MeSh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 oldugun yerde durup arada kafa mı atıyosun havaya, atar damar ne abi? ahah :))
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Yanlış hatırlamıyorsam şu anda kanal 24 de programları var. Ben seviyorum adamları , belden aşağı olmadan ucube muhabbetleri hoş oluyor :).
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 bende cenki ikeada görmüştüm koltugun tekine oturmuş sallanıyodu.
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Gereksiz insanlar hiç çıkmasınlar TV'ye..
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Bu baslik icinde yazmisimdir belki, Show TV'de zamaninda bir program yapiyorlardi, izledigim en iyi programlardan biriydi gelmis gecmis heralde. Sonra kaldirildi yanindan, Erdem'i gordugumde bir yerde sormustum neden kaldirildi diye "onu ShowTV'ye sorucan" demisti. O programin divx'i olan var mi ya? Ismini bile unuttum.
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Hötk değil diymi ? başka kanaldı sanırım o. Ondan önce birbirlerine sıralı şekilde yüzyüze olmadan laf attıkları bir program vardı , sanırım ddiğin o. Hatta konuşurken loş karanlık bir ortamda duruyordu birisi , öyle anımsıyorum.
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Hayir, birbirleriyle savasiyorlardi falan, eziyet cektiriyorlardi evlerinde, komik komik seyler yapiyorlardi.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 LathspeLL said: Bu baslik icinde yazmisimdir belki, Show TV'de zamaninda bir program yapiyorlardi, izledigim en iyi programlardan biriydi gelmis gecmis heralde. Sonra kaldirildi yanindan, Erdem'i gordugumde bir yerde sormustum neden kaldirildi diye "onu ShowTV'ye sorucan" demisti. O programin divx'i olan var mi ya? Ismini bile unuttum. bu topicten önce cenk ve erdem videolarına heveslenmiştim de, emule'den aradım bazı şeyler buldum. o dediğin show tv'deki program "cenk mi erdem mi"
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 valla erdem i bilmiyorum ama cenk sunnet olmus bakın :D http://www.youtube.com/watch?v=MlrvVEclxJw&feature=related
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 level'da yazıyolar, cenk de müzik olaylarına girdi. edit: lan baya baya eski bi konuymuş nie ama nie yapıyosunuz
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Uplanası gelmiş zaten topiğin, adamlar mizah dergisi çıkarttı Müebbet Muhabbet diye. Ama ne kadar sevsem de cenkerdemi dergi vasat geldi bana.
Hao Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 beraber hollandaya yerleşmişler diye duydum :/
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 abi o adamlar ortaokulda komikti..sonradan farkettim ki o kadar da komik değillermiş.
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ahahaha..ahahaha..zeka dolu espri..ahaha espri değildi der şimdi
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 o cenkle erdemin bi programı vardı. her programda iidaya giriyolardı. kaybeden ötekie sınırsız bir şekilde istediği herşeyi yaptırıyodu. bu yabancıların mtv de cekesmi ne öle bi programları varya, konsept ona benziyo gibiydi. biir iki bölümden sonra göremedim.. espri mantıkları çok farklı. her esprişlerine gülemiyorum. belki de anlamadıımdan bilemem tabi.
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 iyiki yoklar cok mutluyum.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 geçen gün oylum talu'nun proğramındalardı.. sahte tipli kadının aman çok ilgiliyim tandaslı girişinden sonra bunların isimlerini bile doğru bilmemesi sahteliğini gösterdi.. öeh nası cümle bu.. neyse bunlar da cevap verir gibi yapıp vermediler falan. bi arada fox'a bi yarışma programında yer alıyorlardı.. çok komik adamlar, absürt mizahın hitap ettiği kesim son derece limitli olduğu için fazla yer bulmamaları normal. elemanların da umrunda değil gerçi.
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 şimdi karikatür dergisi yapıolar haberiniz ola
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bu ne lan her 3 kişiden biri yörünge dışı sdf
Holy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 yaptıkları dergi de leş ötesi. market broşürü okumayı tercih ederim.
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 cenk erdem'i seven çok sever, sevmeyen de hiç sevmez. ben çok severim. bu arada malt harika.
Öne çıkan mesajlar