Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 kyuubi'den aldı o gücü, hatta magatamaları dizdi filan kolye niyetine altı patikanın arifi gibi. :p
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Sam said: kyuubi'den aldı o gücü, hatta magatamaları dizdi filan kolye niyetine altı patikanın arifi gibi. :p o ne ki? bazı yerlerde "six paths'da master oldu" gibi geyikler görüyprum.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 sage of the six paths var ya işte, nincalığın kurucusu. onun silüetini gösterirken bir kolye gösteriyor hep. o kolye boynunda belirdi naruto'nun. japon mitolojisine göre kılıç ve aynadan sonraki üçüncü ve son artifact.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 hayır o adamı biliyorum da narutoyla ne alaka?
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Sam said: onun silüetini gösterirken bir kolye gösteriyor hep. o kolye boynunda belirdi naruto'nun.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 tamam da ne alaka işte onu soruyorum. hadi "gözleri ilk tamamlayan kolye çıkartır" felan desek neyse de, six paths'la alakası olmayan birisi naruto sadece sage modu + tilki gücü ile kolye mı çıkartılıyor?
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ne alaka onu kişimoto'ya sormak lazım. ya da beklemek. :p ama tesadüf olabilecek birşey değil.
xunn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ABİ AHAHAHAHA MASS RES, BÜTÜN KARAKTERLERİ KALDIRDI ADAM YA AHAHAHAHAHAHH
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Alakası six path. in iki öğrencisinden birinin bloodline ı olması.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 yondaimenin sealiyla alakali gibi geldi bana.
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Bone said: tamam da ne alaka işte onu soruyorum. hadi "gözleri ilk tamamlayan kolye çıkartır" felan desek neyse de, six paths'la alakası olmayan birisi naruto sadece sage modu + tilki gücü ile kolye mı çıkartılıyor? Six pathsla alakası olmayan dedigin sage of six paths uchihaları degilde senju/uzumakileri getiren oglundan geliyor. Bi madara/sasukenin ne kadar hakkı varsa onunda o kadar hakkı var.
ayucan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 1 haftalık ara yaramıs Kishi ye.Guzel bolumdu az gaz durumları falan o division bu general falan.Yanlız kabuto piji kimleri cıkarmıs mezardan sasırdım acıkcası.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 samaella said: kılıç ve ayna kimdeydi ? itachinin susanosundaydi.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Çok major, temiz bölümdü. Yıllardır böylesi gelmiyordu.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 AHAHAHAHAHAHAHAHA abi hastayim kishimoto ya ya clone army + mass res ile adam dusman ordusu kurdu lol
demode Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 çok güzel savaşlar çıkacak kimbilir daha ne jutsular alevlenecek bu savaşta.Sabırsızlıkla bekliyorum.
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Her çarşamba respawn olsunlar Naruto kessin kessin xp kazansın item düşürsün.
samaella Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 E ama kalkanlar normal yollarla öldürülemeyecek ki :S
Bone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 naruto sanırım ki herkesi tek atacak halde şu an (madarayla epic X epic bir muhabbet yaşanır hatta) ancak rol gereği kabuto ve sasukeden dayak yiyebilir diye düşünüyorum.
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Wispy said: Her çarşamba respawn olsunlar Naruto kessin kessin xp kazansın item düşürsün. kakaşigille sakura da bodcu kassınlar bol bol set bassınlar narutoya.
Öne çıkan mesajlar