progamer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 çok iyiydi son bölüm. posse magnet Bunlar niye direk colt u almadılar ki yanlarına. Ashes la uraşçaklarına silahla vursalardı Mother of All'u. Hatta en son bunlarda değil miydi colt ne olduydu ona en son? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 progamer said: çok iyiydi son bölüm. posse magnet Bunlar niye direk colt u almadılar ki yanlarına. Ashes la uraşçaklarına silahla vursalardı Mother of All'u. Hatta en son bunlarda değil miydi colt ne olduydu ona en son? mermileri bittiydi diye hatırlıyorum sanki , bende unuttum =) bu bölümde de harbiden, coltu yere atıp üzerine külleride alamıyolar nasıl bir mallık bende anlamadım =) ama bariz belliydi postayla geleceği ha geldi ha gelecek diye bekledim geri döndüklerinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Bölüm çok iyiydi ya =) progamer said: çok iyiydi son bölüm. posse magnet Bunlar niye direk colt u almadılar ki yanlarına. Ashes la uraşçaklarına silahla vursalardı Mother of All'u. Hatta en son bunlarda değil miydi colt ne olduydu ona en son? Mother of All bildiğimiz salak yaratıklardan değil. Colt onu öldürmüyor tıpkı melekler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 iyi bolum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Sondaki şapka sahnesi... Ahahahahh Dean ya :D Spoylır Cidden şu zaman mekan değişimi olayına bir son vermeleri gerekiyor artık. Çok dallandı budaklandı. Bir de Bobbydeki *öt korkusu çok fenaydı yüzünde... Baya baya iyiydi bu bölüm, espriler, konu, son dakika heyecanı falan. Posta olmamış ama... Blackberry virali hiç olmamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Bölümün son sahnesini , sokağıma kadar 4 kere gelip kapımızın elektronik zilini çözemeyip , çalamadan geri dönen öküzleri bünyesinde barındıran UPS ' e hediye etmek istiyorum :) İş nasıl yapılır görsünler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 eahah bi gogsune tencere kapagi takmasi eksikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 6x17 izlerken tam da ellen ve jo ölmemiş miydi lan diyecektim ki 4-5 dakika sonra hakikati aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 mantık hatası çok saçma bi bölüm olmuş, colt telefondan adresi vs. bulup göndereyim diyene kadar telefonun şarjı biterdi bi kere. çok büyük mantık hatası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 geri kalan her sey mantikli zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 dizi neydi ne oldu ya, aksiyon-gerilim diye izlerdik, şimdi güldürmece eğlence yarı aksiyon bişi oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 baya eğlemceliydi bölüm.. dean kopardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 yumy said: dizi neydi ne oldu ya, aksiyon-gerilim diye izlerdik, şimdi güldürmece eğlence yarı aksiyon bişi oldu.. şu diziyi aksiyon-gerilim için izliyorsan 6 sezon yanlış diziyi izlemişsin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Gayet güzel bir bölümdü. Telefonun dili ingilizce oldugu için icine girip kurcaladıgında bir yerde owner ID falan diye bişi gorduyse yollamış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 abi onun detayini mi dusundunuz ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 abi şu dizide ona nasıl takılıyorsunuz cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 harika bölümdü ya. çok beğendim. bu sezon kaç bölüm olacakmış açıklandı mı? edit: 22'ymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 anca izleyebildim. efsane bölüm olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Kesin phoenix küllerini bi şekilde kaybedeler başka yoldan yok ederler mother of all hanım kızımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Milamber said: Zamanda yolculuğu bu şekilde kullanmaya başlarsan konuyu hiç bir şekilde toparlayamazsın. O zaman neden michael zamanda yolculuk yapmadı da bu olanları önlemedi neden lucifer gitmedi ya da diğerleri gitmiyor diye sorarlar adama. bir de neden önemsiz bir yerde tarihi değiştirmek varken mesela ta ademle havvaya gidersin oradan bir olayı değiştirip tüm dünyayı değiştirmek varken neden titanic diye sorarlar adama. bir yere bağlamadın mı konuyu kopup gidiyor. bir önceki paralel evren gerçek dünya muhabbeti de gayet saçma ve iğrenç bir bölümdü benim için. ahh hadi gerçek dünyadaki yaşamımız hakkında bir bölüm çekelim producer'ı öldürelim hey hey. bana ciddiyetsiz geliyor. bunlar bir önceki sezona kadar olurdu ama ondan sonra bana boş geliyorlar. Olaya mizah katmak için konunun yanında. Sana kalsa 6 sezonluk dizi 10 dakika sürecekmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Bu da ciddiyetsiz mesela, olmasa mıydı Yellow Fever bölümü yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Şu son bölüm efsane olmuş. Yaktın bizi Castiel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 kral döndü. çok iyi bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Kral bölümdü Jefferson starship Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar