Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 kakaşi nereye ölüyor, gayet başarılı bir karakter. yerine birşey konamaz. yeni eklenen karakterlerin çoğu başarısız. jiraiya ve oroçi ölümleri büyük hatalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Ölmesin sen öl!! 1X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Sam said: kakaşi nereye ölüyor, gayet başarılı bir karakter. yerine birşey konamaz. yeni eklenen karakterlerin çoğu başarısız. jiraiya ve oroçi ölümleri büyük hatalardı. oro geri gelir umudum var =) saskeyi yeseydi keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Kakashi Naruto'daki en güzel karakter resmen. Güzel insan. Güzel bir karakteri var. Çokta ağır combat'ı mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bu arada çocuk sage chakrayı çözdükten sonra gizli gizli fuuma rasengan kasıyor farkında mısınız bilmiyorum, 5 bölümdür üstü kapalı belirtiliyordu, şimdi kesinleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 yanlız rasenganı romandan öğreniyor? Off beni iyice baymaya başladı konusu biraz güzelleşse artık. Belki pain saldırıyı gerçekleştirirse güzelleşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 romandan mı ogreniyor ? yeni bi rasengan mı ogrendi romandan, ben mi kacırdım ? artık cok yuzeysel okuyorum bolumleri zaten baydı iyice ehueh, yeni jutsu ogrenmesini bile kacırmıs olabilirim =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 biaralar bi de oodama rasengan vardı o noldu acaba? bi bölüm kullandı gizli silahım diye sonra öyle kaldı o. normal rasengan yaptığı bölümlerde oodama rasengan yapsa bari. mangada pek anlaşılmıyodu ama o normal rasengandan farklımıydı ya? sanki bi rseimde mi ne kırmızımsı bi rasengan gördüydüm omuyduki acaba bu oodama rasengan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 oodama Kage-Bunshin ile yapılıyo işte http://blog.pucp.edu.pe/media/615/20071003-oodama.jpg kırmizi gördüğün Kyuubi çakrali olandır. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/2/2d/Kyuubi_Naruto2.jpg/180px-Kyuubi_Naruto2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 mangadaki oodamayi bi fanart kirmizi olarak seyetmisti, oradan aklinda kalmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 evet mumun dediği galiba çünkü kırmızı gördüğüm fanartdı galiba ve kyuubi değildi onu ayırt edebilirim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Deliler gibi endurance veriyor yanlız sage mode. Yeni teknik + sage mode tokatlasın bir zahmet şu uyuz sasuke'yi de gece rahat uyuyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ya endurance ne ki, adam ışın kılıcıyla sekiz kuyruklunun kuyruğunu kesti. naruto'nun eti kemiği mi durduracak? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ayna jutsu ile geri yansıtsın plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Sam said: ya endurance ne ki, adam ışın kılıcıyla sekiz kuyruklunun kuyruğunu kesti. naruto'nun eti kemiği mi durduracak? (:P) Sorma ya. Ama ümit ediyoruz işte elden başka hiçbirşey gelmiyor ki. Biri çıkıp sasukeyi tokata bağlasın, vay zibidi seni diye dövsün başka bir isteğim yok naruto'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Hahah spoileri takip eden varsa süprize baksınlar.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Confirmed Spoiler çıktı mı yaws? Edik: Çıkmış. Yarından önce çıkmaz sanıyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 hani nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Yiyim sasukeyide pain ne etcek acep bide narutonun kastığı jutsu "that jutsu" mu acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Şimdi dikkat ettimde lan naruto sivri kayaların üstüne düştü ? saplanmayı bırak çizik bile atmadi mmm hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 çünkü o naruto... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 seyc çakra geyiğinin farkında mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Bu haftaki sayıda Sasuke mor oluyor! Çok yakında! Bizden ayrılmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Cidden?Aslında Madara bir ihanet falan etse ortada bıraksa ne süper olur saskeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Aahhahahaahhahahahahah Sasuke HAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar