Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 deb, 7x8 you're a serial killer and i'm more fucked up than you are! ohhhhhhhhaaaaaaa yani kadın nasıl oynuyor belli değil bu sezon. (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 sezonun son bölümünün ismi Suprise, Motherfucker. Aahaha tam böle sezonuns on sahnesi Doakes çıksa Suprise Mothafacka diye ne güzel olur adfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=5CfNarCjSHM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 5. sezon abi 5. sezondayım ama hala biyerlerden Doakes çıksın diye bekliyorum. adam karikatür karakteri gibiydi niye öldürdüler=) madakafa deyişinde kopuyordum ben hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 olaylar olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Jaegerjaquez said: Sparkcaster said: http://i.imgur.com/E6Wch.jpg ahahhahahahahaha aghjf ahah hsstr çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 of çok iyi sezon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 yuh oha abi .. hayatta tahmin edemezdim böyle olayları ya. çok güzel gidiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 zoppidi dunyadaki en iyi katillerden birisini 2 saniyede bulup 1 saniyede oldurmek.. oha dex oha. bu kadar isi tek sezona sigdirmaya calisirlarsa olacagi bu gibi sacmaliklar. sezon cok guzel ama keske bu kadar tikis tikis doldurmasalardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 isak sirko adamın hası cıktı, uzuldum resmen adamın ölmesine, aşkına eşkiya demiş yollara vurmus kendini, dexter reyiz in davası ne kadar haklıysa isak in de davası o kadar haklıydı, usuyoruz cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Kanuni said: zoppidi dunyadaki en iyi katillerden birisini 2 saniyede bulup 1 saniyede oldurmek.. oha dex oha. bu kadar isi tek sezona sigdirmaya calisirlarsa olacagi bu gibi sacmaliklar. sezon cok guzel ama keske bu kadar tikis tikis doldurmasalardi. +isaaktan yerini öğrenmiyor hala hannahın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 http://29.media.tumblr.com/tumblr_lg13ecAN4A1qbop20o1_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=eAbOGuk4CPA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 "nutella yerim" said: isak sirko adamın hası cıktı, uzuldum resmen adamın ölmesine, aşkına eşkiya demiş yollara vurmus kendini, dexter reyiz in davası ne kadar haklıysa isak in de davası o kadar haklıydı, usuyoruz cCc bırak ya ibne öldü iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 sezonun sonunda bence nereye bağlayacaklar çok bariz bi şekilde bu yangıncı elemana bağlayacaklar bay harbor butcherı yine, doakesın yanarak ölmesi, herifin de law enforcement içinde yer alması vs red herring mi oluyo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Jaegerjaquez said: "nutella yerim" said: isak sirko adamın hası cıktı, uzuldum resmen adamın ölmesine, aşkına eşkiya demiş yollara vurmus kendini, dexter reyiz in davası ne kadar haklıysa isak in de davası o kadar haklıydı, usuyoruz cCc bırak ya ibne öldü iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 7x9 bölüm çok iyiydi de ishak reyiz'e yazık oldu. dexter dexter olalı böyle delikanlı görmediydi. ("bendeki göt hiçbirinizde yok lan!" -kabadayı'dan) ben yine klasik dexter ölümleri bekliyodum. işte ishak hannah'ı, dexter ishak'ı şeklinde. arada debra iki yardım eder falan yeşillik olur, sonra yine hüzün her "tam bağlanıyodum, bağlanamadım"lı bölümü gibi. hatta bölüm hiç beklemediğim gibi başlayıp dexter ishak'a yardım ettikten sonra hannah kaçmaya çalışıp bıçaklanınca, ishak vurulana kadar yine öyle olsa olurdu yani. ishak "abi valla benim alakam yok, seninki rahat durmamış, bizimki de kesmiş işte. aman neyse yea viktor zaten öldü, you may kill me if it will bring you peace." diyecek falan filan. dexter da hnnnng diye saplayacaktı bıçağı, yine bi ton hüzünlü düşünce balonu, arkada astor's birthday party çalacak falan... son saniyeye kadar bekledim yani. bi de hannah'ın ölmeyeceği belli gibiydi debra'nın tepkisinden. seyirci "aa ölmüş. =(((" desin diye "fuck!" demeler falan... çünkü hannah'ın anahtara doğru sürünmesi olsun, debra'nın kolombiyalının adresini kontrol etmeye gidişi olsun, çok "deb hannah'ı kurtaracak" şeklindeydi. "hasktir ölmüş" dedirterek burdan bir, sonra hastanede göstererek "hasktir ölmemiş" dedirterek 2 ters köşe planlamış gibiler ama işte biraz paranoyak olduğum için yemedim sdfg. gerçi sonradan ambulans deyince benim bunca paranoyama gerek kalmadı. tabi bilmiyorum bunlar ceset için de ambulans çağırıyor sanırım olay yerindeki incelemesi bitince nizami şekilde götürülsün diye. tahminli yalnız spark'ın dediği gibi olmaz umarım ya. bi doakes yandı, diğerlerinin hemen hemen hepsi kesildi biçildi denize atıldı vs vs. ama öte yandan dexter yanan arabanın orda "hacı bura yanmamış?" demese hiç belirtmeyecek gibi bir hali de vardı, dexter söyleyince busted oldu gibi biraz. ama yok ya kaç yüz tane aynı şekil kesilmiş ceset çıkardılar lundy zamanında. bi doakes yandı diye... olsa olsa debra bunun üzerine yıkar. yıkar da laguearta uyanır mı? ayrıca matthews dexter'ın ağzına sıçacak gibi laguerta'yla konuşarak. "işte bunun babası böyleydi, anası böyle öldüydü, o anası zaten harry'yle çok afedersin..." diye bi başlasa. ama hepsini pat diye anlatmak da işine gelmez, laguerta'dan çıkarı var çünkü. o çıkarı son damlasına kadar sömürür, ağıııııır ağır anlatır böyle ağzından kerpetenle alamazsın şerefsizim. ayrıca bu yangın dedektifinin teknesi var mı bakalım? arkadaş gecenin şu saati amma anlattım ha resmen dexter konuşasım varmış. susamadım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 bu arada önümüzdeki 3 bölüm (7'nin sonuna kadar yani) supernatural'ın bobby'si jim beaver var. (tu) rolü deeeee imdb'de yazıyor abi çok merak ediyosanız ordan bakın sonra vay efendim olmasın şahsen ben pek sevmem yani tahmin teori şu bu okumayı doğru çıkarsa meh diyorum çünkü normalde WHOAAA diyeceğim yerde you have been warned. clint mckay. %99.9 hannah'ın babası. bu şimdi kesin psikopattır annesine tecavüz ederken hannah'ı dövüp horoyin içmiştir bi yandan falan. hannah bunu öldürür hacım benden söylemesi.. ya da dexter öldürür hannah'a doğum günü hediyesi olarak falan dsfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 yvonne var diye başlayacaktım jim de mi var. ahanda başlıyorum. yeni bölüm yapılmasın ben yetişene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 O kadar spoiler kasmisinda zaten bi dahaki bolumun reklaminda gostermislerdi onu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 kadına aşık oldum ya yetişin günlük hayatta kimse güxzel gelmiyo resmen ühüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 hannah ölsün ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 progamer said: O kadar spoiler kasmisinda zaten bi dahaki bolumun reklaminda gostermislerdi onu asdf oha bu baya mantıklıymış. reklamları bile OMG SIPOOOOOO izlemediğim için düşünmedim gecenin o vakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 chuck izlemedim için yvonne yvonne diye anlayanları anlamıyordum ama BU NE LAN ALLAHINI SEVYİM YANIYORUM ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 adam "kurşun içerde kaldı öldüm zaten boşver" dediği anda kapatmak bir daha dexter izlememek falan istedim... o nasıl bir replik ya. kurşun içerde kalınca otomatik ölüyor musun yani. tamam kurtulma şansı azalıyor da öyle %0.000001 falan olmuyor ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar