Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 kakaşi nereye ölüyor, gayet başarılı bir karakter. yerine birşey konamaz. yeni eklenen karakterlerin çoğu başarısız. jiraiya ve oroçi ölümleri büyük hatalardı.
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Sam said: kakaşi nereye ölüyor, gayet başarılı bir karakter. yerine birşey konamaz. yeni eklenen karakterlerin çoğu başarısız. jiraiya ve oroçi ölümleri büyük hatalardı. oro geri gelir umudum var =) saskeyi yeseydi keşke.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Kakashi Naruto'daki en güzel karakter resmen. Güzel insan. Güzel bir karakteri var. Çokta ağır combat'ı mevcut.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bu arada çocuk sage chakrayı çözdükten sonra gizli gizli fuuma rasengan kasıyor farkında mısınız bilmiyorum, 5 bölümdür üstü kapalı belirtiliyordu, şimdi kesinleşti.
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 yanlız rasenganı romandan öğreniyor? Off beni iyice baymaya başladı konusu biraz güzelleşse artık. Belki pain saldırıyı gerçekleştirirse güzelleşir.
kfg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 romandan mı ogreniyor ? yeni bi rasengan mı ogrendi romandan, ben mi kacırdım ? artık cok yuzeysel okuyorum bolumleri zaten baydı iyice ehueh, yeni jutsu ogrenmesini bile kacırmıs olabilirim =)...
Drall Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 biaralar bi de oodama rasengan vardı o noldu acaba? bi bölüm kullandı gizli silahım diye sonra öyle kaldı o. normal rasengan yaptığı bölümlerde oodama rasengan yapsa bari. mangada pek anlaşılmıyodu ama o normal rasengandan farklımıydı ya? sanki bi rseimde mi ne kırmızımsı bi rasengan gördüydüm omuyduki acaba bu oodama rasengan =/
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 oodama Kage-Bunshin ile yapılıyo işte http://blog.pucp.edu.pe/media/615/20071003-oodama.jpg kırmizi gördüğün Kyuubi çakrali olandır. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/2/2d/Kyuubi_Naruto2.jpg/180px-Kyuubi_Naruto2.jpg
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 mangadaki oodamayi bi fanart kirmizi olarak seyetmisti, oradan aklinda kalmistir.
Drall Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 evet mumun dediği galiba çünkü kırmızı gördüğüm fanartdı galiba ve kyuubi değildi onu ayırt edebilirim =P
xunn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Deliler gibi endurance veriyor yanlız sage mode. Yeni teknik + sage mode tokatlasın bir zahmet şu uyuz sasuke'yi de gece rahat uyuyalım.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ya endurance ne ki, adam ışın kılıcıyla sekiz kuyruklunun kuyruğunu kesti. naruto'nun eti kemiği mi durduracak? (:P)
xunn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Sam said: ya endurance ne ki, adam ışın kılıcıyla sekiz kuyruklunun kuyruğunu kesti. naruto'nun eti kemiği mi durduracak? (:P) Sorma ya. Ama ümit ediyoruz işte elden başka hiçbirşey gelmiyor ki. Biri çıkıp sasukeyi tokata bağlasın, vay zibidi seni diye dövsün başka bir isteğim yok naruto'dan.
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Hahah spoileri takip eden varsa süprize baksınlar.(:P)
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Confirmed Spoiler çıktı mı yaws? Edik: Çıkmış. Yarından önce çıkmaz sanıyordum ben.
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Yiyim sasukeyide pain ne etcek acep bide narutonun kastığı jutsu "that jutsu" mu acep.
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Şimdi dikkat ettimde lan naruto sivri kayaların üstüne düştü ? saplanmayı bırak çizik bile atmadi mmm hmmmm
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Bu haftaki sayıda Sasuke mor oluyor! Çok yakında! Bizden ayrılmayın!
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Cidden?Aslında Madara bir ihanet falan etse ortada bıraksa ne süper olur saskeyi
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Aahhahahaahhahahahahah Sasuke HAHAHAHAHAHAHA
Öne çıkan mesajlar