Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metin Uca Cumhurbaşkanlığına aday

Voys

Öne çıkan mesajlar

haber doğruysa iyi olur bence ya.
eleştiren çok kişi olmuş da, sandığınız gibi maymun birisi değil.

star'da gündemi hiciv ederek eleştiriyordu, passaparola'da sunuculuk yapıyor.
bunun dışında ne yanlışını gördünüz ki adamın maymun muamelesi yapıyorsunuz :)

bence adam cumhurbaşkanlığı iyi yapar.
sezer gibi sakin takılırsa da pek fazla birşey olmaz.
yani şöyle düşünün, bush geldi abd'nin başına ama clinton çok daha sakin bir adamdı.
tamam herkes beyaz saray'da seks yaptı diye eleştirdi durdu felan ama, bush'a göre daha iyimser bir yapısı vardı.

bu yüzden metin uca da kötü durmaz cumhurbaşkanlığında.
tayyip veya arınç'ın gelmesi asıl felaket olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
metinciyim bende ama şöle bişey var. bu metin uca2nın ne bigi bi siyasi bilgisi birikimi deneyimi var? okuyup eleştiren biri ama bi anda en tepeye çıkıp deneyimsizliğe kurban gitmesin.

Birilerini eleştirebilmek için o kişilerden daha iyi bilgi birikimi gerekir. Ayrıca Cumhurbaşkanı zaten bir kere olunabiliyor, yani Cumhurbaşkanlığı deneyimi olan birisi o deneyimi kullanacak şansı yakalayamıyor.

Metin Uca çok güzel yapar Cumhurbaşkanlığını, ama CHP mi aday olarak gösterecek ki? Yani AKP onu aday olarak zaten göstermez :) ayrıca AKP'nin bu kadar milletvekili karşısında pek bir şansı yok, fakat inşallah kazanır, çünkü bunu bilgisi ile hakeden birisi. Tabi kamuoyunun karşısına geçerken açıklama yaparken espiri yapıp gülmesi acayip durabilir ama o sadece bir sunucu değil zaten bir eleştirmen. Passaparola da bilgi ağırlıklı bir program olduğu için orada sunuculuk yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

kaldıramaz diyenlere katılmıyorum bikere tayyipten de arınçtan da gülden de çok daha rahat kaldırır kapasitesi üçünden de üstün

ha ama seçilme şansı yok ciddi birşey olduğunu sanmıyorum

ama halka seçtirselerdi cumhurbaşkanını tayyiple yarışsaydı kazanırdı gibi geliyor bana:)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya seçilse keşke, yani eğer şu anki düşüncelerinden ödün vermezse Türkiye için gerçekten çok iyi olur.

Tayyip ten iyi olduğu kesin en azından.
Tayyip in tayfasından da iyidir kesinlikle...

Gerçi Metin Uca yı filan bir kenara bırakın, Tayyip ve tayfasının yerine bi kütük koysanız bile daha iyi olur, en azından vatanı satmaz :D

Halka seçtirseler keşke, en azından kazanma şansı olurdu derdim ama AKP yi seçen de bu millet değil mi zaten?

Neyse, Metin Uca'ya tam destek!!!

[ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 18:08 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...