Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Amerikanın dahilerini toplamış bir kasabaya koymuşlar ve bunu dizi yapmışlar. Çılgın buluşlar bilinmeyen güçler ve kasabaya yeni gelen bir sherif. Nasıl bir kasaba bu Eureka? Gayet teknolojik modern ve uçmuş bir kasaba. Her köşe başınadan nobel ödülü almış birsi fırlayabilir. Kasabanın tamircisi uzay&rocket mühendisi bir amca mesela. Neyse daha fazla anlatmim de bulursanız izleyin. Yanlız yazlık bir dizi bu geçen yaz başladı ve ara verdi temmuzda tekrar başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 ben digiturk ustunden izledim, yakin zamanlarda tekrar vermeye basladilar bu aralar 5.-6. bolumde falanlar; tamami dl edilmeden yetisilebilir :p yeni dizi arayanlara tavsiye ederim eglenceli baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Bende ilk iki bölümü izledim. Bol mizahlı güzel bir bilimkurgu fazla aksiyon olmasada izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 güzel bi diziydi çok sevmiştim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 çok hoş bir dizi :) tavsiye edilesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 SEVEREK izliyoruz. Bu akşam 2. sezonun finali yayınlanıyor. Torrent düşerse indirecem hemen ama bekliyourz hala. Dizi süper gdiyor herkese tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Ben 2. sezonu izlememiştim şimdi birkaç bölüm kaldı izlicem çerezlik olarak izlenebilir. Olayların tadını kaçırmadan rahatça izleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Baya eğlenceli bi dizi, tavsiye ederim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Bende imza atarım altına! Çok geyik ve gayet eğlenceli. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Bayiyor bir sure sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Çünkü 5 bölüm sonra ne yapacaklarını düşünmeden saçma sapan bir senaryo yazmışlar. Başlardaki "Aaa ne ilginç" tepkisi yaratan şeylere birkaç bölüm sonra alışınca insan konudan birşey bekliyor, o da tutarsızlığın kurbanı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 bir bölüm izlemiştim ama arcane'in tarif ettiği gibi bir hava aldım doğrusu. nedense biraz 'sade' geldi bana böyle daha eski diziler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Bazen diziler sezondan sezona farklılık gösterirler. Eureka'da bu geçerli değil. s3e01 büyük ihtimalle izlediğim son bölümü olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Abi çerez gibi dizi işte! Muhteşem senaryo gelişimi yada bağlıyan karakterler yok eğlencelik izliceksin :D Bad to the Drone fena değildi genele göre! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 sezon 3 başladı 2 bölüm çıktı izleyenlerine duyrulur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 çok sevdiğim bir dizi değil. ilk gördüğümde "aha x-files mı yoksa" diyerek izlemiştim de, olayların x-files gibi uzaylılarla bağıntılı kurulmadığını, ama uzaylı teorilerinden çok daha uçuk nedenlerden dolayı olduğunu görüyorsun. Kasabanın halkı çok tuhaf. "Her biri birer küçük Einstein" deniyor da, doğar doğmaz konuşmaya başlamak, Einstein olmakla alakasız birşey. Yani bilim adamı olmak veya Einstein gibi devrimci bilim adamlarından olmak olayını, erken yaşta konuşmaya başlamak, 10 dil bilmek, 250-300 IQ hızda gitmek, derslerden hep 100 puan almak gibi şeylerden ibaretmiş gibi gösteriyor. Bunun sonucu da herkes cebinden mini atom bombası çıkartacakmış gibi dolaşıyor. Bilim adamı olmak için öyle derslerden 100 100 çakmak gerekmiyor. Dünyaya bilimsel gözle bakmak gerekiyor. İşin ilginci, kasabanın problemlerinde, 100 100 çakan kişiler hiç birşey yapamazken, şerif geliyor herşeyi hallediyor. Biraz fazla yapay geliyor bana dizi. Yoksa zevkli birşey olabilirmiş. Sırf bilimsellik yüzünden değil, dekorlar, kasabadaki yönetim biçimi vs bu tip şeyler de yapay geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 uzun bir aradan sonra dizi tekrardan yayınlanmaya başladı. ps:s3 e09 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ben izlemedim, gene de tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Başlamıştır. İlk bölüm fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 burda görünce merak ettim, iyimiş hakkaten..daha 5 bölüm izledim ama tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Bunu da benden başka izleyen yok galiba. 4. sezon başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 çoook önce bırakmıştım izlemeyi,iyiyse 3.sezon falan izliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Yaz dizisi değil mi bu ? 4. sezonu da bitti ama bitişini anlamak imkansız leverage gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Pardon, hata benden kayankalnıyor. 4x10'daki 0 alt satırda kalınca ben de yeni sezon sandım. Doctor Who'daki gibi Christmas Special bölümü sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar