DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 örümcek beyinli, kalın kafasındaki düzeni türkiyeye dayatmak isteyen veya istiklal marşını okuyamayan, belli bir kesimin çıkarlarını düşünen onca adam varken, okumuş, bilgili, zeka seviyesi diğerlerine nazaran kat be kat yüksek, idealist bir adamı neden eleştirirsiniz anlamam, sayın passaparola izleyicileri, önce metin uca nın yazılarını okuyup düşüncelerini anlamalısınız. ha seçilemez bence o ayrı, nihayetinde akpliler topyekün bir kişiye oy verirse ne olursa olsun seçilecek kişi metin uca veya bir başkası olamaz, o da bunu biliyordur zaten, ama alacağı bir 50-60 oy rtenin davlumbaz kafasının ve milletin ampullerinin yanıp sönmesine neden olur.. **edik: ha rte metin ucayı satın aldıysa bilemem :)) [ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 19:34 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 şu anki adayların en iyisi konumunda metin uca. ama tabiki akp ona bırakmaz cumhurbaşkanlığını, olursa büyük sürpriz olur. bence metin uca seçilmek umudyla değil de, biraz protesto etmek amaçlı girmiştir adaylığa. çok da iyi yapmıştır kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 ya tartisma sacma cunki metin uca geyigine aday oldu lol kac gundur millet konusuyordu adamda aha ben adayimi acikliyorum benim modunda aday oldu beklerdim metin ucadan ehahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Cumhurbaşkanlığı seçimi bu kadar basit bir şey mi ya . Bu Metin Uca milletvekili falan bi görev yapmış mı daha önce ? Ben öyle her isteyenin aday olabileceğini zannetmiyorum . Sistem nasıl ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Valla Lucky'ye katılıyorum. AKP'li biri olacağına Metin Uca olsun, halka biraz kültür aşılamay çalışır en azından, her sene türbelerde yatıp da şifa aramak yerine doktora gider halkımız. O da ütopya gerçi bizim halkımız biraz zor ulaşır o seviyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 evet kesinlikle r.t.erdoğan'dan iyidir bence de ilerleme derecesi ne olur bilemem ama gerilemenin bağnazlığın azalacağı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 said: İyidir hoştur da CUMHURBAŞKANI olamaz. said: Vallahi, Metin mi, Tayyip mi diye sorsalar hani, Metin derim :D aktiftablet gibi düşünüyorum ben de absolut :) Tayyipten iyi Cumhurbaşkanı olur... said: Kimse mikine sallamaz Metini :) Yani herhangi bir geçmişi yok ciddiye alınacak siyasi ortamda. Sezer'in de bir siyasi geçmişi yoktu? Sakin durursa bence çok iyi bir cumhurbaşkanı çıkar Metin'den :P [ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 21:07 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Ronald Reagan Arnie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Sezer'in geçmişi yoktu dediğin herif anayasa mahkemesi başkanıydı hani parlamentonun cıkardığı siyasetle alakası olmayan yasalar varya hani hiç siyaset parlamento falan cıkarmaz onları denetleyen mahkemenin başıydı be adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 "Sezer'in geçmişi yoktu dediğin herif anayasa mahkemesi başkanıydı" bak herifçioğluna bak sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 sezerin gecmi$i yok demi$siniz öeh.o adam olmasa $uan bulundugumuz durumdan cok daha vahim olurdu durumumuz.allahtan anlıyor adam ne yapmak istediklerini,cıkarmaya calı$tıkları yasalar ile. [ Mesaj 23 March 2007, Friday - 00:15 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ama bone "siyasi geçmişi yok" demiş. doğru demiş adam siyasetle alakası yoktu yani. bunu demek istemiş yüklenmeyin yaw (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ajdar in tayyeap out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Bu adamdan C.başkanı felan olmaz. Birileri gider milletvekiğine soyunur "dokunulmazlık"dan yararlanacak. Biri iyice ortamı kızıştırmak için c.başkanlığına aday olacak bakalım daha neler göreceğiz.. Ayrıca bu arkadaşın dediği sözlerden dolayı değil ama söylemek istedim C.başkanımız A.N. Sezer Eski Anayasa Mahkemesi başkanı birçok şeyide iyi yaptı pasif göründü ama aktif rol üstlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Passaparoladan önce star'da abuk subuk bir programında kalitesiz espirileri ve insanlara eleştiri yapmayı beceremeden hakaret edip bunu eleştiri zannetmesi, tabiri caizse odun gibi bir diliyle tanıdım ben metin ucayı. Birkaç yazısını da okudum, açıkçası kültürlü mü orasına girmiyorum ama cumhurbaşkanlığı için gerekli zekaya, birikime ve dile (zira daha eleştiri yapmayı, fikrini söylemeyi bilmeden hakareti küfrü eleştiri zanneden bir insan 2. günden savaş çıkartır) sahip olmadığını söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 hani iyidir,hoşturda bu adammı olacak cumhurbaşkanı. http://www.youtube.com/watch?v=O_H-BYWyXjw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ben bu haberi kanald ana haberde izlemiştim :) tabi bu kesilmemiş versiyonu ama o da, bunun kadar komikti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 bunlar yalan da, keşke sezer olabilseydi tekrar cumhurbaşkanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 said: sezerin gecmi$i yok demi$siniz öeh.o adam olmasa $uan bulundugumuz durumdan cok daha vahim olurdu durumumuz.allahtan anlıyor adam ne yapmak istediklerini,cıkarmaya calı$tıkları yasalar ile. sezerin siyasi geçmişi yok dedim ben. bak üstüme gelme, goblin esprisi yaparım sana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 aslında şu mevcut durumda en iyi aday nimet çubukçu bence. iyi bir hukukçu olması sebebiyle gayet layıkıyla altından kalkabilir. eşi birol bey'in başı da örtülü değil, çankaya'ya giderlerken hiçbir resistance aurasına takılmazlar. üstelik oğulları da hafiften frpci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Bence de, ya hukukcu ya da siyasetci olmasi lazim cumhurbaskaninin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Bir siyasi geçmiş lafı almış yürümüş, yahu, cumhubaşkanı zaten siyaset yapmaz ki? Bir siyasetçi cumhurbaşkanı olursa siyaseti bırakıp da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 penthin dediği gibi ya hukukçu ya siyasetçi olması lazım. zaten siyasetçilerinde hukukçu olmaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar