Szasstam Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Aynı şekilde konuyu okumadım sade bir bilgi , TTnet aynı mahkemeye başvurarak kararın kaldırılmasını talep etmiş durumda , gerekçe olarakda youtube videoyu kaldırmış olması gösterilmiş. Kaynak : Vatan ------ Olayın TTNETten kaynaklanmadığını , bağımsız yargı kararı olduğunu ve bir hakimin ve savıcının gereksiz bir kararı olduğunu anlamayanlar belki okursa anlıyacaklar :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Youtube'a ulaşılabiliyor şuanda. 17.00 da denedim girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 açılmıyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 az önce girip baktım daha önceki video kaldırılmış. o videoyla ilgili sadece yollanan onlarca mesaj gözüküyor arama yapınca da. geri geleceğini söylemelerine rağmen şimdilik gelmiş değil.. youtube'ü geri istiyoruz. @fistan: abi sony örneğinle bunun tutar yanı yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 sony örneği çok güzel bir örnek. xaty git kendini youtuBEA ya zincirle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 evet sony örneği çok güzel bi örnek ki konuyla hiç bi alakası yok. çoluk çocuuğun yaptığı videoyu kaale alıp iş yapar gibi mail zinciriyle yayıyoruz (adamların amaca daha iyi hizmet edemezdik heralde). sonra youtube u yasaklatıp tüm dünyanın dikkatini videolara çekip komik duruma düşürüyoz kendimizi. sonra birileri de çıkıyo oh olsun youtube a diyo. işte bu youtube a erişimin engellenmesinden daha komik bi olay . zaten bu dar zihniyet oldukça bir sürüsünü yaşıycaz daha bu olayların , tahmin etmesi güç değil. az kaldı iran olacaz hadi bakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 nocom senin yorumlarını da tutmadım zaten, cevap da yazmıştım sana. sony ile alakası olmamasını söylememin sebepleri; 1- o örnek tamamen çıkar amaçlı ve yasak direk bu amacı güdene karşı konuluyor. ama youtube'un hiç bir şekilde böyle bir amacı yok ve ceza alıyor. 2- sony ceza sonucu satış yapamamış oluyor. ama youtube'da hiç bir şekilde kayıp olmamış oluyor. 3- sony örneğindeki yasaklama getirilince insanlar zarar etmekten kurtuluyor, youtube'a yasak getirilince insanlar çevrilen işlerden habersiz kalıyor (iyi-kötü her türlü iş bunlar) 4- sony örneğinde insanlar onu almak istemiyorlar (en azından bozuk olduğunu bildiğinde). youtube'a girmek isteyenler engelleniyor ve özellikle oraya ulaşmaları engelleniyor (girmek istemeyenler zaten girmesin) bu saatte bu kadarı yeterli gördüm. diğer mesajlarımı ve diğer kişilerin mesajlarını gözden geçirirsen daha çok fark görebileceksin sony örneği ile youtube durumu arasında. YouTube için tek tık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 edüt [ Mesaj 09 March 2007, Friday - 03:50 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 nacom super ayar vermişsin tebrikler.... Türkiye haal yuanıstandaki bir cocuğu ciddiey alıp oraya buraya yasak koyuyo kim ne hakla gülebilir böle delikanlı bi devlete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 edüt 2 [ Mesaj 09 March 2007, Friday - 03:50 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 edüt 3 yapmıycam bu sefer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 merak ettim yazılanları :) edit: madem yazıosun niye kaldırıyosun sonra [ Mesaj 09 March 2007, Friday - 09:30 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 http://www.ntvmsnbc.com/news/358844.asp benzer bir olayda çin ve google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 TreeWalk ile bütün yasaklı sitelere bağlanılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 ip ile girenler login olabiliyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 oluyorum da ben video açamıyorum..loading'te kalıyor hep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 beni niye olamıyorum ya. kullanıcı adı sifre yazıyorum login olmus gibi anasayfaya donuyor ama bakıyorum yukarı hala log in yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Ya ben direk girebiliyorum nasıl oldu anlamadım. Yani.. Yok ya anlamadım işi bi dakka şimdi. Youtube yasağı kalktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Kalktı yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Çok ilginç milletiz vallahi. Neyse iyi oldu bu. Bi arkadaşın da dediği gibi, kafasını kuma saklayan devekuşuna benzemiştik. [ Mesaj 09 March 2007, Friday - 12:50 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Affettik hadi youtube bida yakalamayım olum keseriz internetini çekeriz fişini giremessin türkiyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 bu sefer de herkes girerken ben giremiyorum..bende geç kalktı yasak ondan dolayı herhalde..zamanı eşitleyecekler sizinkilerle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 bende sayfa görüntülenemiyor yazıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Yasak kalktı ya, şimdi herkes hücum etmiştir bandwidth yetmiyodur. Girersiniz birazdan. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar