzide ülkemizde sanatçılığın artık üç kuruşa baktığı şu günlerde eski tiyatrocularımız bizim can damarımız,gelecek nesillere ulaşmamız için tek yol diyoruz ama kültürsüzlük,apolotik gelişim her yerde kendini oluşturmasını biliyor.yılların tiyatro sanatçısı ali poyrazoğlu da yeni nesil sanat akımına uyduğunu belli etmeye çalışmış.

artı on seksen sekiz efendim

http://www.youtube.com/watch?v=R8kLgJmC7IE

dipnot: poyrazoğlu devlet sanatçısıdır.

[ Mesaj 26 March 2007, Monday - 16:19 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

orkestranın o sıra hareketlenmesi,izleyenlerin alkışlaması durumun olağan karşılanması bana ilginç çağırışımlar yaptı.

bunu yapan bir rober hatemo olsa bir serdar ortaç olsa ben de güler eğlenirdim auhah diye ama ali poyrazoğlu gibi bir sanatçının yapması üstüne şakşakçı izleyen ekibi ilginç olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

oha ohaa. kesin önceden hazırlanmış bişey bence. orkestra coşuyo şaşıracağı yerde, ali poyrazoglu zaten hrööaarr diye bagırarak ne kadar azdıgını anlatmaya calısmıs, seray sever de rsspulugu yaptıktan sonra bi de utanmadan bi yerim göründü mü diyo, ulan görünse nolur gorunmese nolur.
Sosyal ağlarda paylaş

basbaya planlanmı$,sırf olay veya program herneyse ses getirsin diye yapılmı$ bir$ey.ke$ke orda ki ali poyrazoglu yerine püftürük gereksiz bir adam olsaydı,neyse.

[ Mesaj 26 March 2007, Monday - 23:18 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...