WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 bu diziyi çok sevmeme rağmen, suyunu çıkardılar son sezon haa. Bi ben mi böyle düşünüyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Bence de suyunu çıkardılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Cass'in dayanabilmesi lazım. Hadi dayanamıyor meleğin akıl hastanesine yatması nedir. Bire biri melek biri insan. Yani bu duvar meselesi zaten 2 sezon sürmese şaşardım. Cass kurtulsa Dean'ın kafasına uçak düşer. Yada Sam'e bişey olması lazım. İlla içlerinden biri illa sakat olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Nays spo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Sam'in içinden Luciferın çıkarmanın başka yolu olmadığından en sonunda Cass'ı da kastırarark böyle bir yola gitmişler işte. Muhtemelen en sonunda bu sezonki belalı olan ölümsüz yaratıklar ile Lucifer bir şekilde kapışacaklar ve yaratıklar da Luciferda gerisin geriye hapishanelerine dönecek. Ben kızı hatırlayamadım ama dizideki kızların genelde iyi oldugunu düşününce bu kızın acaip kilo aldığını düşünmek doğal :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 19 promo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Ahah Kadroyu geri topluyorlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 valla uzun süreden sonra ilk defa korkuttu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 çirkin şeylerden korkmuyorum ben ya. güzel olsaydı çinli.. dsf. keşke senaryo yazılırken 10 sezon falan yazılsaymış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Bayadır izlediğim en saçma bölümdü :D Sadece sarhoşken görülen pixeller özellikle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Eski kadro geri döndüğü an bu dizi yine patlar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Bu sezonun en güzel bölümüydü son bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 MILF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Ya dizi bitmesin istiyordum en sevdiğim dizi diye ama keşke bitseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 bobyi yanımızda görmek istiyoruz diyorlar ondan görmek istediğimiz gibi hayal ettik diyorlar, boby geliyor herşeyin bitmesi gerek diyorlar, ve sam i geri getirmek için kaç ay tepinen dean diyor bunu hayaletlerin kişisel eşyalara bağlandığını 6 sezondur o işi yapan biri bilemiyor 2 bölümdür ahmaklar oynanıyor hayalet oluyorlar 2 gıdım evde 30 ceseti bulunamıyor kemikleri ateşe atan hayalet aynı anda hem adama kol sokup hem de kemikleri yakıyor bu mudur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Budur abi bu sezon bir şekilde kapatalım sonraki sezon için dersimizi daha iyi çalışırız demişler heralde. Dizi gerçekten rezalet durumda. Leviathan muhabbeti gelecek sezonda devam edecek sanırım. Çünkü bölüm 20 daha yeni konuya girdiler. Bu sezon bu saçmalığı bitirirler diye düşünüyordum çünkü kimse sevmedi bu konuyu. Ama gelecek sezona sarkacak muhabbet millet iyice bayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 bölünen ekranlar falan diziye bir fark gelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 bitiricekler bence bu sezon leviathanları zorla çekilmiş bi sezon gibi bu bölümde baya bi karıştırdılar işi bakalım nolucak haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 8.sezon anlaşmasını yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Bi burun ameliyatı bu çocuk Michael Jackson olur. Neredeyse aynı kemik yapısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 21 Leviathen'lar meleklerden bile güçlüymüş :D Taş makası keser dedide acaba kağıt hangisi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 oo 8. sezon anlasmasimi yapilmis, seviyorum ben ya bu kardesleri. boyle ailedenmisler gibi eglenceli zaman gecirtiyorlar. her ne kadar kotude olsa son sezon, ne bilim grimm gibi salak sacma seylerin eline kalmamak icin bunlarin en kotu bolumlerini izlemek isterim yani. ruhlu cadili madili iyi iste. garip gaspet yaratiklar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Neyse hafif toparlamaya başladı.. crowley reis gözüksün az ya özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Artık Boby Crowley Castiel sırayla veriyorlar. Paraları yetmio yoksa başka açıklaması yok diziye renk katıo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar