sir Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 sadece 66 gün kaldı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 season 5 trailer! comic con'dan; http://www.youtube.com/watch?v=CUbCMbW-BRE&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 "ulan yine niye up'ladılar su konuyu" diye girdim de, rep'ine abandım ucunbiri =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 hahaha :) merakla bekliyoruz dexter abimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Quinn yeni Doakes olmuş. O ipne komşu da ölsün. Kıl oldum öle Dexter'a bok atıo fln :) Başlasada izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 abo tam anlamıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 abbov ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 teaser(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 tüylerim diken diken oldu. house-dexter-entourage sonsuza kadar sürsünler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 dexterrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 izlemicem sanırım 5. sezonu, bu kadar vicdan azabı ve heycanı yaşlı kalbim kaldırmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ABİ DEXTER.. ABİ DEXTER.. ABİ DEXTER... yukarıda bir yorum varmış katıldım. dexter, entourage ve the office HEP olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 yeni sezona gerçekten kalp dayanmayacak gibi ama, çok fena bölümler bekliyor bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ulan başka dizi olsa yok bu bölüm tırt yok bu sezon olmamış diyebiliyorsun ama dexter hep on numara yaav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 adamlar hep tadında bırakıyo çünkü. her sezon müthiş kurguluyor ana hikayeyi, ve her bölüm kritik oluyor hikaye için. öyle vakit geçirmelik filler bölüm yok, tempo hiç düşmüyor. kurgu zaten aşmış, takip ettiriyor kendini. gereksiz uzatmıyorlar, 12 bölümde bitiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Ne hala getirdiler güzelim adamı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Bence bu sezon 2. sezon gibi bayık geçecek. Quinn gerilimi veletler derken bir bakacağız aa aynı sezon 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bencede 2. sezon biraz bayıktı ama bu sefer süper olcak gibi.quin dışında diğer polislerde hafiften şüphelenicek galiba. ama quin inde geçmişi pek parlak değil galiba japon bir ajan quin i araştırıyordu.dexter onu bulur kendi lehine çevirir gene olayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bunları biliyormusunuz? 4. sezonun tamamının; dexterın sadece 11 gününü anlattığını biliyor muydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 4. sezon finali neydi öyle arkadaş. vuruldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 eileithyia said: 4. sezon finali neydi öyle arkadaş. vuruldum. az önce izledim ben de, piskolojim bozuldu resmen. Bu ne abi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 5. sezon ne zaman çıkıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Dexter S05E01 "Season 5, Episode 1" 46 days Mon 2010-09-27 05:00 1 hafta öncesinden preair vs cikabiliyor bazi diziler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 six feet under'a sardım ben şimdi koskoca dexter'ı erkekle öpüşürken görünce suratımı çeviriyorum abi :( uf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 yav said: six feet under'a sardım ben şimdi koskoca dexter'ı erkekle öpüşürken görünce suratımı çeviriyorum abi :( ufbeni de cok irite ediyor oda arkadasim izlerken gormustum hatta dexter oldurmeden once rituelde bole dudagindan opse geyigi donmustu X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar