Skoko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 önceki sayfaları okursan yeterli bilgi var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 dreagloth said: Ben bunun ilk sezon 10. bölümüne kadar gelip sıkıldım, acaba hata mı ettim, sonradan açılanlardan mı? dizi güzel devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Skoko said: önceki sayfaları okursan yeterli bilgi var gibi. oo intikam ha, ben sana tam sayfa sayısı vermiştim ama olmuyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 B)- Benim sorumun aynısını görünce dayanamadım. np yani şaka olsun diye yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Güzel bölümdü güldüm baya :) 'pudding' :P özlemişim yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 standart supernatural bölümlerinden biriydi. süre gelen konuyla alakasızdı. bunun için mi bekledik o kadar demedim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 çerezlik bölümdü klasik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 castiel beamledi, arada olanlar onemli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=cqBYbqqH8q4&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 oh sonunda hd izliim bari tadı çıksın :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 O kadar bekledikten ve bomba gibi bir son bölümün ardından kesmedi bu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Çok eğlenceli bölümdü, özlemişim valla. Ana hikaye olsa iyi olurdu ama napalım, bunada şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Ekşi sözlüğe göre altıncı sezonu kesinleşmiş dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 hmm, kripke'nin diyordu zaten büyük ihtimal gelecek diye fakat onun dediğine göre winchester'lar değil, başka karakterler olacaktı. eğer fikrini değiştirmemişte castiel'in star olduğu bir sezon geliyor demektir, her ne kadar winchester kardeşleri hiçbirşeye değişemeyecek olsakta castiel odaklı bir sezon ahh ahh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 daha belli değil ya. bende bakındım nette ama resmi bi açıklama yok. birde CW 6. sezon u isteyecek mi o var. yapımcının 6. sezon yapmak istemesi ayrı birşey CW nin kabul edip anlaşması ayrı. gerçi CW istemeyecekte ne yapacak o var ama genede belli olmuyor bu işler. abidik gubidik 30. gossip girl tipi bi dizi çıkartabilirler gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 winchesterların olmadığı bi supernatural, supernatural olmaz bana göre.başka bi dizi olur o. umarım öle saçma bi harekette bulunmazlar, eger yaparlarsa tabi 6.sezonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 güzel bölüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bir ay boyunca kendimi supernatural'sizliğe alıştırmışken böyle tekrar başlayınca, çıkan bölümleri çekmeyi unutuyorum hep buradan görüyorum hehe çekeyim bakim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Dean harikaydı ya ahahahah Oh you shake it up baby sdfjhsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 heralde ana konuya dönüş başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 DarKRideR said: bir ay boyunca kendimi supernatural'sizliğe alıştırmışken böyle tekrar başlayınca, çıkan bölümleri çekmeyi unutuyorum hep buradan görüyorum hehe çekeyim bakim bende Ahahah +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 dizileri unutanlara http://tvcountdown.com beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Ana hikayeye dönüş lazım yavaştan, biraz fazla saldılar gibi... 5x12 Koskoca sam 2-3 tane liseli ergene yenik düşüyosa işimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bayık bir bölüm idi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 İyiydi bence, özellikle bölümün başı epicti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar