Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 yalnız dedekage çaktırmıyor ama bayağı güçlü galiba, "haçibi ile kuyubi'yi döveriz sen iste paşam" diyor nincası heh. gaara damardan girmese diğer herkese savaş açacaktı. ha bir de madara ile kapışmış yaşayan tek kişi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Ya Kibanın Sakuraya söyleyelim mi söyleyelim mi diye sorup durduğu şey neydi, unuttum ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 sasucke hakkında verilen ölüm emri. zaten onun yüzünden sakura ile "sana verdiği söz yüzünden" muhabbeti doğdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Kakuzu da 1. hokage ile dovusmustu simdi mefta :D kakashi ks yapti :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 tsuchikage feci turgut ozal a benziyo, boyu bucur fitne fucur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Bee vs Kisame umarım epic bişi olur bee süper bi karakter :P Bu arada gai çıkarsa bi yerlerden şaşırmam senle hesabımız vardı gibisinden ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 You look familiar but hmmm... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ad3m said: Bu arada gai çıkarsa bi yerlerden şaşırmam senle hesabımız vardı gibisinden ahah efsane olurdu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 mamothus said: tsuchikage feci turgut ozal a benziyo, boyu bucur fitne fucur rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 kisame akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Kisame ağır yargılıycak Bee'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ad3m said: Bu arada gai çıkarsa bi yerlerden şaşırmam senle hesabımız vardı gibisinden ahah Gai çıkarsa fecci yönetir kisameyi heuae benım sword çakra swaylior gai işin bitti busefer Çakra ne ya? ???? ::o morning peacock bam bam bam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 o degil de rock lee yargilasaydi kisameyi on numara olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 rock lee yavaş yargılar da, gai senseee yedinci kapıyı açtı mı çatlatır o kılıcı. naruto'nun seyc çakrayı emmeye çalışan pain klonu gibi yamulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 471 gene editli akatsuki üyesi ama etkilendim dersem yalan olur. şimdi anlaşıldı gai sensee neden dövebiliyor her defasında. ninjutsuydu çakraydı filan birşey yok, varsa yoksa bicep adamı. gene gelsin dövsün. byakuganlı eleman kendine bayağı güvendi ama dur bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Kisame vs Bee beni sarmadı. Kisame'den nedense söyle estetik, baba şeyler beklemiştim. Hep aynı şeyi yapan aptal birşey çıktı. Mifune ile Ao'nun (isimler böyle miydi?) dövüşü beni daha çok sardı yani. Onu merak ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 herif kılıçla birleşti bu daha önce olmuş muydu ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 kılıçla birleşmek ne ki adamın biri area res attı köye.Bence şekil oldu kisame.Gai dövsün bence bunu başkası ellemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Gai ile savaşı güzeldi Kisame'nin, bakalım 8. ne yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Baba şeyden kastım kılıcına güvenmeyip kendi kendine birşeyler yapması. Bu da başka bir Naruto ve rasengan oldu. Çakra emen kılıç. Bu kadar mı yani? Gai ile dövüşünden dolayı ben de iyi şeyler bekliyordum. Bakalım, belki düşündüğüm gibi çıkmaz da seviniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 guzeldi guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Kisame lame e bagladı,ben hala beeye güveniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 oha kisame. samehadanin gercek formu http://deansguide.files.wordpress.com/2007/07/quagmire.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Akatsuki (Espada) Kisame : BANKAİ....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Bu ne lan böyle, hep atara atar gidere gider. Worms 2'nin açılışındaki demo gibi, biri ok çıkarır öbürü silah, sonra diğeri roketatar çıkarır öbürü tank falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar