Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 hakiki pain o olmayabilir, bir bakarız aslında sasuke yönetiyormuş klonları!!111bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ameterasu bu okamideki köpeğin adıydı demi aynı zamanda? geçen gün bizim din sınavında çıktı kitaba bakarken gördüm şintoizm dininde bi hedeymiş. saskeninkisi amaterasu muydu ameterasu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Shinto da güneş tanrıçası amaterasu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 hea googleladım şimdi. amaterasu-ameterasu farklı şeyler değil demi latince harflere geçirirken böyle bi kayma mı olmuştur nedir? edit: ameterasu diye bişey yokmuş bizim dinci yanlış yazmış kağıda =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 şimdi sizin dinciye takar kafayı sasuke. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 valla dine müdür yardımcısı giriyo iki amaterasu atsa üzülmem yani pek, bi katona bile razıyım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Ya sam nerden getirdin saskeyi soktun aklıma püü sana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Drall'ın dediği gibi, bi tarafta yaratmak söz konusu diğer tarafta öğrenmek. Bu yondaime'yi başarısız yapmaz. Naruto gibi bi mal nasıl öğrendi derseniz bu kakashininde çok hayret ettiği bişeydi narutoya elemental recomposition anlatmaya çalışırken. Konohamaru nasıl öğrendi sorusunun cevabıda narutoda yatıyo, naruto malı nasıl öğrendiyse aynı şekilde konohamaru malınada öğretmiştir. Toplarla balonlarla. Üstüne bişey katabileceğini pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 iyi de konohamaru'nun yeteneksiz olduğunu nerden biliyoruz? bu konuda bir şey vardı da ben mi kaçırdım? sadece fırlama biraz. geyik yapıyor diye yeteneksiz diyemeyiz ki.. öyle olsa jiraiya yalan olurdu önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Ninja dünyasında az yetenek yok,az chakra var.Herkes yetenekli nitekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konohamaru'nun Rasengan yapmasında oturmayan birşey var. Direk "şudur" diye parmak basmıyorum ama var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Kartan said: Ninja dünyasında az yetenek yok,az chakra var.Herkes yetenekli nitekim. aslında jutsu yetenek (skill) demek =) az yetenek, çok yetenek de var aslında.. misal naruto chakra manyağı bir karakter ama sasuke daha yetenekli. öğrenebilitesi daha fazla.. yine aynı mantıkta genjutsu konusunda sasuke'nin yeteneği var ama naruto bön. taijutsu'da rock lee über gibi bir sürü örnek vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Aslında sasuke yetenekli demek biraz saçma, neden dersek; saskey'in kendine özgü katon'dan başka hiç bir justusunu görmedik ne yaptıysa hepsini sharingan'ın kopyalama sayesinde yaptı ! Bu açıdan naruto ve ya diğerlerini daha yetenekli buluyorum en azından naruto kage bunshin, rasengan, futon gibi jutsuların hepsini kendi buldu ve geliştirdi :D (Orioke No Jutsu fazla über :D) Yani sharingan gelen bir überlik var saskey de yoksa kendisini adam yerine koymak zor ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 narutonun da okadar kagebunshin yapıp normal insanlara kıyas kolayca fuuton rasenshruinken öğrenmesini sağlayan nine tailed chakrasıdır yalnız. saskenin avantajı sharingansa narutoda da chakra canavarı var sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ya kimse kusura bakmasın da yeni jutsu öğrenip düzgün bir şekilde kullanabilme konusunda naruto kadar kabız hiçbir karakter yok. rasengan'ı hala iki kişiyle yapıyor, kendine has teknik geliştirdiği bir tek rasen-shuriken ama onu da güvenli kullanılamayacak bir şekilde geliştirmiş. tebrik ediyorum kendisini. eloğlu jibuu-forma geçer aklını kaybetmeden, bu onu da beceremez. milyon tane klonla çalışıyor zaten artık fark atacak diye bekliyoruz hala. bu tosbağa dağından adam gibi, "bir kere kullandın ama çok güçlü, sana yasak" olmayan güçlerle dönmezse artık yuh çekicem. her nasılsa işte kage bunshin'i yasak parşömen neyimden hızlıca öğrendi. bekliyorum çocuk nihayet o potansiyelini açığa çıkaracak diye ama varsa yoksa çakra & azim. baygınlık geldi cidden, ichigo bile iyi kötü birşeyler öğrendi kendi ayakları üstünde tutacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Confirmed Spoiler'ları okudum az önce. Bu hafta Naruto okumayın arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Pm at, pm at, pm at... Çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Atmıycam meraktan çatla ahahahha(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 spoiler scriptlerden spoiler gg for someone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 dragon, dusundugum sey cikarsa agir kufur edicem sana spoiler kullanmadigin icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bilmiyorum ki salladım ama tahminim o yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Ractamainus said: Kartan said: Ninja dünyasında az yetenek yok,az chakra var.Herkes yetenekli nitekim. aslında jutsu yetenek (skill) demek =) az yetenek, çok yetenek de var aslında.. misal naruto chakra manyağı bir karakter ama sasuke daha yetenekli. öğrenebilitesi daha fazla.. yine aynı mantıkta genjutsu konusunda sasuke'nin yeteneği var ama naruto bön. taijutsu'da rock lee über gibi bir sürü örnek vs.. Heh aslında kastettiğim o değildi.Her ninjanın bir yeteneği jutsusu var,direk dövüşen hiç kimse yok.Bir Rock lee var,o da gate açıyor.Daha kimin gördük kunaiyle,shurikenle yumrukla yenildiğini. Bir de ninja dediğin gizlenir,saldırır."Benim daha büyük jutsum var,yüzüne döneyim,kafana atayım" mantığı hakim ^^ Bkz. pein,madara,saske... Gerçi gizlenen yok dedim ama Jiraiya'nın şehre sızma kısımları çok hoştu bak,şimdi aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 naruto ninjası = dnd wizard ha işte kimi wizard mordenkainen transformation abanmış, (rock lee) kimisi mirror image kasıyor, kimisi fireball'cu, kimisi shocking touch filan öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bu nasıl bir bölümdü kem küm ne yaptı pain öyle ffs :S Naruto konahanın bu halini gördükten sonrada büyür umarım ,artık kabız naruto istemiyoruz!!11!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar