Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
normalde bende seviyorum bu tarz bölümleri ama 20-30 sayıdır narutonun savaşa dahil olmasını bekliyorum. uzadıkça da deli oluyorum =)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Bir sürü şey geçilmiş gibi geldi bana. Kakashi'nin, Gaara'nın dövüşler nerede?

Serinin adı Naruto ex Machina olsun bu arada.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Bir sürü şey geçilmiş gibi geldi bana. Kakashi'nin, Gaara'nın dövüşler nerede?

Serinin adı Naruto ex Machina olsun bu arada.

zaten eski kageler daha girmemişti savaşa.bi sucu eleman girdi onuda samuray doğradı

Mesaj tarihi:
Sam said:

539!

NİÇİN NEJI, NİÇİNNN?!!!

mangekyo filan yedi herhalde diyeceğim, 500 bölümdür saklanan casus çıkacak değildir umarım.

!

sağlam bi açıklaması olsa iyi olur. yoksa baya bi sövecem harbi.
bu arada mektubu veren eleman kim ?

edit: şimdi bölümü tekrar okudum da ayın çıkmasıyla ilgisi var bu olayın.orda düşüp bayılıyor sanırım madaranın mind control jutsu su inceden başladı.

Mesaj tarihi:
Hani manga biraz ağır gider dedim büyük savaş okadar karakterler falan hangisini anlatacan. Ama anime de mangayı yakalamamak için diretiyor ya deli oluyorum. Fail hafta naruto manga/anime için
Mesaj tarihi:
kardeşim nerenizle izliyosunuz ya siz mangaları ?

pembe diziye yorum yapan teyzeler gibi "aaaaaaaay bu bööle yapmış bayılazaaaaaaaaaaaaam" tarzı tepkiler vericenize sindirerek okuyun bence müthiş zekice düşünülmüş bi senaryosu var ve inanılmaz yerlere varıyo şuan.

evet tekrarlıyorum senaryo gayet mükemmel. ayrıntılara takılmak isteyen arkadaşlar varsa adlarına üzülüyorum, farkındalığınızı geliştirin ya da kendi başınıza düşünün. millet alışmış başkasının kendileri için düşünmesine sünepe yaşıyor
Mesaj tarihi:

540

zetsu'yu boşuna saklamamışlar bunca vakit, çok pismiş heh. daha da vardır kesin olayları.

bu naruto da şimdi kagelerle kapışırsa çok saçma olacak.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...