KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 öeh ne alaka kenshin in zibilyon tane tekniği vardı bari kenshinle karşılaştırmayın şu lalak narutoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Sadece battoujutsu olayının benzediğini söyledim yoksa kenshin tabiki yönetir her yönden =) Kötü bi amacım yoktu ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Oha kenshin aramızda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 diğer arkadaşlarında dediği gibi o kadar kullanışlı teknik varken neden zilyon tane tekniğe ihtiyaç duysunki? Erişte yapıyorsun kayık motoru gibi kullanabiliyorsun rakibini bi güzel düdükleyebiliyorsun üstüne geliştirip gücüne güç katabiliyorsun daha ne olsun Misal bak düz çidoriye tamamiyle çakra sapper jutsu üstelik etkiside daha düşük Ha şu var savaşlar resmen mage battle oldu eskisi gibi cunning fight yok o yönden doğru ama 300 bölüm şuruken/kunai sallama kısmına karşıyım RASENGAN!X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 e ben söylemiştim zaten, bildiğin wizard/sorc dövüşleri naruto. rock lee, şikamaru filan sevmemizin ana nedeni de ya beden ya da kafayı daha doğru düzgün kullanmaları. geri kalanlar paso ninjutsu savaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 432 Off... Lan vallahi bıktım ya. Gına geldi hep rasengan görmekten, hep "BU MODDA 15 SANİYE DAHA KALABİLECEK KADAR GÜCÜM KALDI" tarzı olaylardan. Yeter lan, bi kerecik de olsa Naruto'yu adam gibi bi şey yapın abi bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Ya bu nasıl bir hayal gücü eksikliğidir , vurdumduymazlıktır..kelimeler kifayetsiz kalıyor artık bence söyleyecek söz bulamıyorum kishiye artık.. Kakashide öldümü kaldımı belli değil bu gidişle kakashiyi öldürür üstünede "..jouninden 2. el az hasarlı sharingan.." diye narutoya bide sharingan kakalarsa tam olur diyorum başkada bişy demiyorum ben bu adama artık... bazı açılardan bakılırsa rasenga üzerinde ustalaşması katlanılabilir bişy ama en azından daha yaratıcı teknikler geliştirilebilir.. animenin ana karakterine biraz daha önem kishiii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 kakashinin sharinganı sol göze takar, ilerde de hani olurya itachinin narutoya verdiği güçle sağ gözde de bi sharingan. sonrada uzumaki naruto oldu sana uchiha naruto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 kage bunshin no rasengan bekliyorum ben.. bi sürü shadow clone kendini rasengana çevirip koşucak hedefe.. evet .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ben icewind dale'de naruto'nun rasengan spamlediği kadar chromatic orb spamlememişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 şimdi kaçtane pain kaldı 2 tanemi? birde bu foton bilmemnesini atınca cakrası hemen bitiyor hic kullanmasın canım ozaman.rosenganlada rahatlıkla indirebiliyordu painleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Yeni sayı yok ortalarda =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Naruto 433 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 hiç bişey anlamadım gibi bi his var içimde =/ çok karmançormandı ya, ya da bana öyle geldi bilemedim. neara ne oldu kim ne yaptı hede hödö ben eniyisi tekrar okuyim yemek yiyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 433 ya çocuk iki tekniğin çok afedersiniz ama amiyane tabirler bokunu çıkardı, en kral adamı iki jutsuyu spamleyip yeniyor heh. 10000 jutsu filan bilen kopya kakaşiler, profesör kapalı üçüncü hokage, jutsu ezberlemek için ölümsüz hayat kasan oroçi filan hep boşa kasmış be. iki tane öğren spamle budur olay lol. yazık yani çocuk güzel fantezi, plan filan yapmış ama tek rasengan, çift rasengan, yıldızlı rasengan, ekoseli rasengan, tek klon, çift klon, seyc klon, bobba fett klon, bunlarla geçti bütün savaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Ahahahaahaha sabah sabah stand up by Sam xD 433O değilde bu adam sage moddaki kage bunshinleri mi scroolla getirdi yanına yoksa ben yeni uyanıp okudugum için mi hayal gormeye devam ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 sage bunshin no jutsu yaptı adam xD üstüne double whooper rasengan burger çaktı daha napsın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ilerde kafasına rasengan yapıp kafa atar millete bir bu kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Sam said: 433 ya çocuk iki tekniğin çok afedersiniz ama amiyane tabirler bokunu çıkardı, en kral adamı iki jutsuyu spamleyip yeniyor heh. 10000 jutsu filan bilen kopya kakaşiler, profesör kapalı üçüncü hokage, jutsu ezberlemek için ölümsüz hayat kasan oroçi filan hep boşa kasmış be. iki tane öğren spamle budur olay lol. yazık yani çocuk güzel fantezi, plan filan yapmış ama tek rasengan, çift rasengan, yıldızlı rasengan, ekoseli rasengan, tek klon, çift klon, seyc klon, bobba fett klon, bunlarla geçti bütün savaş. This man speaks the truth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 sonra ben yine mi rasengan diyince laf ediyosunuz, alın işte özetlemiş sam olayı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Nerde jiraiya & pein savaşı, nerede bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 pein de direkt ezildi yanlız. kishi'ye kafa ayarı lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Lexius said: sage bunshin no jutsu yaptı adam xD üstüne double whooper rasengan burger çaktı daha napsın ^^ sage bunshin no jutsu cok iyiymiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Ya rezalet :/ SAGE BUNSHIN NO JUTSU MY ASS! Yeni hareket çıkacak SAGE FUUTON RASEN BUNSHIN NO SHURIKEN diye, Naruto fuuton rasengan atan sage bunshinler atacak adama. Bi ara "Manowar lyric generator" vardı, blood thunder warrior brothers tarzı keyword'leri rastgele dizip şarkı ismi yaratıyodu. Kishimoto da bunun gibi bi program yazmış, bunshin ve rasengandan oluşan saçma jutsular üretiyo Naruto'ya sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 +1 Valla bencede rezalet.Ne kadar boktan ozellıkler bunlar ya,orjinallik 0,düşünce 0,mantık 0.Adam 10 gunde ameleden tanrı oldu.5-10'ar rasengan yapmaya başladı,gerizekalı gerizekalı işler. Bi sasukenin jutsularına bakın bide narutonunkıne ,aynı adamdan cıkmış olmaları imkansız geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar