screwy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 geldi kakashi sonunda ama heralde bi kac hafta da simdi five kage vs madara anlatır kakashi anlatmamak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Olley bee geldilerr ama bizimkiler çok ezildi bre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 of başıyla, ortasıyla, sonuyla ayrı şahaneydi. helal ama kişi'ye, bölüm sonunu sürprizle bağlamayı iyi beceriyor. 566 of konoha whirlwind görünce YATTAAAA oldum direkt heh. direkt gate açık geldi adam. gözüyle normalde tarumar eder ama karşısında kakaşi'ye, itaçi'ye bakmadan dövüşebilen adam olduğunu görünce nasıl şaşıracak lol kakaşi de son swordsman'le dövüşüyor sanıyordum ama erken ayrılmış demek, umarım o savaşları anime'de gösterirler en azından. güzel gidiyordu. yalnız 6 bijuu cidden çok pis, dediği gibi kralından da olsa iki kişi yetmeyecek. takviye yolda kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Kish sadece karakter tasarlasın, çizsin. Senaryoyu başka birinin eline vermeleri lazım. O kadar kötü ki. Kendi başına bir tier şu an Naruto tier, hemen shit tier'in iki altı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 1-2 aydır çarşambaları cıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 the masters arrive! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 şu 8 vs 9 savaştıya narutonun içinde orada kyubi 1 kuyruk farkı olsa da agız burun kırdı.(kuyruk- güç farkı dengesi) Bu savaşta 2 kuyrukludan falan neden tokat yiyonuz mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 sharingan açık, ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 566'nın sonunu çok beğendim fight güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 sonunda geldi be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 567 nasıl bir onslaught dönüyor belli değil, kakaşi ve gay sensee iyi gene bijuu'larla biraz bile olsa kapışabildi. bir tanesi bile köy yıkarken 2 tane heh. anime'de savaşlar başlayınca bitene kadar filler girmese bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 aklıma geldi tobi kesin madaranın torunu veya oğlu fln :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Söylediya bi önceki bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 neyi söyledi ben kaçırdım orayı. sadece farklı birisi olduğunu biliyorum. bu arada bu bölüm baya iyiymiş, çok hoşuma gitti. detaylı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 tobi demiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 daha kim olduğu belli değil ama, tobi diye takma isim kullanıyor bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 sırf o yüzden kendini madara diye gizliyordu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 DÜNYANIN EN KÖTÜ MANGASI AMA İNATLA OKUYORUZ. CANCER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 stupid naruto! it.. it's not like i like you or anything! don't get the wrong idea! it's just that i had some leftover time to read hundreds of episodes. do you hear me?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Kiss x Sis okuyun çok daha dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Sayfalar yabışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 çıkmadı mı hala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 why u no give me my manga ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 başında nöbet bekliyorum, ben yokken çıkacak. ya da japonya patladı bundan sonra hiç çıkmıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 öğlen evden çıkmıcaktım okuduktan sonra çıkarım diyordum. gece eve geldim hala çıkmadı sabah 6 oldu hala çıkmadı. uyurum pat diye çıkar çıldırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar