Baluu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Gelmiş Geçmiş En iyi Dizidir gözümde. Ha bir de her bölüm merak ettiğim tek bir şey var. Dean bir sonraki bölümde napacak ? Ne laflar edecek ? :D Herifin speechleri kim yazıyorsa helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 dean süt gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Jo da öyle. Her erkeğin rüyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Ruby ilik gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 3. sezon Ruby (Katie Cassidy) yönetir tabi her zaman. 4. sezonda oynayan Genevieve Cortese den cacık olmaz. melrose place i izliyorum sırf katie için. ilik ilik http://img74.imageshack.us/img74/8320/katiecassidy192aegr0fz1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Bu dizide bir numara Bela'dır,sonra Jo ve ardından diğerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 yeni bölüm ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 işte böyle mucizeler büyüler şakalar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ya o degil de bu dizi hiç doğal degil lan ehehehehe(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 süper bölümdü gene. dean tek başına yönetiyor ya hahaha. cass + dean hep böyle 2 li olsun takılsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 DarKRideR said: Bu dizide bir numara Bela'dır,sonra Jo ve ardından diğerleri Burun farkıyla ingiliz aksanı sayesinde önde Bela evet (tu) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Ruby yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Cass zaten üçüncü karakter olarak diziye dahil edildi,yani artık her bölümde mutlak göreceğiz demektir bu, neyse hastaneden geliyorum hemen indirip izleyeyim yeni bölümü asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 çok iyi bölümdü ya yine yardırdı dean ya seviyorum bu diziyi ya ayrıca her türlü ilk ruby 1 numara sonra bella ve jo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Bu sezon göreceğiz sanırım kardeşler savaşını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 DarKRideR said: iki bölüm üst üste izledim de,gerçekten olağanüstü başladı 5. sezon bunu diyebilirim.Ama; Eksileri (2. Bölüm) -Bobby'nin içine şeytan girmesi bir kere cidden saçmaydı.Onda dövme olduğuna dair birşey geçmiyordu daha önce ama kardeşlere ele geçirilmeye karşı tılsımları öğreten ve veren adamın gidipte iblislerce ele geçirilmesi saçmaydı cidden.Büyük ihtimal Bobby'nin sakatlığı üzerine bir olaylar dönecek ki altyapı yapmak istedir ya da Bobby'nin hayvani üstün karizmasını biraz arkaplana atarak diğer avcıları da hikayenin içine sokup yer edindirmeye kasabilirler.Nitekim bir bölüm 2 eski avcı ve 1 stajer avcıyı olaya sokmanın sebebi de bu olabilir :) -Meg'in içine girdiği kadını vurasım geldi ilk bölümde,bizim Yeşilçam filmlerinde yalama olmuş gibi konuşan kadın oyuncularımıza benziyordu konuşması ... -Sam'e zaten gıcık kapıyordum iyice kaptım. -O Çin malı kolyenin tanrıyı bulmak için tılsım olduğu mu ? Daha saçma birşey olamazdı.Yani tamam da hem Dean Michael'in kondomu olacak hemde o kolye onda olacak.O kolyeyi bir kere Sam almıştı yanlış hatırlamıyorsam bir Noel'de,kolyenin böyle birşeye bir anda sebep olması ciddi derece çok saçma olmuş.Ben olsam o tılsımı aramalarını içeren bir bölüm yapardım... Hadi olmadı en azından mantıklı birşey olsun lan,Çin malı kolye lan... Artılar - Dean Dean Dean Dean - Mustang tabii ki asdfs Geri kalan herşey birde işte adam eksilerde sam'e daha çok gıcık oldum yazmış usahdfusa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Kaptım ama asdfasd daha çok kaptım hatta an itibariyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 son aga belliydi sam vs dean olacağı zz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Ama çift taraflı kardeşler savaşı olacak. Sonuçta Mikaille Luci de kardeş. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 FQM 05x03'te ses senkron problemi var:X İndirmeyen arkadaşların dikkatine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ama ben demiştim (bknz: sayfa18) Shimone said: insan bedeninde cıkıcak tabikide ve sam'in bedeninde olucak lucifer. manastırda azazel'le konusurken bana bir cocuk bulmalısın demişti, sam'de bebekken azazel'in kanından içmişti. yani kısaca lucifer sam'in içine giricek, dean'de angellara söz verdigi için ve uyması gerektigi için sam'i öldurmeye calisicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Rock said: FQM 05x03'te ses senkron problemi var:X İndirmeyen arkadaşların dikkatine. o ilk 7 dk için öyle sonrasında duzgun bi problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 habille kabile döndü olay (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 sonraki bölüm dehşet olcak yaa offf facebookta eklemişler videosunu fotolarını fln aman amannnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Dean ve Cass'ın muhabbetler süperdi yahu, hatta birini direk imzam yaptım ki epicti yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar