Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 çok iyiydi. sonunda bütün sorularımız yanıtlandı. artık 2 bölüm kaldı zaten iyi aksiyon olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 offff ki ne offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ne bölüm olmuş be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bob'un demona işkence yaptığı sahne süperdi ya. direk seyirciye gönderme ahaha. demon: i don't know where crowley is. bob: Are you sure about that ? because we can twist again all the way to next summer hahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ISTE EVRIMIN KANITI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bölüm harikaydı. Cass'e üzüldüm işaret mişaret gelseydi de Dean Sam Boby ile araları daha fazla açılmasaydı bari. Hep gruptan biri kötü yola düşüyor genelde SAm'di bu sefer Cass. Ama hepsi beraber takıldığında daha güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 vaniLLe said: bitmesin bu dizi ya =( 12 sezon olsun, boku ciksin ama yine olsun! 18-19-20 izlememiştim. zevkle izledikten sonra artık böyle düşünüyorum. 20. bölüm 5. sezondaki bölümleri geçti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bomba olmus bolum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 cok iyi bolumdu gercekten de, gelecek bolumun fragmaninda da cthulhu'nun adi geciyor. uyandirsalar ne sahane olur aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ken lay'in cenneti - bush resmi güzel olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 of muhtesemdi. dizideki en favori iki karakterim mark sheppard & misha collins'i bu kadar yogunlukla izleyebilmek cok iyi oldu benim acimdan, evet groupie liseliler gibiyim. ekmek bandim monitöre! castiel'in bölümbasi sahnesinden itibaren, herseyi birebir annatmasi böyle mmfffs(tu) mark sheppard'in oyunculugu, yes!(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 mark sheppard & misha collins karakter degil yanli, aktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ya taam! uykum var. crowley ve castiel o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bu hafta yoh mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 haftaya 2 film birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 evet fragmanı nerden izleyebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Final 22 mi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Walla ne kadar da hayal kurmuştum. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Sonuç, başıma bir iş gelmeyecekse Eşhedu en la ilahe illCastiel ve eşhedü enne Deanen âbduhu ve Resuluhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 quixef said: Sonuç, başıma bir iş gelmeyecekse Eşhedu en la ilahe illCastiel ve eşhedü enne Deanen âbduhu ve Resuluhu dünya üzerinde bir final için yapılmış en mükemmel yorum. Cuk oturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Castiel direk power crazy girdi mevzuya o çok önemli değilde. Deane üzüldüm, Lise ile Ben i haketmişti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Çok kötü Bu mu şimdi olay? Bir sonraki sezonun kötü adamı castiel mi olacak? Madem önüne çıkmalarını istemiyordu gönderir kuzey kutbuna niye beynindeki duvarı yıktı ki? baltazar bu kadar salak bir şekilde ölmek zorunda mıydı? gücü aldığı gibi ok ben tanrıyım dedi adam 2 bölüm önce bir çözüm arıyordu 2 bölümde bu mu bulduğu çözüm, yeni lucifer'ı geçtik adam tanrılığını ilan etti. ve hemen nasıl öleceğini not edeyim. "death" öldürecek. tanrı bile ölür demişti her şey ruhlarla alakalı demişti. ruhları içinde çıkarırlar al sana wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Milamber said: Çok kötü +1 Hiç beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar