Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 saolasın cok makbule geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 rahatsiz link vermiş artık ama ilk mesajda guide vardı zaten abi.. http://forum.paticik.com/read.php?11,1899787,page=1#msg-1899787 o listenin sonuna the plan gelecek bir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 uheh ben sondan bakmaya başlamıştım ilk msgda ne arar mantığıyla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 yazik lan 8 sayfada filan buldum basligi :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 sen yokken çok mutsuzum bedılsıtar gılaktikı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Caprica verelim onun yerine. Roslin bölümü falan gibi haksız eleştiriler gelmiş diziye ama ben beğendim birinci sezonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ZaugnaKhaldun said: http://www.youtube.com/watch?v=2enjkVJb4Mw yad etmemek olmaz geçen baştan aldım bsg'yi, bu bölümde daha önce dikkatimi çekmemişti. gavur milletinde de varmış bizdeki gibi bişelere ahdedip bıyık bırakmak, onu öğrendim. deliklanlı adam her yerde delikanlı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 "Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 yeni dizi geliyore! Battlestar Galactica: Blood & Chrome http://www.tvsquad.com/2010/10/22/syfy-adama-blood-and-chrome/ A new Battlestar Galactica prequel will delve into the early years of William Adama, the military leader of the ragtag human fleet in the sci-fi series. Thankfully, it sounds like Battlestar Galactica: Blood & Chrome might take the franchise back to the desperate battle between humans and Cylons that made Battlestar Galactica so gripping. “This is very much an action-adventure, war series,” Mark Stern, Syfy’s executive vice president of original programming and co-head of original content for Universal Cable Productions, told TV Squad, which published an exclusive story on the planned show. Battlestar Galactica: Blood & Chrome was first envisioned as a web series spanning the time between Caprica and the reimagined series, but Syfy execs were so blown away by Michael Taylor’s script that they decided to turn it into a two-hour pilot. The show, which Stern said wouldn’t air before the end of 2011, said the show would employ virtual sets produced by digitally scanning the Battlestar Galactica sets before they were taken down. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Caprica'nın başarısızlığı yetmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 kesin bu fikirde bir türkün parmağı vardır abi bakın bsg tuttu yapalım bi tane daha gençliği olsun adamanın izlenir herturlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 capricanın yetersizliği derken?, ben gayet sevdim capricayı helecanla izliyorum. ha aynı konuyu 4 bölümde bitirirlermiydi bsg de olsa , bitirirlerdi, diziyi uzatmak icin fazla esnetiyorlar o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 direk dizinin bittiği yerden başlasın, saylonlar gelsin 2012 de, belamıza etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 aslında güzel fikir. bsg evreni de güzel; evrenin uzak bir köşesinde insanlarla robotlar ölümüne savaşa girişmiş... peh ne konular çıkar daha oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 hatta bu kalan saylonların ellerinde dondurulmuş insanlar olsun, bir kaza sonucu bu insanlardan birinin bacağı atmosfere girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 BSG de olaya hakimim aklındaki bsg ve caprica sorularını yanıtlarım diyen biri varsa bana özel mesaj ile ulaşabilir mi? BSG wikiden okuyayım dedim de sarmadı "dayıboy bak şimdi .." diye başlayan bir anlatım istiyorum sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 sanırım haberde bir yanlışlık var. yapılan şey tv filmi şayet film beklenilen ilgiyi görürse filmden yola çıkarak konuyu diziye çevirmek istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 dizide kullanılan bazı malzemeleri Memorabilia olarak satıyolar ebayde şu an, kıyafetler, zırhlar vb herbişi var: http://shop.ebay.com/propworx/m.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A4%257C39%253A1%257C72%253A4823&rt=nc&_dmd=1&_ipg=200&_sop=12&_trksid=p3911.c0.m14.l1513&_pgn=1 başka dizilerden ve filmlerden de parçalar var ama çoğunluk bsg itemları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 "Kara Remembers" vidyosunu dizi içi görüntüleriyle yeniden izlemek istedim ama bulamadım. Kaldırmışlar mıdır acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bu değil mi yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 en son mesajı ben atmışım=) madem benzer bir arayışla size sığınayım. 3. sezonun finalindeki All Along The Watchtowerlı sahneyi orjinal birebir olarak bulamıyorum. telif hakkı hedesinden kaldırılmış mı nedir, her yerde fan made videolar var. son sahnesini istiyorum ya, Apollo'nun "I have a boogey at my ten i'm gonna go check it out" dediği All along the watchtowerlı kısmının tamamı. hadi bulun gözünüzü seveyim yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 indiriver o bölümü toptan. sonra keser kırparsın istediğin gibi asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ohoooo kim uğraşacak=))) link verivercem alttarafı=) PS: gerçi haklısın şunu aramakla harcadığım zamanı ona harcasaydım bitmişti=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ben şunu baştan izleyeyim. de sezon 1 e başlamadan önce mini series falan vardı sanırım. şumudur http://www.imdb.com/title/tt0314979/ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 o galiba ama iki tane vardi benim bildigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar