scorch Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 eveet 300 ü atlattık , diğer bi gazla beklediğim film S3 yakında gösterimde bugün final_teaserini izledim ve dibim düştü zira fragmanda "VENOM" gözüküyor ve bariz döğüşüyorlar spiderla :D allahım gazz gazzz nereye kadar bilmiorum bir allahın kulu bana ogretsin su spoiler nasil acilir yaw yandaki düymeler basmiyor bende :P fragman için : http://gspsfsm.vo.llnwd.net/o18/Exclusives/SpiderMan3_Trailer3_March_HD-720p.mov [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 12:05 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Önceki 2 film çok iyiydi,bundan da iyi birşeyler bekliyorum. Kirsten Dunst'ın hastasıyız ayrıca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 ilk filmi sevmemiştim ikincisini sevmiştim. umarım üçüncüsünü daha çok severim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 bende 2.yi sevmemiştim nedense 1. yi sevmiştim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 spider-man'i değilde venom'u büyük heyecanla bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 bir fimde 4 villian olur mu ya ? koskoca venom a neredeyse 20-30 dakka zor ayırcaklar ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Fragmanı izlemedim ama ben bu filmde sadece symbiotla uğraşıcak venom sonraki filmde çıkıcak sanıyodum. Neyse... Bekliyoruz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 LOTR gibi 3 saat çıkars film şaşmam walla. Sinemadan çıkınca artık millet kollarından ağ fışkırtmaya çalışır yukarı doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 said: bir fimde 4 villian olur mu ya ? koskoca venom a neredeyse 20-30 dakka zor ayırcaklar ayıp. hey gibi sandman, hey gibi lizardman. ne hallere düşmüş :) koskoca venom. yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 3saat olursa olduğum yerde spidey taklaları atarım.. o kadar sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 said: hey gibi sandman, hey gibi lizardman. ne hallere düşmüş :) koskoca venom. yersen. venom döver :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 noob venom da kimmiş be, sandman ortalığın tozunu dağıtırken, venom ezik ezik eddie brock olarak takılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 sen venom olsan sen de döversin sandmani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 ben venom olsam galactus'u bile döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Venom ve Carnage 4tw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 burda venoma fazla yer ayırmazlar diye düşünüyorum ama 4. filmde full venom olmalı bence :) çünkü bildiğiniz üzere ilk önce venom spidey le birleşiyor daha sonra o gazeteciyle birleşip en güçlü venom halini alıyor filan yani bu filmde spidey büyük ihtimal karanlıkla olan savaşını verecek :) benim asıl bekledğim 4. film venom vs. spiderman :D edik : ve bu resimde ki sahne çizgi filmde ki çanların olduğu sahne gibi geldi bana trailer ı izlemedim ama sanırım o sahneyi bire bir yapmışlar :D 2.edik : orası değil sanırım kapı var arkada :D [ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 01:16 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 01:17 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 sinemada fragmanına denk gelmi$tim,fena degil gibiydi.gerci ilk ikisine de gitmedigim icin öncekiler hakkında yorum yapamıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 1.güzeldi ama 2.yi çok beyenmıştım bakalım 3.beklıyorduk oda yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Venomun spideri guzelce dovmesini ,alay etmesini bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 -------- spoiler ******** spoiler ----------- yok fragmanı izlerseniz zaten , dögüsüyorlar cacık ediyor spiderman'i her bölümde olduu gibi spider man yine maskesini , elbisesini madara edio parça pinçik edio p.s. : lan bi ögretmediniz spoiler code nedir yaw :( yandaki dügmeler basmior diorm yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 4. filmin olcağını kim söyledi ki bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 4. film resmen açıklanmadı ama ilk filmin senaristine yazması için para verilmiş.Yani büyük ihtimal düşünülüyor ama oyuncuların 3 filmlik sözleşmeleri olması ve bazı oyuncularında 4. film sıcak bakmaması yüzünden b.k olabilir diyorlar.Bekleyeceğiz, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 ilk 2 filmi beğenmiştim sinema da alt yazıyla izlemiştim (alt yazıyla izlemeyi pek sevmem) birde tv de izledim ama seslendirmeler biraz cocukca olmustu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 dublaj kötü altyazı kötü, ne yapalım sessiz sinemaya gidelim bari cıkcıkkk [ Mesaj 29 March 2007, Thursday - 15:47 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 said: -------- spoiler ******** spoiler ----------- yok fragmanı izlerseniz zaten , dögüsüyorlar cacık ediyor spiderman'i her bölümde olduu gibi spider man yine maskesini , elbisesini madara edio parça pinçik edio p.s. : lan bi ögretmediniz spoiler code nedir yaw :( yandaki dügmeler basmior diorm yaw [ /spo ] [ spo ] spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar