karareis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 bende bugun cnbcede izledim diziyi gercekten çok guzelmis ilk bolumlerini izlemistim simdi bunu izledim bitiyor mu burda? bu cnbcdeki gosterdikleri son bolum müydü? sonra devamı var mı kac bolum gidiyo cnbce gosterir mi? torent filan mı bulmak gerekir? diger sayflara biraz bakim dedimde hic alakasız seyler var spoiler filan oykumayayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Dennis said: Evet 12, ben de 13. bölümü indirmeye başladım :) adam gibi torrent linki yok ya mininovada falan nerden buldun sen linkleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Buyse said: ulan o kadar da gaza getirdiler milleti dünyayı bulduk diye. hem o dünyada yaşanır ki bence? ne olmuş yıkıldıysa şehir vs. radyasyon var gani gani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Buyse said: Dennis said: Evet 12, ben de 13. bölümü indirmeye başladım :) adam gibi torrent linki yok ya mininovada falan nerden buldun sen linkleri? Graboid mucizesi yazsam kuralları ihlal etmis olmuyorum sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 haydaa ben onu öm atcaktım burdan gitmiş. neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Yeni izledim son bölümü, mükemmeldi kesinlikle şimdiye kadar yapılmış en iyi dizi. Sonunu açık bırakmaları, döngü devam eder mi, etmez mi izleyiciye bırakmaları zaten süper ötesi olmuş. Bir de herşeyi geçtim Saul Tigh'ın Adama'ya "Hala çok geç değil bu tost makinelerini uzay boşluğuna atabiliriz" dediği yerde bittim ya son bölüm ya da 19daydı, ahaha sakin sakin söylüyor bir de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 homeworld 2 adli oyun icin bsg modu yapmislar Homeworld 2 BSG Mod (fleet commander) videolar bu bide cryengine ile yeni bi tane yapiyolarmis ona da burdan bakinfleet commander 2 bu cryengine ile yapilan tam hayalimdeki gibi bi bsg oyunu olcak gibi gorunuyo bakalim bekleyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 hala izlemeidm son bölümü niye upluyonuz kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 ronal moore, yeni BK projesi ile geliyormuş.. virtuality ama fox'ta yayımlanıcak.. kısaca sezon sonunu görmeyedebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Keşke yeni konu açsaymışsın. Konu Caprica'nın holo-saçmalıklarına benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 valla hazırlarsınlar o zaman konu açarız :) söz konusu FOX olunca elim gitmedi hiç. bi anda katledebilirler ve bahsetmeye deymeyecek bişiler çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 konusu neymiş? abi bokunu çıkarmasınlar ikide bir ayrı seri fln. caprica nasıl gidiyor izleyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 capricanın sadece pilot bölümü yayınlandı, çok kötü sayılmaz ben beğendim açıkçası 2010da başlicak diyorlardı ama belki eylülde başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Caprica'nın pilot bölümü BSG severler için bir zorunluluk şu haliyle o kadar söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 cylonlar'ın temeli ancak bu kadar güzel anlatılırdı. ilk 20 dakika hiçbişey anlamıyosunuz , ne alaka diyorsunuz. sonrasında herşey çıkıyor ortaya. mutlaka izlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Caprica güzel dizi belki ama BSG serisinden daha fazla para nasıl kazanırım mantığı ile çıktığı için birkaç olay haricinde izlenmesi o kadar keyifli değil.Gerçi ben bu serinin yok cylon gözlü ile yok şöyle görelim kısmınada karşıyım gayet güzel seriydi 4 sezon izledim, hatta finallerim ve vizelerimi rezil etmiş bir seriydi ama artık bir yerden sonra zorlamamak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 o kadar gazı verdikten sonra 4. sezon final bölümü bu kadar kötü olabilirdi 2 dakikada herşeyi yalapşap bitir sonucunuda bilmemneye bağla aa esasında o bu muymuş ah vah vah vah gemileride gönderelim ki yeniden bir yaşam başlasın sonrada herşey loopa bağlasın kaçınılmaz son değil mi ? hay klişenize ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 GwindonSurion said: Starbuck allah yani dimi Hani ona god demenden hoşlanmıyorum dedi ya ordan anladım nasıl anladım çünkü zekiyim heh yani yanlış anlamadıysam tabi? Güzel hoş da; Number 6: That too is in God's plan. G. Baltar: You know it doesn't like that name. bahsettiğin diyalog bu ise cidden nasıl anladın merak ettim doğrusu.. Hepsinin dışında, kalan açıklamaların The Plan ile yapılacağı ümidimi koruyorum.c edit: hay tag'ini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Starbuck'ın ne olduğu konusundaki fikrimi yazmıştım ben önceki sayfalarda, tanrı o değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Ben bişey merak ediyorum. simdi bu ellen öldü o yaştaki haliyle dirildi. bill ise saulu yıllardır tanıyor yaşlandıgını görmüş saul ölse hangi haliyle diriliyor onu anlamadım neye göre yani yedek vücutların yaşını neye göre belirlemişler.saçma değil mi orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Bütün kopyalar aynı yaşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 kimle aynı yaşta? diyorum ki bill bunu gençligini gormus beraber yaslanmıs. kopyası 60 yasında mı saulun o sıralar ölse 60 yasında mı kalkıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bgs finali serinin yeni caprica'dan itibaren devamlı ve şiddetli saçmalamalarından sonra eh işte oldu, o kadar ileri geri oynana oynana bozulan konudan bunda iyisi çıkmayacaktı zaten. uzattılar gereksiz çok, bitti de rahatladım doğrusu. iyice sıkmıştı son sezonda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 biri bişi desin dedigimde bilmedigim bişi mi var çıldıracam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 kafir! :D:D edit: sam'eydi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar