Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Death of Angel ne lan djkfhsd. Çok sakat yerde bıraktılar, bunun üstüne 2 ay ara vermek çok büyük ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 evden çıksanıza siz geç kalcam eve dönemiycem sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 evet dizilere verilen aralara karşıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Xaenin said: Death of Angel ne lan djkfhsd. Çok sakat yerde bıraktılar, bunun üstüne 2 ay ara vermek çok büyük ayıp. off pardon fail,ters yazmışım aceleyle :D Angel of Death işte asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Gelen abi çok kalın valla. Luciferin tayfa surekli kalınlaşıyor bizimkiler hala ot bok peşindeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Absolut said: Gelen abi çok kalın valla. Luciferin tayfa surekli kalınlaşıyor bizimkiler hala ot bok peşindeler. spoiler ilerde bizimkilerin yanına büyük ihtimalle tanrı geçecek bence yani bizimkilerin yanına geçenler luci'nin yanındakileri çok pis dövecek:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 castiel melek gibi adam ya. adkasdk anca izledim bölümü güzeldi şimdi otur bekle yeni bölüm gelene kadar bir 30 kere izleriz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 21 ocağı bekliyoz 1. sezonla 2 yi tam izleyememiştim indirip tekrar izleyecem ayrıca bu sezon önemli iki karakter ölecek diyolar castiel ölürse bir daha izlemiyorum bu diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 iki önemli karakter ölmedi mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bence onlar önemli değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 imdb'de 14 ocak diyo yeni bölüm,pff zaman geçmez şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 11 yayınlandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 sezon arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 insanlık ayıbı verdikleri ara. peef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Bu diziyi bi tek sevmiyen benim sanirim.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ben tuzu attim siz yakin uzunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Uzun said: Bu diziyi bi tek sevmiyen benim sanirim.. :) evet öylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 yeni bolum ne zamanmış deani ozledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 21 ocak 2010 muş =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yine 1 hafta ertelemişler ohooo yani,bu arada bu harika dizinin dvdsi hala nasıl bu ülkede çıkmadı aklım almıyo,abuk subuk dizilerin bile dvdleri sezon sezon çıktı :X illa Amazon'dan Türkçe altyazısız al diyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 myepisodes kullanmayanlar için şu iki linki buraya bırakıyım ben http://screenrant.com/fox-2009-2010-midseason-schedule-brusimm-35496/ http://screenrant.com/tv-mid-season-winter-premiere-return-dates-2009-2010-aco-35938/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChemistryIsMyDestiny Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Fuck that! Supernatural returns (CW), 9 p.m. – Thursday, Jan. 21 bu ne lan bekle bekle nereye kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 DarKRideR said: Xaenin said: Death of Angel ne lan djkfhsd. Çok sakat yerde bıraktılar, bunun üstüne 2 ay ara vermek çok büyük ayıp. off pardon fail,ters yazmışım aceleyle :D Angel of Death işte asdfsda aha yakaladım alan yetkilisinin fake accauntu warmış, wuuuuwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 25 gün kaldı özledim beaaaaaaaaaaaa. ofişıl müzik haline gelmiş olan carry on my wayward son dinliyorum supernatural görüntüleri eşliğinde 30dk dır bohuhuh. The Road So Far http://www.youtube.com/watch?v=yAkra9OAi1w http://www.youtube.com/watch?v=2mDCveBlRQM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 TNT'de veriyorlar, denk geldi mi izliyorum oturup :D Türkçe dublajlı denk geliyorum arada da garip bir şekilde o bile hoşuma gidiyor sadfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar