Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 İlk cildi okuyup 2. sezondan başlayabilirim yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Bence direk ilk sezonuda seyret. Cidden çıkan her kitapta daha az beğeniyorum seriyi(özellikle 3. baya kötüydü bence). Dizi asla bozulmadı o kadar. Birde ana hikaye aynı olsada yan karakterler fln biraz daha değişikler dizide diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 2. sezonun ilk iki bölümü ilk sezonun devamı. Kitabı spoil edebilir. Dizi sadece ilk kitaba bağlı. Geri kalanı dizi yazarlarının ürünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 http://www.designworklife.com/wp-content/uploads/2010/10/tymattson_dexter_04.jpg http://www.designworklife.com/wp-content/uploads/2010/10/tymattson_dexter_03.jpg http://www.designworklife.com/wp-content/uploads/2010/10/tymattson_dexter_02.jpg http://www.designworklife.com/wp-content/uploads/2010/10/tymattson_dexter_01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 bu grafik çalışmaları çok harikaymış da 4 sezonu birden izlemeyenler dikkatle incelerse ağır spoiler'a maruz kalabilirler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 astor'ı var ya dayak manyağı yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 abi izlemeyi bırakçam sanırım diziyi, yaşlı kalbime bu kadar gerilim fazla bide şu 5. sezon gelcek olan kadın bu sonda gelen abla heralde, inşallah 2. bi lila vakası yaşamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ayrıca harrison öldürdü beni bu bölüm, allahım bu nasıl şirinlik http://i.imgur.com/zD6Ry.png http://i.imgur.com/tfALM.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 05x03'ün ilk 20 saniyesini izledim. priceless bir sahne, sitcom tadında ahah. şimdi derse gitmem lazım ama, izleyemicem geceye kadar peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 vince : this guy is a knight in a shiny armor , you should be polishing his lance (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ve justin bieber. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 BaaL said: vince : this guy is a knight in a shiny armor , you should be polishing his lance (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 oha harrison felaket tatlı lan nasıl sırıto fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 nanny bakıcı diye Tudors'taki kraliçeyi getirmişler heyt be :P güzel bölümdü sonunda öyle bişi olcağı belliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 E3 muydu neydi cok aceleci davrandi, babasini dinleseydi adam gibi davransaydi ah dexter ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 s05e02'nin sonunda beni dinledikleri için teşekkür ettim. MeSh said: eh ritayı antipatik ve dexter'a ayak bağı olarak gördüğüm için çok üzülemedim. alsın harrison'ı, şutlasın cody'i falan devlete. baba oğul izleyelim biraz. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 kimse farketti mi bilmiyorum da dexter arabanın her tarafına dokundu ayrıca herifi doğramadan önce de eldivensizdi ve masaya vs falan dokundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 dsf abi bi de şu tenhadaki helada öldürdüğü adamla ilgili hiç ayrıntı olmadı nasıl örtbas etti orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 atmistir denize abi, nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Sorun degil daha oncede parmak izi detayını halletmişti labaratuvarda. Esas sorun ailesine bunun fotosunu gösterince ne olcak bakalım. sabonis said: kimse farketti mi bilmiyorum da dexter arabanın her tarafına dokundu ayrıca herifi doğramadan önce de eldivensizdi ve masaya vs falan dokundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 geride hiç bi iz bırakmıyor ki orda cinayet işlendiğine dair kim parmak izi varmı die kontrol edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Absolut said: Sorun degil daha oncede parmak izi detayını halletmişti labaratuvarda. Esas sorun ailesine bunun fotosunu gösterince ne olcak bakalım. sabonis said: kimse farketti mi bilmiyorum da dexter arabanın her tarafına dokundu ayrıca herifi doğramadan önce de eldivensizdi ve masaya vs falan dokundu. kimin ailesine ne fotosu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Hergonan said: kimin ailesine ne fotosu? Arthur Mitchell'ın ailesini diyor.Quinn dexter'ın resmini göstericek ailesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Harrison'ın Sonya'nın omzunda güldüğü sahne 11/10 Debra akıyo gene ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 O gülme sahnesinde önce canımmmm ne şirin dedim sonra bi anda ürperdim resmen bu da Dexter gibi lan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar