Milamber Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ya şu cnbcede tanıtımda bir müzik çıkıyor secretli fln bişi o parçanın adını bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 The Pierces - Secret http://www.youtube.com/watch?v=d-2k0qaWCgU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 çok teşekkürler, shivaree benzetmiştim seslerini beğendim kendilerini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 soundtracki çok iyi dizinin, bikaç favorim: Astor's Birthday Party Blood Photo Albums - Daniel Licht Die This Way - Jon Licht Blood Theme - Daniel Licht Hide Your Tears - Daniel Licht (favorim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 çok sardı ama henüz 2. sezondayım ha gayret bu da biticek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 sezon 4 ne zaman başlıyo bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 çekimlere başlanmadı henüz, o yüzden tahmini bir tarih de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 çekimlere başlanmadı mı ? 3. sezonun final bolumunden hemen sonra 4. sezon'un teaser'ı vardı, yeni goruntuler de vardı eski goruntulerle beraber, 3. sezon finaliyle beraber cekilmis olabilir onlar gerci bilemiyorum eheh, off gelsin artık =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 kfg said: çekimlere başlanmadı mı ? 3. sezonun final bolumunden hemen sonra 4. sezon'un teaser'ı vardı, yeni goruntuler de vardı eski goruntulerle beraber, 3. sezon finaliyle beraber cekilmis olabilir onlar gerci bilemiyorum eheh, off gelsin artık =)... Yeni görünüyü yoktu yaw. Var mıydı? Eski sezonlardandır onlar. Çekilcek 4. sezonda sonbaharda falan başlar anca daha var baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 hepsi 3. sezondan alıntılar gibi gelmişti bana onların. yanılıyor olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ahah yokmus cidden simdi baktım, sezon icinde olan bir seyi sanki sadece trailer'da goruyormusuz diye hatırlamısım sorry =), off cekilmeye baslansın o zaman, dayanamıyorum artık =)... edik: abi sezon icinde de olmamıs oyle bir sey sanırım, cok efsane senaryo yazmısım kafamda ehueh, ama cok detaylı ya, olmus olması lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 4. sezon için ilkbahar denilmemiş miydi? yanlış mı hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 yanlış hatırlıyorsun sanırım. eylüldü sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Dexter is expected to return with new episodes in the fall of 2009. http://www.buddytv.com/articles/dexter/dexter-season-4-speculations-25368.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 henuz bıtırdım tum sezonları.gercekten tek kelımeyle muhtesem dızı olmus.2. sezonda nefesımı tutarak ızledım.kasıldım resmen.dexter karakterı cok basarılı.oyuncu hakkını vermıs bu rolun. kız kardesıne uyuzum o ayrı :) rita fecı tatlı bır hatun.ama dexter gercekten muthıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Bir an once gelsin ya son dönemlerin en başarılı dizisiydi bence inş aynı kalitede devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 acilen hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 hazirandan sonra gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ses seda yokmu bu dızıden.prison break son sezon sacmalıgından sonra kesınlıkle en ıyı dızı benım ıcın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 sonbaharda dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Neyse ki Nip Tuck var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 28 mayıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 yalan söylemişim değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 fall 2009 muş pfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ritaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar