Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 boşbayan Şu başkan gebersin artık ya.. Dünyanın en iğrenç tiplemesi heralde. Bu kadar kalitesiz vasıfsız kifayetsiz bi insan evladı olamaz, olmamalı ölmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 gaius başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 kastettiğim gaius deildi zaten, ilkokul öğretmeni olan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Battlestar Galactica Season 4 Episode 3 Preview Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 vay anasını sayın seyirciler Vay anasını bizim dörtlü açığa mı çıkıyor? Birde geçen gün sorduğum sorunun yanıtını aldım. centurionlar kendi iradeleri ile six'in yanına geçmişler. Six lütfen diyor centuriona. Razor hakkında Razor'u yeni izledim aklıma bir iki şey takıldı. 1-Bu eski modeller yeni modellerden mi kaçıyorlar? O hybrid'i koruyorlarmış anladık ama niye koruyorlar. 2-Niye yeni insanlar kaçırıp deney yapıyorlar daha çok hybrid yapmak için mi? 3-Bu final five hybridlerden bizim bildiğimiz 7 modele geçiş arasındaki modeller mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Garadia said: gaius ulen daha öncede denildiği gibi 'isa+13 havari = gaius+12+1 cylon modeli' olayına dönüştürürlerse çok leş olur. saç sakal ve iyileştirme yeteneğini falan da bu kadar gözümüze sokmamaları lazım En sinir olduuum şey oluır eğer öle bişi olursa.hoş bu hristiyanlar illa herşeyi Hz. İsa ya bağlıolar bunuda bağlıyı verirler... Ben gaius un bu cylonlrın programıcısı olduuna inanmak istiyorum nedense...matrix gibi sonradan fark etse gibi ilgnç olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 bu bolumde hic beklemiyodum boyle bisey, agzim acik izledim. cally'e yazik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 son bolum cidden gulle gibi agir geldi... abo diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 gelicem işalahh sizle konuşacagım 2.4 teyim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 bilimkurgu çok severim ama cnbc-e de izlediğim kadarıyla politika-aşk ağırlıklı bir dizi sanırım. babylon tarzı diyebiliyorum. yanlışım varsa çok iyi bilimkurgu diyosanız bende başlıyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 bana sorcak olcaksan ben ortalarındayım "anam ne olcak" tarzında izlemiyorum sadece bilgim olsun diye izliyorum. bilim kurguda pek sevmem ama bilgim olsun işte : ) olsada olur olmasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 vay anasını seyirciler cally mort. yalnız callynin mort olmasını Tory'nin cylon tarafı mı yaptı yoksa Tory onların sırrını açığa çıkaracak diye mi öldürdü cally'i orası çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Abooooo Tabii ki Cylon tarafı yaptı. Cylon olduktan (olduğunu öğrendikten) sonra ne kadar değiştiğini falan anlatıyor ya kendisi. Six'lerin kökü kazınmamıştır umarım. Cylon cephesi ile daha fazla ilgilenmeleri lazım az yer ayırıyorlar masraf olmasın diye. Ayıp yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 403 yazık oldu cally'e yalnız ben bu yeni bitme cylondan bişiler bekliyodum da bu kadarını beklemiyodum six'lerin soyu tükenmez zaten cylon tarafında başkaldıranlar boomer ve number six boomer galactica'da var bi tane de six var galactica'da esir tutulan bunların rolü artacak demekki ileriki zamanlarda lee de başladı hafiften ayar vermelere=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 moriQ said: bilimkurgu çok severim ama cnbc-e de izlediğim kadarıyla politika-aşk ağırlıklı bir dizi sanırım. babylon tarzı diyebiliyorum. yanlışım varsa çok iyi bilimkurgu diyosanız bende başlıyim. Bilimkurgu bir konu değil konsept zaten. Yani içinde aşk politika vs olması bilimkurgu olmasını engellemez ki? Star Wars da bilimkurgu ama hele en son filmlerine bakarsak 1.si tamamen çocuk filmi, ikincisi de aşk filmi olmuş öteye gidememiş mesela. Filmde uzay gemisi savaşı ararsan var robotlar falan ararsan var, futuristik lazer mazer ararsan (gemilerde en azından) var vs. Ama aradığın şey maceraysa burada kısmen var. Yani zaman zaman çok düşürüyor tempoyu, politikaya sarıyor. İşin içinde çok fazla aşk meşk olmasa da uzayda geçen yalan rüzgarına çevirdiği de çok oluyor. Ama aksiyon kısımları da son derece sağlam güzel, başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 politika aşk ağırlıklı demiştim zaten. uzayda savaş, yeni teknolojiler vs ağırlıklı bişey arıyorum. farscape, star trek, sg serisi gibi. bg istediğim gibi bir serimi diye merak etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 bg istedigin gibi dizi evet. kacirirsan uzulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Çekim kalitesi olarak en iyi bilim kurgu dizlerinden diyebilirim. Hatta 4. sezonun bir başlangıcı var ki dillere destan. Birde bütçe olarak kısıtlı olmasına rağmen, hiç effektlerden esirgemiyorlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 bu bölümün kalitesi çok düşüktü ya antenden mi kayıt yapmışlar anlamadım bi de hd ye geçtiler aksiyon filan yoktu bana biraz sıkıcı geldi ama görüntü açısından aşmışlar yani bu bölümü çekerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Yalnız o aklıma gelmemişti. Şimdi güzel oldu. Sadece bir tane number six 2 tane number 3 kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 403 bomba bir bölümdü :D cally'i tory nin öldürdügünü bilmiyor sanırım chief , ögrendiginde yüzünü görmek isterim ;p cylon cephesi inanılmaz karışıyor her bölümde daha bir gaz haline girmeye başladi olaylar resmen iç savaşa gidiyor cylonlar sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Battlestar Galactica Season 4 Episode 4 Promo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 scorch said: 403 bomba bir bölümdü :D cally'i tory nin öldürdügünü bilmiyor sanırım chief , ögrendiginde yüzünü görmek isterim ;p cylon cephesi inanılmaz karışıyor her bölümde daha bir gaz haline girmeye başladi olaylar resmen iç savaşa gidiyor cylonlar sanki? İç savaşa gidiyoru kaldı mı yaw? İç savaş bitti bile neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Azure_Knight said: Battlestar Galactica Season 4 Episode 4 Promo All revealed dediği 5 inci Cylon içinde geçerli mi acaba tam onu dedikten sonra Boltar'ı gösteriyor birde cunku. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 e04 six + tigh = win muhteşem bir ikili olacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar