Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Heykeli dikilmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 dikerlerse yıkarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 suikaste kurban gitti yazık adama yıllardır hokage olcam hokage olcam die ağlandı tam oldum lan sonunda derken güm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Resmi olarak onaylandı adam. Ayrıca zaten o bölümlerden sonra konoha birdaha gösterilmedi ki bre. Naruto wikia da yazıyor :D http://naruto.wikia.com/wiki/Hokage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 atsui-samui kardeş miydi orayı anlamadım, o çanak çömleği kıramazlarsa yazık oldu ama samui'ye. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 "candidate" diyor. daha "resmi" hokage olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 yeni bölüm geldi de yine naruto yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 mangastream - Naruto 528 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Güzel battledı bu bence Bir de Ağlama Melis http://i999.mangareader.net/naruto/528/naruto-2013959.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 sol alttaki kim ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Artık geliyo heralde Naruto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bölüm mükemmeldi bence aramadım narutoyu. ama çakma kyubi ile gerçek kyubi kapışması olacak gibi. önce 1-2 bölüm çakma kyubi pataklar milleti daha sonra gelir ama naruto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ya bu mangada naruto diye bi karkater vardi aralarda cikan, hic takip etmiyorum en son bi adada filan takildigini gostermisti mangaka, o karaktere ne oldu bilen varmi? olduyse filan arada cok uzulucem tasarimi filan iyiydi cunki begeniyoduk baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 son bıraktığımızda pipi sayıyordu :D Naruto burada çıkmaz bence ya. Raikage falan gelebilir kanımca. bu arada elemanın kolu ne ara gitti ben kaçırdımmı orayı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Viktor said: ya bu mangada naruto diye bi karkater vardi aralarda cikan, hic takip etmiyorum en son bi adada filan takildigini gostermisti mangaka, o karaktere ne oldu bilen varmi? olduyse filan arada cok uzulucem tasarimi filan iyiydi cunki begeniyoduk baya kıskıskıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 hngi elemanın kolu. raikageyi demiyorsun heralde. sasuke kesmişti onun kolunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 samaella said: bu arada elemanın kolu ne ara gitti ben kaçırdımmı orayı yahu sasuke amaterasu attı. raikage başkanın kolu yanmaya başladı. o da yayılmasın diye kendi kolunu kesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Tamamdır hatırladım. Beynim sulandı artık nerede ne oldu diye :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Viktor said: ya bu mangada naruto diye bi karkater vardi aralarda cikan, hic takip etmiyorum en son bi adada filan takildigini gostermisti mangaka, o karaktere ne oldu bilen varmi? olduyse filan arada cok uzulucem tasarimi filan iyiydi cunki begeniyoduk baya Aman ben razıyım böyle olmasına. Manganın ismi legendary tale of uchiha clan olsun mu beyler esprisi yaptığımız dönemlerden iyidir yan karakterleri görmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ben değilim olmasın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Wispy said: Viktor said: ya bu mangada naruto diye bi karkater vardi aralarda cikan, hic takip etmiyorum en son bi adada filan takildigini gostermisti mangaka, o karaktere ne oldu bilen varmi? olduyse filan arada cok uzulucem tasarimi filan iyiydi cunki begeniyoduk baya Aman ben razıyım böyle olmasına. Manganın ismi legendary tale of uchiha clan olsun mu beyler esprisi yaptığımız dönemlerden iyidir yan karakterleri görmek. aynen katılıyorum. 1000 kişiyi çerez gibi öldürüp narutoda patlayan pain savaşı gibi değilde her karakterin adam gibi savaştığı bi savaş daha iyi olur. tamam sonunda en sağlamı yine naruto fln keser ama en azından arada diğer tarafında kayıp verdiği mücadeleler olmalı bu şekilde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 çok iyi gidiyor savaş, bu arc bitişine kadar en iyisi olabilir hikayenin böyle giderse. şu manganın iki sorunu var: 1- sasuke 2- naruto şu iki karakter ölse gitse 1500 kat daha iyi bir manga olacak, ikisinin olmadığı bir arcın şu kadar keyifli gitmesinden belli. hoş gerçi neredeyse bütün shonen'lerde ana karakter olmasa çok daha iyi olacaklar. bütün okuyucuları tembel, aptal, karaktersiz ergenler olarak düşünüp kendilerini özdeşleştireceğini mi varsayıyor yazarlar cidden merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Ana karakter olarak hernekadar diğerlerinden çok daha düşük iq ya sahip olsa da Luffy eziyor bariz şekilde. Narutoda olay Ten tailed beast veya işte Sage of the six path olayına girdi ama giriş yolu arkadaşın da dediği gibi Uchiha clanının maceraları oldu. Bizimkide pipi sayıyo ormanda :D Yan savaşlar baya gaz gidiyor ama karşı tarafın aşmış shinobileri ile bizimkilerin sayıları tutmuyor. Kakashi falan öyle 2-3 adamlık combata giremez. Kakuzu da pötlediydi, daha itachi ve nagato var, onları bitirseler kabuto saske madara öeh :S Kanımca madara vs kabuto sanki olacak gibi. Ayrıca kisame dirilmedi sanırsam. Merak ettiğim hususlarda şu da var , Orochimaru Susanoya mühürlenirken acaba o son minik yılan olarak mühürlenmeden mi öldü, yoksa o yılan öylesine bir yılanmıydı. Çünkü mühürlenmediyse o da kalkabilir hatta ellerini kullanıyo bile olabilir sanki. Jiraiya içinde aynı şey sözkonusu, bukadar adamın dna sı varsa elinde illaki jiraiya nın dna sı da vardır diye düşünüyorum. (hoş bu adamların dna sı nasıl var elinde orası bi başka olay) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ahah loser başrol olayına ben de gıcık oluyorum.eski serilerdeki gibi güçlü ama bi iki eksiği yanlışı olan karakterlerin maceraları daha eglenceli geliyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ginkaku kinkaku fln kaç nesil öncede yaşamışlar. acaba birileri dna bankası mı oluşturdu zamanında. eksi kaç derecede saklıyorlar acaba=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar