Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 evet ama prequel olcakmis, capricada gececekmis sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 azmo cok guzel kurgu lan harbi bravo :) saygi duydum ve mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Zegna Valla dogru cikarsa cok komedi olur malum butun insanlik aslinda saylon tanrisina tapiyor sonucuna varmis olacak abo diye kalacaz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Azmodai said: evet ama prequel olcakmis, capricada gececekmis sanirim. hmm o da olur maksat diziden sonra film izlemek starbuck cylon çıkmayacak, adamalardan biri çıkacak hadi bakalım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 bence motorcu kazım cylon cıkıcak sabote eticek ftl motorlarını asldkfjadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 jesus zaten gaiustan geliyo musevilerin kralı demek (:P) ayrıca; :D gaius.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 spo kullanmayi ogrenin artik plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 o 4 lu kesin cylon yaw dior zaten 4 tanesi aciklandi diye heryerde giriste bile dizinin. kaldiki bana kalirsa simdiye kadar yayinlanmis butun dizilerde en etkileyici bolum bsg season 3 final bolumudur eger onlardan biri dahi cylon cikmassa en onemlisi bilhassa saul hic bi manasi kalmaz o bolumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 saul cylon zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 hangi gün çıkıyodu bsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Starbuck vs Baskan HanimBi kere, baskanin kafasina silah dogrulttuktan sonra o olayin cozulmesi imkansiz oldugundan, ya Starbuck baskani vuracak, ya baskasi baskani vuracak ya Starbuck kacacak falan filan. Baskan zaten tam cingene, suclanacak firsati da vermisken siyrilamaz bi daha bu isin icinden yoksa Kara. Bu arada sezon previewlerinde Lee'nin baskan oldugunu da gordugumuzden, onumuzdeki bolumde baskan hanim gg olacak derim ben. Starbuck'in adi da karisirsa neler olur o bilinmez tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Başkan ölmüyo yalnız, gg olcak diyorsun da. Lee'nin yemininde arkada duruyo. Diye hatırlıyorum =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 zaten lee babasina dedi iste son bolum senatodan teklif geldi bi acik varmis vs vs diye. sanmam laura roslin olmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Kanser öldüremedi starbuck mı öldürcek zaten. Geçiniz. Yalnız Tigh silahı çıkarıp Adama'yı gözünden vurunca "HAAASSSSSSSİKKTİR" demeyen var mı onu merak ettim. Ben şahsen yüksek sesle haykırıverdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ben diziyi pic ettiler dedim icimden dsfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 naber nabionuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 lan ben tigh adama'yı vurunca ağzım açık bi 10 saniye kaldım Şoka girdim laaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ben izleyemedim lan kim kimi vurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Battlestar Galactica Season 4 Episode 2 Promo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Geri döndüğü için o kadar mutlu oldum ki bölümün iyiliğine kötülüğüne hiç kafa yormadım zaten uzay sahneleri koltuğa yapıştırdı, böyle bir tatmin olamaz. Eminim ilersi için güzel birşeyler düşünmüşlerdir. Azmo'nun yazdığı gibi birşey olursa küfür ederim ama ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 bence emo olcak. başkan pls konuşalım azcık diyecek. başkanda olur şeker dicek felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 401 den spoiler CMix: In Tigh's hallucination, he shoots Adama in the same eye that Tigh lost. Intentional? MV: Per one of the writers of that episode, Mr. David Weddle: "I was waiting for someone to pick up on that telling detail. Congratulations. But I am disappointed you have not figured out its significance within the larger mythology of the show. It's all laid out for you. All you have to do is run the episode over again in slow motion, and the deeper truth will be revealed." bu konuda fikri olan? burdan alınma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ya BSG lost olmasin ya, fenrisin dedigi ne oyle ya. off kafa yordurmayin bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 harbi o ne oyle, dizi mi izliyoruz bulmaca mi cozuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 S04E02 Abo diyorum yeni bolume, Ilk bolumden sonra bayagi iyi geldi bu bolum, bayagi birseyler aciklandi sanirim... Mesih olaylari derinlesti, Gaius iyice garipledi ve en onemlisi, Cylonlar kendi raiderlarini insanlarin yaptigi gibi sadece makina olarak gormeye basladi ve bu makinalarin ozgur dusunmesine karsi olduklarini gosterdiler, hatta Cylonlarin robotik birligi catirdadi. Izleyince daha iyi anlarsiniz... heh bayagi garip gdiyor dur bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar