Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Soimyr said: Ya bone alınmada mangayı kaba etinle mi okuyorsun? O dedigin bildigi jutsu vssi ile ölçülür lafı orochimarunun savı , onada zaten jiraya "ya olum de get önemli olan tek şey gutsdır" diyor. hani surada mangaya yeni başlayan biri okusa su son postunu ha tmm demekki sasuke ana kahraman falan zanneder. http://www.youtube.com/watch?v=SzYRvaD-xkQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 mangayı kaba etimle okuyorum evet. t-bone steak. düşündüm de yeterince yazmamış olduğum için anlamamışsın herhalde. diyorum ki, bu orochimaru teknik toplamaya kafayı takmış. bir ninjanın ne kadar güçlü olduğunu bildiği teknik sayısıyla özdeştiriyor. aynı şekilde madara da bu teknik işine kafayı takmış. oradan buradan bir şeyler tıplayıp duruyor adam. o yüzden o bölümler gelecekteki manga sayılarına göz kırpar gibi olmuş. yeni sayılarda madaranın koleksiyonunu görebiliriz. öte yandan orochimarunun dediklerinin aksine narutonun çok potansiyeli vardı ve kendini geliştirerek bir çok teknikte hayvanlaştı. bu tekniklerde uzmanlaştı bile diyebiliriz. ancak narutonun madarayı yenebilmesi için bir-iki teknik daha öğrenmesi gerekiyor, bu şekilde yenebilir mi ondan emin değilim. bu dediklerimden sasuke ana kahraman lafı çıkıyorsa helal olsun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 sasuke ana kahraman olmak için önce bokumu yesin hiç sevmiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 O da bokunu yemek için bekliyordu ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 benim çakra dolaşım sistemin bağırsaklarımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 valla en krall adam rock lee ama göstermiolar onu daha. şey vardı mesela. ilk bölümlerde bu rock ayaklarındaki ağırlıkları çıkarıyor ışınlanmaya başlıyo iyice falan. oha diyolar meğer nası çalışmış. işte biraz ilerki bölümlerde kakashi bişiler öğretiyor 1 ay falan sasukeye bi bakıyosun sasuke de aynı hıza ulaşmış. ulan böle saçmalık mı olurmuş. bi de artis falan. kermit beraber dövelim şunu ya valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Hep şaringanın boku onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 beyler bunların hiç biri gerçek değil biliyorsunuz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 chain lightning atiolar ama!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mortis said: beyler bunların hiç biri gerçek değil biliyorsunuz di mi? spoilerr??!! noel baba gerçekti ama dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 rasengan eleştiriye immune hale getirilmemiş miydi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 valla ben eleştirmedim zaten rasenganı götü bokul sasuke kimmiş dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mortis said: beyler bunların hiç biri gerçek değil biliyorsunuz di mi? ayrıca çok zekisin seni şapşal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ayrıca "hiçbiri" birleşik yazılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 532 Ölüler üzerindeki hakimiyetini kaybetmeye başladı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 HANZOU-DONOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 naruto yok hala... is he dead? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Naruto girmez abi buralarda, Naruto vs itachi veya Nagato olabilir bellllkiiiiiii. Ama zaten elemanların amacı narutoyu yakalamak olduğu için höp diye çıkartmazlar bizimkini ortaya. Danzou da ver bana ismini ünlü yapayım seni modunda hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 samaella said: Danzou da ver bana ismini ünlü yapayım seni modunda hala :D Kindly correction, Hanzo deilmi abi o? Einstein dedected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ay ne biliyim hepsi birbirine girdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 samaella said: ay ne biliyim hepsi birbirine girdi :D ay olur öyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 off emo tensei combatlari bitsin de gercek hikayeye devam edelim. cok bayik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 20 sayı böyle devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ya ben şeye takıldım hala. hinata buna seni seviyorum dediydi pain dövüşünde. sonra dayak yedi naruto kurtardı zart zurt. araya kaynadı o konu. sakura salağından sonunda kurtulacak uşak demiştim olmadı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Tam bir Plot Hole, çünkü Kishi baya tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar