bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Tür:Gerilim / Dram / Macera Yönetmen:Edward Zwick Senaryo:Charles Leavitt Müzik:James Newton Howard Oyuncular : Leonardo DiCaprio (Danny Archer), Djimon Hounsou (Solomon Bo) , Jennifer Connelly (Maddy) Kagiso Kuypers (DIA) , Antony Coleman (Cordell Brown)... Afrikalı iki genç adam... Biri paralı asker olarak orduda görev yapan Danny Archer , diğeri ise ailesinden zorla koparılan ve elmas madenlerinde çalışan Solomon Vandy... Ortak bir coğrafyada yaşamalarına rağmen birbirlerinden farklı bir geçmişe sahip olan bu iki gencin yolları varlığı ile herkesi büyüleyen çok değerli bir elmas sayesinde kesişir. Çok değerli bu elmasın peşinden Amerikalı gazeteci Maddy Bowen ile çıktıkları yolculuk Solomon için ailesine yeniden kavuşabilme , Danny içinse yeni bir hayat şansıdır... / Mükemmel bir film izlemeden ölmeyin o derece yani.Özellikle soundtrackler muhteşem. Di Caprio yu bu filmde yeniden keşfettim harika bir oyuncu. İzleyin ya ötesi yok gözünüzü kırpmazsınız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 İşin garibi Leonardo Di Caprio bu filmle değilde Departed'la Oscar'a aday gösterildi.Departed'da da çok iyiydi ve adaylık bir performans ama Blood Diamond'daki ile karşılaştırıldığında bir hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Filmi izledim ve çok hoşuma gitti.Herkese öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mükemmel bi film. Caprio aşmış. İzlenmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Özellikle takı hastası cıvırlar izlemeli. Hoş izleseler de sıkılıp sonunu getiremezler heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 caprio degil de, zenci ciddi $ekilde "kaliteli" rol yapiyordu, boyle bir oyunculuk gormedim hayatimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 filmi izledigimde cok iyi bulmustum ama sonra baktım ki film benim icin iyi bir produksuyondan ileri gidemedi, boyle bir centik acamadı kalbimde yani emo stili tarif edersek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 güzel fimdi. benim gibi, kız arkadaşıyla bu filme denk gelenler şanslı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ben de izlemiştim. güzeldi ama bi yerden sonra sıktı diyebilirim. uzun tutmuşlar çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 bodrumdan gelirken otobüste göstermişlerdi de öyle aşmış bir film değil bence. djimon (zencinin ismi buydu galiba) filmde aşmış o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 çektim akşam izliyicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 10/10, Djimon'in hastasiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 di caprio dan çok o zenci abi çok etkiledi beni.Güzel filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Kesinlikle bence Şeytan'ın Avukatı'ndan filan sonraki en başarılı Hollywood yapımlarından biri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 "biiig onee!" tam bir kült ve terminator dan sonra yapılmış en başarılı film, zencinin hastasıym, caprionun ustasıyım, "hıncal uluş - zabah" "c'mon arçaaa" "fişaman" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Bu filmden sonra Pırlanta alanı döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 cok harika bir film izlemeyen kalmasın derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Yahu tamam güzel film de, gereğinden fazla, aşırı abartılmış bence. Yani güzel çok başarılı olmasına rağmen öyle "kült film" "hollywoodun en başarılı filmlerinden" falan denmesi fazla abartı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 o zenciden sonra, hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 çok da ahım şahım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Doğru diyosunuz çok ta abartılıcak bir film degil ama yapılması gereken bir film'di.Güney Afrika'da yaşananlar çok güzel yansıtılmış . Spiderman ler, Transformerslar yerine bu tür filmleri tercih ederim. Tekrar söylüyorum bu film'i izledikten sonra Pırlanta alanı........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 güzel film ama öyle muhteşem filan diyemeyeceğim. fakat irdelediği konuyu sakınmadan sunması özellikle hoşuma gitti. leo da kendini bayağı toparladı takdir ettim, zenciyi zaten gladyatör'den biliyordum orada da süperdi. yine böyle 'dokunduran' bir film olan lord of war'ı izlemenizi tavsiye ederim ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 dün izledim güzel film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 masticoreun altına imza atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 demin izledim, cidden vizyona çok az çıkan gerçek bir eleştirisel dramdı. oyuncuların hepsi baştada salamon müthişti. keşke bu tarz daha çok film olsada belgesel tadında bol bol izlesek sıkılmadan bilgilensek(tu) tam sevgililer gününde bu başlığı uplamakta ii oldu cidden Almayın ulayynnn elmas, kürk, altın neyim!! illa hediye için para harcıycaksanız bağış yapın biyerlere dekontunu verin kıza, hemde hero ünvanı kazanın kızın gözünde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar