Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 bolum bayikti. hikayeye de cok sey katmadi kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 2ci sezonda bitti şuan 3e geçicem ama artık sıktı bee bu dizi ne yalan atayım bu kadar bilimkurgu yeter herhalde bi ömür bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Llama said: 2ci sezonda bitti şuan 3e geçicem ama artık sıktı bee bu dizi ne yalan atayım bu kadar bilimkurgu yeter herhalde bi ömür bana sen hele bi sezon 3'e başla sonlarına gel 4'e inanılmaz gaz başlicaksın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 403 Filler gibiydi, hiç bir gelişme olmadı ana konuda. Belliydi başından beri ne olacağı zaten, ya söyleyecekti bu bu naylon diye, doktor da çıkacaktı sen bu kadar ilaç alıyosun paranoya yapmışsın diye, ya da işte böyle bir olay olacaktı. Tempoyu yükseltmeleri şart. 404 çıktı mı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 yep cekiom su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 404 çok boş bir bölümdü. hele gaiusun "service" odasına gidiği sahnede oyunculuğu berbattı. hiç bir şey olmadı. en son sahnede starbuckı gösterince dünyayı bulacak sanırım dedim. fakat hiçbirşey olmadı. tekrarlıyorum çok boş bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 bitmemeli ya bu dizi 8 10 sezon isterim isterse bokunu cıkarsınlar :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Episode 5 promosu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 404 Bir hafta boş geçseler bizim dizilerin yaptığı gibi sanki daha iyi olurmuş. Hakkaten bir bok olmadı. Yalnız Tigh'ın Cylon olduğunu Number Six teyze anlayacak mı acaba? onu merak ediyorum. Özel efektçiler yeterince para kazandı birazda makyajcılar kazansın deyip ortalığa kan saçtılar herhalde o kadar. Ayrıca Baltar'ın İsa vs. olacağı olayıda yalan oldu. Hristiyanlıkta hepimiz kusurluyuz vardır hepimiz mükemmeliz yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Roslin yine çığırdan çıktı. Tamam Boltar'ı sevmiyorsunda bu kadar koz verilir mi insanların eline. Chief yazık etti kendine. Ama birazda felsefik oldu hea istediğimiz ile değil yapabileceğimiz en iyisi ile birlikteyiz falan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ya bu cylonların kurşunları bitmiyormu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 kıçtan beslemeli onların tüfekler, bitmez kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Zegna said: bitmemeli ya bu dizi 8 10 sezon isterim isterse bokunu cıkarsınlar :)-D katiliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ulan bi aşk neler yapıyor yaa dizi sırf aşk üzerine ilerliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ohaa baltara bak dizide bi grup yapmadığı kalmıştı, adam grup bile yapmış ( sezon 3 bölüm 8 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 s404 bence harika bir bölümdü , gelecek bölümlere baya temel atıldı , lee nin politika arsızı olması , roslin in iyidien iyiye ölüm döşeği moduna girmesi , baltarın überior çıkışları -ki kendisini şu bölüme kadar sevmedim ama şimdi lan adam ayar verdi be! dedirtti- gizli cylonlar üzerine kurulu bir bölümdü , herbirinin birer "insan" olarak yaşadıkları hayal kırıklıkları yansıtıldı , zira tigh' ın vur abla sen de vur moduna girmesi chief'in batsın bu dünya psikolojisi tara'nın ulan bugüne kadar ezildim artik ben ezicem modunda gezinmesi fln tam anlamı ile bu karakterlerin cylon yanlarının baskınlaşmasına bağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Llama'ya geçici modluk verilmesi lazım, biz çakmıyoz söylediklerinden bişey, önceki sayfalarda araya yazsın yorumları :) model6 de yaşlanmış sanki, yoksa makyajını mı dandik yapıyorlar kala kala xo kaldı yaw amcası yaşında adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 dalga geçme yaa : ) yetişicem az kaldı 14 bölüm sonra sizlerleyim şimdilik aralarda böyle kaynıyım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 forgiver said: model6 de yaşlanmış sanki, yoksa makyajını mı dandik yapıyorlar kala kala xo kaldı yaw amcası yaşında adam. Burda kafa buluyorsun değil mi! XO eşini görüyor ona bakınca o yüzden yaşlı görünüyor. Eğer ondan bahsetmiyorsan XO'ya ilgisinde diorsan. Adam final 5 birader ilahi yani onlara! Her turlu ilgilenir çünkü diğer cylonlar tam olarak bilmesede hissedebiliyorlar varlıklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 eşini gördüğünü farketmemişim şimdi izledim görüyormuş harbi bende bir sorun var diyordum niye böle değişik gözüküyor diye ama model 6 eskisi kadar taş gözükmüyor, hayal görsün görmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 oha bunu yazmak için spoiler a gerek yok model 6 hala taş gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 6 eskisinden kat kat daha güzel bence,aşık oldum hatta evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 6 numara 10 numara Abi 6 var 6 var. Esir 6 ya makyaj malzemesi falan vermiyorlar herhalde ondan. Öbür gemidekiler maşaallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 fena diildi 4x05 ama çok yavaş ilerliyo dizi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 4x05 te ben sıkıldım açıkcası izlerken. Starbuck ayrı hikaye Chief ayrı hikaye. Bu sezon kaç bölüm olcakmış bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar