Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dexter (2006) - Showtime

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
soundtracki çok iyi dizinin, bikaç favorim:

Astor's Birthday Party
Blood
Photo Albums - Daniel Licht
Die This Way - Jon Licht
Blood Theme - Daniel Licht
Hide Your Tears - Daniel Licht (favorim)
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
çekimlere başlanmadı mı ? 3. sezonun final bolumunden hemen sonra 4. sezon'un teaser'ı vardı, yeni goruntuler de vardı eski goruntulerle beraber, 3. sezon finaliyle beraber cekilmis olabilir onlar gerci bilemiyorum eheh, off gelsin artık =)...
Mesaj tarihi:
kfg said:
çekimlere başlanmadı mı ? 3. sezonun final bolumunden hemen sonra 4. sezon'un teaser'ı vardı, yeni goruntuler de vardı eski goruntulerle beraber, 3. sezon finaliyle beraber cekilmis olabilir onlar gerci bilemiyorum eheh, off gelsin artık =)...

Yeni görünüyü yoktu yaw. Var mıydı? Eski sezonlardandır onlar. Çekilcek 4. sezonda sonbaharda falan başlar anca daha var baya.
Mesaj tarihi:
ahah yokmus cidden simdi baktım, sezon icinde olan bir seyi sanki sadece trailer'da goruyormusuz diye hatırlamısım sorry =), off cekilmeye baslansın o zaman, dayanamıyorum artık =)...

edik: abi sezon icinde de olmamıs oyle bir sey sanırım, cok efsane senaryo yazmısım kafamda ehueh, ama cok detaylı ya, olmus olması lazım...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
henuz bıtırdım tum sezonları.gercekten tek kelımeyle muhtesem dızı olmus.2. sezonda nefesımı tutarak ızledım.kasıldım resmen.dexter karakterı cok basarılı.oyuncu hakkını vermıs bu rolun. kız kardesıne uyuzum o ayrı :) rita fecı tatlı bır hatun.ama dexter gercekten muthıs.
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...