Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blood Diamond (Kanlı Elmas)

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Tür:Gerilim / Dram / Macera
Yönetmen:Edward Zwick
Senaryo:Charles Leavitt
Müzik:James Newton Howard

Oyuncular : Leonardo DiCaprio (Danny Archer), Djimon Hounsou (Solomon Bo) , Jennifer Connelly (Maddy) Kagiso Kuypers (DIA) , Antony Coleman (Cordell Brown)...

Afrikalı iki genç adam... Biri paralı asker olarak orduda görev yapan Danny Archer , diğeri ise ailesinden zorla koparılan ve elmas madenlerinde çalışan Solomon Vandy...
Ortak bir coğrafyada yaşamalarına rağmen birbirlerinden farklı bir geçmişe sahip olan bu iki gencin yolları varlığı ile herkesi büyüleyen çok değerli bir elmas sayesinde kesişir.

Çok değerli bu elmasın peşinden Amerikalı gazeteci Maddy Bowen ile çıktıkları yolculuk Solomon için ailesine yeniden kavuşabilme , Danny içinse yeni bir hayat şansıdır...

/ Mükemmel bir film izlemeden ölmeyin o derece yani.Özellikle soundtrackler muhteşem. Di Caprio yu bu filmde yeniden keşfettim harika bir oyuncu.
İzleyin ya ötesi yok gözünüzü kırpmazsınız =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
güzel film ama öyle muhteşem filan diyemeyeceğim. fakat irdelediği konuyu sakınmadan sunması özellikle hoşuma gitti. leo da kendini bayağı toparladı takdir ettim, zenciyi zaten gladyatör'den biliyordum orada da süperdi.

yine böyle 'dokunduran' bir film olan lord of war'ı izlemenizi tavsiye ederim ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
demin izledim, cidden vizyona çok az çıkan gerçek bir eleştirisel dramdı. oyuncuların hepsi baştada salamon müthişti. keşke bu tarz daha çok film olsada belgesel tadında bol bol izlesek sıkılmadan bilgilensek(tu)
tam sevgililer gününde bu başlığı uplamakta ii oldu cidden
Almayın ulayynnn elmas, kürk, altın neyim!!
illa hediye için para harcıycaksanız bağış yapın biyerlere dekontunu verin kıza, hemde hero ünvanı kazanın kızın gözünde:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...