senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 muhtelif yerler :) fede sen napion banyoda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 banyoda yıkanıyorum. hani dezanfektan etkileri olna maddeler de kullanılrısa güzel olur. ayrıca her yaptığım işi bi şölene çevirmeyi kendime bir borç bilirim. not:muhtelif dediysek, sürüyoz dediysek ; bir edep ver haysiyet içerisinde sürüyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ben beğenmedim bunu. rejoice fresh kullanıyorum. mutluyum. başka şampuanlarda bulamıyorum bu şampuanın etkisini. ayrıca kepek problemimi kökten çözdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ben saçlarımı yıkamam. zaten saçlarım 6 ayda bir kendini temizliyor. çok manyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 o nası yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 markete ugradımı alıcam valla merak ettim.Bi dönem rojoice kullanmıstım freshinden kafamdan duman çıkıyo gibi hissediyodum acaip ferahlatıyodu.Bunun da etkisini tahmin edebiliyorum.Olmadı anneme kitlerim.Gider alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Bu marka'nin ürünlerini yillardir kullanirim, bayildigim bir durum söz konusudur. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Ahaha o ne abi, "Çok hoşuma gitti, orama burama sürdüm" diyo millet, çekinmeyin söyleyin kıçınıza sürüyosanız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Elveda Pantene =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ya o yakıcı maddeyi muhtelif yerlerinize nasıl sürebiliyosunuz ki. sado-mazomusunuz lan !!1 asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ehuhua bengaycı gençliğiz biz.. nerde o eski barbiler. teeey tey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 feci bisi o gercı bende bayaga bi sac var o yuzden yarisini dokuyorum kutunun :P oyle bir ferahliyorumki OHSSS :P canim cekti yıkanmaya gidiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Ben kullanıyorum mavisini güzel baya hoş kokuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 clearin mentollu sampuanını kullanmıstık yurtta.sınavlara çalısmama bahanesi olarak kullanıldı sonra: "abi sampuan gozume kaçtı yanıyor çok fena, hiç bişe okuyamam şimdi yatayım yarın okurum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 limonlu ve yeşil çaylısını kullanıyorum 2 haftadır(yağlı saçlar için olanı), sanki biraz saç döküyo gibi bu h&s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 o mentollü olanla başka yerlerini yıkayıncada güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 çok pis özendirdiniz haa.. haftaya kesin almam laazım mentöllü bi şampoağn.. x] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 gaza gelip aldım , az sonra denicem bakalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 yarın dershaneden sonra gidip alcam lan çok pis gaza geldim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 O bi tane şampuan vardı bir ara, reklamlarında hatunun teki şekilden şekile giriyordu. O geldi aklıma. Bu durumda head&shoulders marka bu şampuan neden Cosmopolitan gibi hatunlara yönelik bir dergiyle piyasaya girdi anladım. Uzak durun, sonra kıllarınız seyrelir, memeleriniz büyümeye başlar ekeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 saç dökme oranı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Reklamında uçak lavabosunda kafasını yıkayan kadının orgazm olduğu bir de nasıl baardıysa tuvalettteki (!!!) intercomla bütün uçağa yayın yaptığı şampuan bu mu? Eğer buysa almam. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar