Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metin Uca Cumhurbaşkanlığına aday

Voys

Öne çıkan mesajlar

örümcek beyinli, kalın kafasındaki düzeni türkiyeye dayatmak isteyen veya istiklal marşını okuyamayan, belli bir kesimin çıkarlarını düşünen onca adam varken,

okumuş, bilgili, zeka seviyesi diğerlerine nazaran kat be kat yüksek, idealist bir adamı neden eleştirirsiniz anlamam, sayın passaparola izleyicileri, önce metin uca nın yazılarını okuyup düşüncelerini anlamalısınız.

ha seçilemez bence o ayrı, nihayetinde akpliler topyekün bir kişiye oy verirse ne olursa olsun seçilecek kişi metin uca veya bir başkası olamaz, o da bunu biliyordur zaten, ama alacağı bir 50-60 oy rtenin davlumbaz kafasının ve milletin ampullerinin yanıp sönmesine neden olur..

**edik: ha rte metin ucayı satın aldıysa bilemem :))

[ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 19:34 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
İyidir hoştur da CUMHURBAŞKANI olamaz.

said:
Vallahi, Metin mi, Tayyip mi diye sorsalar hani, Metin derim :D

aktiftablet gibi düşünüyorum ben de absolut :)

Tayyipten iyi Cumhurbaşkanı olur...

said:
Kimse mikine sallamaz Metini :)
Yani herhangi bir geçmişi yok ciddiye alınacak siyasi ortamda.

Sezer'in de bir siyasi geçmişi yoktu?
Sakin durursa bence çok iyi bir cumhurbaşkanı çıkar Metin'den :P

[ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 21:07 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sezerin gecmi$i yok demi$siniz öeh.o adam olmasa $uan bulundugumuz durumdan cok daha vahim olurdu durumumuz.allahtan anlıyor adam ne yapmak istediklerini,cıkarmaya calı$tıkları yasalar ile.

[ Mesaj 23 March 2007, Friday - 00:15 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adamdan C.başkanı felan olmaz. Birileri gider milletvekiğine soyunur "dokunulmazlık"dan yararlanacak. Biri iyice ortamı kızıştırmak için c.başkanlığına aday olacak bakalım daha neler göreceğiz..

Ayrıca bu arkadaşın dediği sözlerden dolayı değil ama söylemek istedim

C.başkanımız A.N. Sezer Eski Anayasa Mahkemesi başkanı birçok şeyide iyi yaptı pasif göründü ama aktif rol üstlendi.
Sosyal ağlarda paylaş

Passaparoladan önce star'da abuk subuk bir programında kalitesiz espirileri ve insanlara eleştiri yapmayı beceremeden hakaret edip bunu eleştiri zannetmesi, tabiri caizse odun gibi bir diliyle tanıdım ben metin ucayı. Birkaç yazısını da okudum, açıkçası kültürlü mü orasına girmiyorum ama cumhurbaşkanlığı için gerekli zekaya, birikime ve dile (zira daha eleştiri yapmayı, fikrini söylemeyi bilmeden hakareti küfrü eleştiri zanneden bir insan 2. günden savaş çıkartır) sahip olmadığını söyleyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sezerin gecmi$i yok demi$siniz öeh.o adam olmasa $uan bulundugumuz durumdan cok daha vahim olurdu durumumuz.allahtan anlıyor adam ne yapmak istediklerini,cıkarmaya calı$tıkları yasalar ile.

sezerin siyasi geçmişi yok dedim ben.

bak üstüme gelme, goblin esprisi yaparım sana :P
Sosyal ağlarda paylaş

aslında şu mevcut durumda en iyi aday nimet çubukçu bence.

iyi bir hukukçu olması sebebiyle gayet layıkıyla altından kalkabilir. eşi birol bey'in başı da örtülü değil, çankaya'ya giderlerken hiçbir resistance aurasına takılmazlar. üstelik oğulları da hafiften frpci.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...