Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Ya sey bu no. 6 Gaius'un aklina geldiginde calmaya baslayan o "din di din di dindin" muziginin mp3 u olan var mi, telefon melodisi yapicam da eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Kardeşim çok aramıştı bir ara ama bulamamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 şarkının melodisini unuttum hangi bölümde hangi sahnede çaldığını tam olarak söylersen bakayım dvd'lerden sonra soundtrack albümlerden araştırayım belki vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bu değil mi? bu ise the sense of the six değilse o listeden diğer şarkılara bi bakıverin ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 penth şarkılara bak,the sense of six ise yolliyim sana şarkıyı ben de bu şarkılar msn fln yollarsın öm'dan listedeki herhangi bi şarkı ise de söyle hepsi var bende sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ahada cok tesekkurler buna benziyor gercekten ama dizideki sanki biraz daha toktu bu dindinlar konusunda : P ozel mesaj atayim dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Bence senin aradığın şarkı Bear McCreary - Gina Escapes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bide gauis 2. sezonda sixlerden birini hapisten çıkarıp,uzaklaşalım buralardan filan diyor,kız kabul etmiyor , eline silah veriyor o anda bi müzik çalıyo, o müziği bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Gina Escapes. Penth'in sorduğunun da o olduğunu tahmin ediyorum çünkü baya bir "dın dı dın dı" var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 sense of sixmiş yolladım ben penth'e=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Şimdi yeni sezon yaklaşıo ve merakla çözülmesini beklediğim bir olay var sylonla insanların çocugu olmuodu ama halo nunki mucizevi dendi seçilmiş olan vs abartıldı yere göğe sığdırılmadı.Chief de sylon oldugna göre onun o evldiği hatundan nası bebeği oldu ? 2. sorum ise bu yeni çıkan 4 sylon neden sylon gemilerinde gözükmüolar sadece 1 copy lerimi var? diger sylonlar neden bilmiolar bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Sharon'un çocuğu olması mucize değildi, aşk olursa cylonlar bebek yapabiliyor. CHief Tyrol'da karısında gerçekten aşık olduğu için çocukları oldu. Son beş cylon'un kim olduğunu diğer modellerde bilmiyor. Onlar kehanetlerde falan yer alıyor garip bişiy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ombakkombak said: Sharon'un çocuğu olması mucize değildi, aşk olursa cylonlar bebek yapabiliyor. CHief Tyrol'da karısında gerçekten aşık olduğu için çocukları oldu. Son beş cylon'un kim olduğunu diğer modellerde bilmiyor. Onlar kehanetlerde falan yer alıyor garip bişiy. gerçek aşk mı ? anlamsız geldi bana aşkla ne ilgisi olabilir merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 spo diğer modellerin bilinip bilinmediği cylonlarca kesin değil yanlış hatırlamıyosam albaya işkence ettikleri için özür dilemişlerdi bi bölümde,ordan da ben onun cylon olduğunu bildiklerini çıkarıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 cavanagh said: spo diğer modellerin bilinip bilinmediği cylonlarca kesin değil yanlış hatırlamıyosam albaya işkence ettikleri için özür dilemişlerdi bi bölümde,ordan da ben onun cylon olduğunu bildiklerini çıkarıyorum... Yok hatan var, yani ozur dilemisti ama "Afedersiniz, bilemedim.." falan demisti iskence yaptigi icin number 3 iste o final 5 i gordugu vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ya bu arada dizinin dün başlamış olması gerekmiyormuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bende öyle biliyodum sanırım dizinin firması elmi değiştirmiş grev mi yapmış ne olmuş şubata mı ne alınmış 4. sezon ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ben cnbc e den takip ediyorum daha bir sene kafam rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 nea??? senarist grevine mi kurban gidiyor battlestar da? öfff. lost zaten şubatta başlıcak bi de bunu bekliycez... bu senaristler de çok oluyor yahu.:D bari çekilmiş olan 9 bölümü oynatsınlar. 9 bölüm demek 2,25 ay demek. aralığın başındayız desek şubat eder işte. de ne işe yarar bu yazdıklarım? yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 tmm penth şimdi hatırladım olayı öleydi=) bi ara oturup tekrar izliyim ben şu diziyi baştan sona böle erkenden bitirip tüketip sonra bekleyince olmuyo=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Evet, senarist grevi yüzünden ertelenmiş, nisana kadar galactica yok : d kaynak: BSG season four dated for April Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 oha nisan mı =( eğer doğruysa en baştan bi daha izlemek şart oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 nisan mı? of öldürecekler yani meraktan bizi... yalnız bu senarist işi uzarsa hiç de izleyemeyebiliriz son sezonu... umarım öyle bir şey olmaz. * tahtaya vurur * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 uzay - bilim kurgu tarzı sevmeyen birinin de hoşuna gitti bu dizi, model 6 faktörünü çok iyi kullanmışlar, aslında daha önce de yazılmıştı konseptin çok azı uzay, mr spark vs. filan diye. herneyse 1. sezondyım, 1-2 sorum olcaktı, ondan önce gaius'un beynine ne yerleştirmişlerse bende ondan istiyorum gaius ta chip mi var, hayal mi görüyor, yoksa cylon teknolojisi mi; adamın, model 6 yı görmesi cylon modellerinin milyonlarca kopyası yapılabiliyor mu, yoksa hepsinden sadece 2 tane mi var aynı modelin kopyaları farklı hafızalara mı sahipler? hafızam başka bedende canlancak diyorlar ölmeden önce, bu nasıl oluyor, hafızasını mı topluyorlar uzayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 forgiver said: uzay - bilim kurgu tarzı sevmeyen birinin de hoşuna gitti bu dizi, model 6 faktörünü çok iyi kullanmışlar, aslında daha önce de yazılmıştı konseptin çok azı uzay, mr spark vs. filan diye. herneyse 1. sezondyım, 1-2 sorum olcaktı, ondan önce gaius'un beynine ne yerleştirmişlerse bende ondan istiyorum gaius ta chip mi var, hayal mi görüyor, yoksa cylon teknolojisi mi; adamın, model 6 yı görmesi cylon modellerinin milyonlarca kopyası yapılabiliyor mu, yoksa hepsinden sadece 2 tane mi var aynı modelin kopyaları farklı hafızalara mı sahipler? hafızam başka bedende canlancak diyorlar ölmeden önce, bu nasıl oluyor, hafızasını mı topluyorlar uzayda sorularina genelde cevap alacaksin ilerleyen bolumlerde. ornegin o gaius olayinda, 3. sezonun basiydi sanirim, ayni olay cok farkli bir sekilde olacak OHA diceksin :) aklinda oluyor ama, chip gecmedi su ana kadar. cylon modellerinin milyonlarca kopyasi var, ileride nasil resurrect olduklarini falan goreceksin. oldukleri zaman, o bedendeki hafiza ayni modelden baska bir bedene aktariliyor, resurrection gemileri var bunlar icin. ayni modelde birbirinden farkli hafizalara sahip bircok cylon olsa da, bir bolumde bir cylonun, ayni modelden farkli bir cylon'un yasadiklarini hayal meyal hatirladigini soylemesi gibi bir durum vardi, ondan bu konu biraz muamma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar