Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cenk & erdem'e noldu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu baslik icinde yazmisimdir belki, Show TV'de zamaninda bir program yapiyorlardi, izledigim en iyi programlardan biriydi gelmis gecmis heralde. Sonra kaldirildi yanindan, Erdem'i gordugumde bir yerde sormustum neden kaldirildi diye "onu ShowTV'ye sorucan" demisti.

O programin divx'i olan var mi ya? Ismini bile unuttum.
Mesaj tarihi:
Hötk değil diymi ? başka kanaldı sanırım o. Ondan önce birbirlerine sıralı şekilde yüzyüze olmadan laf attıkları bir program vardı , sanırım ddiğin o. Hatta konuşurken loş karanlık bir ortamda duruyordu birisi , öyle anımsıyorum.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:
Bu baslik icinde yazmisimdir belki, Show TV'de zamaninda bir program yapiyorlardi, izledigim en iyi programlardan biriydi gelmis gecmis heralde. Sonra kaldirildi yanindan, Erdem'i gordugumde bir yerde sormustum neden kaldirildi diye "onu ShowTV'ye sorucan" demisti.

O programin divx'i olan var mi ya? Ismini bile unuttum.

bu topicten önce cenk ve erdem videolarına heveslenmiştim de, emule'den aradım bazı şeyler buldum.
o dediğin show tv'deki program "cenk mi erdem mi"
  • 11 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
o cenkle erdemin bi programı vardı. her programda iidaya giriyolardı. kaybeden ötekie sınırsız bir şekilde istediği herşeyi yaptırıyodu. bu yabancıların mtv de cekesmi ne öle bi programları varya, konsept ona benziyo gibiydi. biir iki bölümden sonra göremedim.. espri mantıkları çok farklı. her esprişlerine gülemiyorum. belki de anlamadıımdan bilemem tabi.
Mesaj tarihi:
geçen gün oylum talu'nun proğramındalardı.. sahte tipli kadının aman çok ilgiliyim tandaslı girişinden sonra bunların isimlerini bile doğru bilmemesi sahteliğini gösterdi.. öeh nası cümle bu..

neyse bunlar da cevap verir gibi yapıp vermediler falan. bi arada fox'a bi yarışma programında yer alıyorlardı..

çok komik adamlar, absürt mizahın hitap ettiği kesim son derece limitli olduğu için fazla yer bulmamaları normal. elemanların da umrunda değil gerçi.
  • Yeni Oluştur...