Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 sonunda narutonun cmon hareketi di$inda hic bi olayi yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 normalde bende seviyorum bu tarz bölümleri ama 20-30 sayıdır narutonun savaşa dahil olmasını bekliyorum. uzadıkça da deli oluyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 GERGE said: Bir sürü şey geçilmiş gibi geldi bana. Kakashi'nin, Gaara'nın dövüşler nerede? Serinin adı Naruto ex Machina olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 GERGE said: Bir sürü şey geçilmiş gibi geldi bana. Kakashi'nin, Gaara'nın dövüşler nerede? Serinin adı Naruto ex Machina olsun bu arada. zaten eski kageler daha girmemişti savaşa.bi sucu eleman girdi onuda samuray doğradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Sucu dediğin adam Hanzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Bu arada 6000. post oluyor. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 sasgay in sidekick i diyor herhalde sucu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Sucu dediğimiz oydu normalde ama bunun dediği Hanzou :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 hanzoyu demiştim ya adı aklıma gelmeyince :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 539! NİÇİN NEJI, NİÇİNNN?!!! mangekyo filan yedi herhalde diyeceğim, 500 bölümdür saklanan casus çıkacak değildir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Sam said: 539! NİÇİN NEJI, NİÇİNNN?!!! mangekyo filan yedi herhalde diyeceğim, 500 bölümdür saklanan casus çıkacak değildir umarım. ! sağlam bi açıklaması olsa iyi olur. yoksa baya bi sövecem harbi. bu arada mektubu veren eleman kim ? edit: şimdi bölümü tekrar okudum da ayın çıkmasıyla ilgisi var bu olayın.orda düşüp bayılıyor sanırım madaranın mind control jutsu su inceden başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 adam mangada bile filler yayınlıyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 painde canlanmış lan adam kendi kendini tam reslesin madem gözü ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Çok başarısızmış bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Hani manga biraz ağır gider dedim büyük savaş okadar karakterler falan hangisini anlatacan. Ama anime de mangayı yakalamamak için diretiyor ya deli oluyorum. Fail hafta naruto manga/anime için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 kardeşim nerenizle izliyosunuz ya siz mangaları ? pembe diziye yorum yapan teyzeler gibi "aaaaaaaay bu bööle yapmış bayılazaaaaaaaaaaaaam" tarzı tepkiler vericenize sindirerek okuyun bence müthiş zekice düşünülmüş bi senaryosu var ve inanılmaz yerlere varıyo şuan. evet tekrarlıyorum senaryo gayet mükemmel. ayrıntılara takılmak isteyen arkadaşlar varsa adlarına üzülüyorum, farkındalığınızı geliştirin ya da kendi başınıza düşünün. millet alışmış başkasının kendileri için düşünmesine sünepe yaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 valla ben de sana üzüldüm ne yalan söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Sawer said: valla ben de sana üzüldüm ne yalan söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 df said: Sawer said: valla ben de sana üzüldüm ne yalan söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Sawer said: valla ben de sana üzüldüm ne yalan söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 540 zetsu'yu boşuna saklamamışlar bunca vakit, çok pismiş heh. daha da vardır kesin olayları. bu naruto da şimdi kagelerle kapışırsa çok saçma olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 hikaye toparlanıyor gibi umarım böyle devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Kapışmaz, therapy no jutsu yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Sawer said: valla ben de sana üzüldüm ne yalan söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar