Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yalnız dedekage çaktırmıyor ama bayağı güçlü galiba, "haçibi ile kuyubi'yi döveriz sen iste paşam" diyor nincası heh. gaara damardan girmese diğer herkese savaş açacaktı.

ha bir de madara ile kapışmış yaşayan tek kişi galiba.
Mesaj tarihi:
Bee vs Kisame umarım epic bişi olur bee süper bi karakter :P
Bu arada gai çıkarsa bi yerlerden şaşırmam senle hesabımız vardı gibisinden ahah
Mesaj tarihi:
ad3m said:

Bu arada gai çıkarsa bi yerlerden şaşırmam senle hesabımız vardı gibisinden ahah

Gai çıkarsa fecci yönetir kisameyi
heuae benım sword çakra swaylior gai işin bitti busefer
Çakra ne ya?
???? ::o
morning peacock bam bam bam
Mesaj tarihi:
rock lee yavaş yargılar da, gai senseee yedinci kapıyı açtı mı çatlatır o kılıcı. naruto'nun seyc çakrayı emmeye çalışan pain klonu gibi yamulur.
Mesaj tarihi:

471

gene editli akatsuki üyesi ama etkilendim dersem yalan olur. şimdi anlaşıldı gai sensee neden dövebiliyor her defasında. ninjutsuydu çakraydı filan birşey yok, varsa yoksa bicep adamı. gene gelsin dövsün.

byakuganlı eleman kendine bayağı güvendi ama dur bakalım..

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Kisame vs Bee beni sarmadı. Kisame'den nedense söyle estetik, baba şeyler beklemiştim. Hep aynı şeyi yapan aptal birşey çıktı. Mifune ile Ao'nun (isimler böyle miydi?) dövüşü beni daha çok sardı yani. Onu merak ediyorum ben.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Baba şeyden kastım kılıcına güvenmeyip kendi kendine birşeyler yapması. Bu da başka bir Naruto ve rasengan oldu. Çakra emen kılıç. Bu kadar mı yani? Gai ile dövüşünden dolayı ben de iyi şeyler bekliyordum. Bakalım, belki düşündüğüm gibi çıkmaz da seviniriz.

Mesaj tarihi:
Bu ne lan böyle, hep atara atar gidere gider. Worms 2'nin açılışındaki demo gibi, biri ok çıkarır öbürü silah, sonra diğeri roketatar çıkarır öbürü tank falan.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...