bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Ya Laptop i kapatip acinca sistem geri yukleme yapmadan windows duzelmiyor yaklasik 1 haftadir surekli 14 mart a aliyorum windows u Gerekli cdlerde yok bu yuzden windows da kuramiyorum. Sorun su download yapiyorum cokca bilgisayari kapatmak istiyorum fakat sistem geri yukleme yapicagindan 1 gundur kapatmiyorum. Fazla isinmis gibi durmuyor. Cok fazla acik kalmasi sorun yaratir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 soğutma sistemi sıcaklığı gereken değerde tutuyorsa bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 ben de yapıyorum, birşey olmadı şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 açık dursun bişi olmaz ama her fani gibi o da bir gün shutdown'u tadacaktır (: edit: oha kelime oyunu olmuş, fani kelimesi "fan"ı gibi. o_0.. sıradaki parçayı mardinde vatani görevini yapmakta olan hava soutmalı sistemlere gönderiyoruz. [ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 10:45 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 benim 1 hafta kapatmadigim oluyor, halen yasiyor bilgisayarim mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 yaw benim pcde cok ses yapıyor nedir tum fanları degiştirmekmi lazım yoksa bilindik bir program varmı bu fan ayarlarını yapabilcegim anakart ile gelen cool& quitemı ne varda pek goremedim faydasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 buzdolabına koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 cool&quiet i çalıştırmak için sadece biostan açmak yetmiyor. o sadece işlemci fanı için. ama zaten amd fanları ses yapmaz. ayrıca buzdolabına koyarsa ses azalmaz ki fistan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Isındığını düşünüyorsan evdeyken şarjdan çıkar iki saat buzdolabının içinde dursun, sonra çıkar tak 2-3 gün daha tehlikeli seviyeye kadar soğumaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 en guzeli, iyisinden bir notebook cooler al, notebook un altina koy 7/24 gunlerce calistir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 bana kalırsa laptopların daha iyi performansta çalışabilmeleri için epeyce bir zaman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Soğutması sağlıklı çalışıyorsa 2 ayda açık bırakırsan birşey olmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 3-4 aydır hiç kapanmandan durdugunu bilirim, hiçbişi olmuo gibi.. calisio yani hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 icim rahatladi bende cok acik birakiyorum birgün birsey olacak diyordum gerci ben birde sogutucu kullaniyorum laptop altinda 3 fanli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 pekı laptop ı fişte takılıyken pilini çıkarıp mı kullanmak gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Selam, Laptopûn açık kaldığı süreye bağlı olarak HDD'in sorun çıkartma katsayısı yükseliyor. 11 gün açık kaldıktan sonra HDD'i kafa sıyıyıran biri olarak bunu söylemiyorum, TomsHardware'de okuduğum bir makale neticesinde bunu söylüyorum. Zemin cam ve altına ayrıca yükseltici koyarak fanın hava emişi rahatlatılmış, en son 2 hafta önce komple sökülüp alüminyum panellerin arasındaki toz fırça ve yıkama (evet musluğun altında yıkadım) ile iletkenlik arttırılmıştır. CPU hızı düşük seviyeye getirilmiş ve ısı üretkenliği azaltılmıştır. Fakat HDD bölümü için imalatçı hava akımı olacak veya ısı iletimi olacak bir tasarım seçmediğinden dolayı HDD aşırı ısınmış ve kafa disk üzerinde kontrolsüz hareketlerde bulunarak dış çephere çarptı ve mavi ekranla aramızdan ayrıldı. Akabinde yeni disk alıp laptop elden çıkarıldı. Yaşasın Acer, yaşasın daha düzgün HDD bölme tasarımı (aldığım akşam içini açtım korkudan). Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Garantisi varsa hiç acımayın, çalışsın. 100lerce dolara alet satıyolarsa çalışıcak şekilde yapmak zorundalar, yapamıyorlarsa kendi ayıpları. Garantisi varsa acımayın, bozulursa da tamir etsinşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 tosun daha az adult film çek be. sende bu potansiyel varken laptop dayanmaz sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 pilin ısınan bölgelerden etkilenip çok fazla sıcaklığa maruz kalmıyorsa çıkarmana gerk yok sonuçta belli bir süreden sonra kullansanda kullanmasada performansı azalcak pilin sürekli fişe takılı kullanıyorsan çıkarman kötü olmaz bunun yanında ama bazen elektrik gidiyor filan pil direk devereye giriyor çok iyi oluyor modem de usb yse downloada deavm ediyor paramecium: hdd aşırı ısınmasını laptopun altına bakarak anlayabilir miyiz, ben 12 saat filan bırakıyorum, ters çeviriyorum sonra baya hızlı soğuyor, sıcaklıkta hep aynıydı, yüksek bir sıcaklık yoktu, ama günlerce açık bırakmadım hiç bir diğer konu makinanın kafayı yemesi ramin aşırı dolmasıyla alakalı hdd den önce arada restart atmak iyi gelir bence [ Mesaj 24 March 2007, Saturday - 14:56 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ya bende laptop ın altı fazla ısınmıyor aslında ekranın tam ortasının dibi yani bu genellikle markanın yazdığı yer çok fazlasıyla ısınıyor sanırım oda kabloların o noktada bulunduğumudur nedir başka ne olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 arkadaşlar laptopu kapatmak derken neyi kastediyorsunuz?Ben kapağını kapatıp yatıyorum bi sorun çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Selam, Ben HDD'in bulunduğu noktayı elle kontrol ediyordum fakat yandıktan sonra tasarıma baktıiğımda benim elle sıcaklık kontrolü yapmamım faydasız olduğunu gördüm. Çünkü çok fazla yüzey ve boşluk vardı arada. Notebook'ların üretim amaçları bellidir; bu amaç tanımlamasının içinde desktop gibi kullanılmak yoktur. Ozaman alıp onu server yapalım 7/24 hizmet etsin. Neden gidip onca para dökelim ki serverlara. Bakalım o kompatk yapı onca ürettiği ısıyı nasıl atacak. Bu yapılan -notebook için söylüyorum- stres testinden başka birşey olmaz. Yeni kullandığım Acer'ın HDD bölmesi Dell'e oranla daha akıllı bir tasarıma sahip. Az da olsa hava akımı imkanı var ve daha geniş bir hacme sahip bölümde duruyor. Şimdilik gözümü korkutan X700 ekran kartı :) Oyun oynarken iyi ısı üretiyor. Piyasada satılan notebook stantlarına baktım ve pek beğenmedim. O sebeple kendim alüminyum, bakır falan kullanıp yapıcam. Bir de fan ile destekledim mi ömürlük olur. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 HP notebook vardi hddsi bozuldu. suanda toshiba notebook var hdd sorun yapmaya basladi,mesela rar acarken baska bişi yapamiyorum.download yaparken alet coook abarti kasiyor. 3 ay bile kapatmadigim oluyordu hep aletleri.sanırım bundan bozuluyorlar. herseferinde bir ton para bayiliyorum birde yeni hardiske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 notebookun altına koyulan soğutma sistemleri gürültü açısından çok mu rahatsız eder normal bir kasanın fan sesini geçer mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Bu dakka itibariyle bir haftadır açık , sağ olsun South park - lost tüm sezonlar , 9GB vertigo çizgiromanı , S.T.A.L.K.E.R. indirdi. RamCleaner 'ı otomatiğe alınca neredeyse hiç bi yavaşlama olmuyor. Bu ayki Chip RamCleaner'ın tam sürümünü veriyor , hemen gidin alın , vista ile kullnıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar