Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 black mesa kıpırdanmaları başlamış, twitter'ı güncelliyorlar artık, bi de röportaj çıkmış: http://www.rockpapershotgun.com/2012/05/09/interview-what-happened-to-black-mesa-source-part-1/#more-107325 ancak bu gidişle ancak 8 sene sonra tamamlarlar, 2020'de "hl2 nostaljisi" yapmak için bunu oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 valve'nin allah belasını versin zaten çıkarmasın hiçbi oyun bıraksınlar abi bu ne ya 2008'den beri doğru dürüst oyun bekliyoruz, çıkıcak çıkıcak diye cocuk gibi kandırıyorlar. lanet olsun ya http://i.imgur.com/mMHe7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 escape said: valve'nin allah belasını versin zaten valve'ın? valve yapmıyor ki bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 valve stiline benzettim, tahmin ettim önemli olan nokta o değil, önemli olan bu stil yapımların 200 senedir yeni oyun cıkarmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 ona ben de kızgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 mod için valve'un belasını verdirtmiş ya ahahaa eskeyp styla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 yalnız şaka maka RPS bu kadar detaylı röportaj yaptıysa bence release yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 escape said: valve'nin allah belasını versin zaten çıkarmasın hiçbi oyun bıraksınlar abi bu ne ya 2008'den beri doğru dürüst oyun bekliyoruz, çıkıcak çıkıcak diye cocuk gibi kandırıyorlar. lanet olsun ya http://i.imgur.com/mMHe7.png Portal 2? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 hl diyorum ben adam portal diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 2004'te half-life 2 çıktı. biz 2006 yılında aftermath (sonra episode'lara bölündü) çıkar, black mesa source çıkar diye düşünüyorduk, 2012'ye geldik, 8 senede iki takım da bir oyun yapmayı beceremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 dün ilk bölümü yayınlandı röportajın, ikiye ayırdıklarını anlayınca pek okumadım öyle. bugün ikinci bölümü görünce direkt yazının son cümlesine baktım, said: We're working very hard to get something out to our fans in the soon-ish timeframe. I really won’t say anything more than that. soon-ish gözümde büyüdükçe büyüdü. hani rahat bir yılları daha var heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 daha xen screenshotları gelmediyse en aşağı 4 senesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Evet her bölümden screenshot gördük, ama XEN'den görmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 evlenip coluk cocuga karışırız o zaman cıkar. ve o zaman da oynayacak zaman bulamayız ve ben de gidip kafalarına sıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 yeni gameplay videosu; http://www.youtube.com/watch?v=jbwAG9NFrtk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 iyi guzel hos ama o sag sol yaparken kamera niye yana yatiyor? motorsiklet le doner gibi strafe atiyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Geliyor? http://www.blackmesasource.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 yalniz hakkaten geliyor. Uzerinde calistiklarini bile dusunmuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 "Black Mesa" said: Community Update We're freaking out over here! It is so exciting to share this news with you! You can now Download the Black Mesa Soundtrack, courtesy of our very own Joel Nielsen, at the very generous price of whatever you want! Enjoy and share! In the near future you'll see our Website, Wiki and Forums all taken down temporarily for renovations. On September 14th you will see the first release of Black Mesa! This will include our re-envisioning of Half-Life all the way up to Lambda Core. We believe this is a great way to provide a complete-feeling 8-10 hour experience with a solid ending, make our fans happy and help us make the best overall game possible. We are still working hard on Xen and BMDM, but instead of making you wait we are giving you Black Mesa as soon as it's ready! We're doing our best to help bring the immense vision of this project into reality, and we are very excited for what the future brings! High-Fives Yo, Carlos Montero - Project Leader http://forums.blackmesasource.com/showthread.php?p=480683#post480683 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 bari steam'den release etseler. bu arada tüm HL olmayacak sanırım? part part mi çıkaracaklar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Son bölümler de çıksın oynarım. İlk çıktığında İngilizce filan bilmez halimle oynamıştım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 8 sene sonunda nihayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 haylayf oynaycaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/296456_482650615087086_1895923014_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 bir bıçık saat kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar