Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Viktor said:

ya bu mangada naruto diye bi karkater vardi aralarda cikan, hic takip etmiyorum en son bi adada filan takildigini gostermisti mangaka, o karaktere ne oldu bilen varmi? olduyse filan arada cok uzulucem tasarimi filan iyiydi cunki begeniyoduk baya

Aman ben razıyım böyle olmasına.

Manganın ismi legendary tale of uchiha clan olsun mu beyler esprisi yaptığımız dönemlerden iyidir yan karakterleri görmek.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Viktor said:

ya bu mangada naruto diye bi karkater vardi aralarda cikan, hic takip etmiyorum en son bi adada filan takildigini gostermisti mangaka, o karaktere ne oldu bilen varmi? olduyse filan arada cok uzulucem tasarimi filan iyiydi cunki begeniyoduk baya

Aman ben razıyım böyle olmasına.

Manganın ismi legendary tale of uchiha clan olsun mu beyler esprisi yaptığımız dönemlerden iyidir yan karakterleri görmek.

aynen katılıyorum. 1000 kişiyi çerez gibi öldürüp narutoda patlayan pain savaşı gibi değilde her karakterin adam gibi savaştığı bi savaş daha iyi olur. tamam sonunda en sağlamı yine naruto fln keser ama en azından arada diğer tarafında kayıp verdiği mücadeleler olmalı bu şekilde..
Sosyal ağlarda paylaş

çok iyi gidiyor savaş, bu arc bitişine kadar en iyisi olabilir hikayenin böyle giderse.

şu manganın iki sorunu var:

1- sasuke
2- naruto

şu iki karakter ölse gitse 1500 kat daha iyi bir manga olacak, ikisinin olmadığı bir arcın şu kadar keyifli gitmesinden belli. hoş gerçi neredeyse bütün shonen'lerde ana karakter olmasa çok daha iyi olacaklar. bütün okuyucuları tembel, aptal, karaktersiz ergenler olarak düşünüp kendilerini özdeşleştireceğini mi varsayıyor yazarlar cidden merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ana karakter olarak hernekadar diğerlerinden çok daha düşük iq ya sahip olsa da Luffy eziyor bariz şekilde. Narutoda olay Ten tailed beast veya işte Sage of the six path olayına girdi ama giriş yolu arkadaşın da dediği gibi Uchiha clanının maceraları oldu. Bizimkide pipi sayıyo ormanda :D

Yan savaşlar baya gaz gidiyor ama karşı tarafın aşmış shinobileri ile bizimkilerin sayıları tutmuyor. Kakashi falan öyle 2-3 adamlık combata giremez. Kakuzu da pötlediydi, daha itachi ve nagato var, onları bitirseler kabuto saske madara öeh :S Kanımca madara vs kabuto sanki olacak gibi. Ayrıca kisame dirilmedi sanırsam.

Merak ettiğim hususlarda şu da var , Orochimaru Susanoya mühürlenirken acaba o son minik yılan olarak mühürlenmeden mi öldü, yoksa o yılan öylesine bir yılanmıydı. Çünkü mühürlenmediyse o da kalkabilir hatta ellerini kullanıyo bile olabilir sanki. Jiraiya içinde aynı şey sözkonusu, bukadar adamın dna sı varsa elinde illaki jiraiya nın dna sı da vardır diye düşünüyorum. (hoş bu adamların dna sı nasıl var elinde orası bi başka olay)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...