Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Bayağıdır UO oynamıyorum serverlardan falan uzak kaldım ama en son bıraktığımda bir kaç runuo server vardı onları da unuttum. Şimdi tekrar arada takılayım eğlence olsun diyorum da Runuo serverlarının son durumunu bilmiyorum? Nedir şu an açık runuo serverları? Player sayıları, oyun kaliteleri ne durumdadır? Liste gibi bişey çıkarsak, diğerlerine de yardımcı olsa ben de nasibi alsam aradan tam süper olacak:)
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 amacım sphere-runuo tartışması değil ama.. runuo daki ısrarının sebebini sorabilirmiyim?
emircanz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ben araya karışmış gibi olmayım ama bence insanın kendi kişisel zevki runuo veya sphere bana kalırsa 2 side güzel ama uo ya nebulada spherele başladıım için onun biraz daa bi + sı var bnm gözümde=P
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 araya bir soru sokuşturayım.Sphere'de çok bug var ama runuo daha stabil.niye runuo değil?
xaty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 black ice uo'ya mı dönüyor :) beni hatırlarmısın bilmiorm da var bir sürü server ortalıkta :) bu aralar (muhtemelen yarın) açılacak bir server varmış, ben onda başlamayı düşünüyorum. malum dersler fln var, heran bırakabilirim veya yavaş yavaş kasabilirim belli olmaz ama geçende uo muhabbeti dönüyodu canım çekti :) ben de baya bi zamandır oynamıyorum uo. sphere hakkında hiç bir fikrim yok açıkçası ama runuo daha stabil diye düşünüyorum. sphere serverlarda sistemler genelde server tarafından hazırlanıyor (sallıyormuyum yoksa ?¿), runuo'da büyük bir ekip hazırlıyor ve extra scriptler olabiliyor. bir de şuanda en son uo sanırım ml var. hiç sphere mondains legacy serverı görmedim (vardır belki). ama runuo son yenilikleri her zaman destekliyor. bu yüzden runuo'yu seviyorum :)
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 vay vay vay 26ee140 xaty kauta unuturmuyum hiç yaw:))) yalnız baya geçti üstünden bizim zamanın yaw şimdi düşününce.:) bende öss ye hazırlanıyorum hala (3. senem) 2 yıldır fln oynamıyorum herkes uo uo dedi öle canım çekti. öyle sağlam oynamayı düşünmüyorum arada girip bi bakmak için istedim en azından yaza kadar sağlam kalıp kalmayacağını öğrenmek istiyorum serverın. ayrıca neden runuo diye soran arkadaşlara da kısa bir açıklama yapayım. sphere- runuo bunların ikisi farklı mmo 'lar benim için. ve runuo 'dan sphere'den aldığım zevkin kat kat fazlasını alıyorum. belki sphere'e alıştık çok monotonlaştı benim için. runuo pvp'sindeki combolarla taktiklerle uğraşmaya başladıktan sonra bir daha sphere'de oynayamadım zaten. stabiilliği falan hiç umrumda değil tek olay zevk :) zevk de runuodaki abilityler, skill sistemleri, itemler, combolar'dan geliyor sanırsam:)
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 ben de runuodan zevk alamamıştım hehe revolution diye bir server var olymposun devamıymış. güzel diyorlar. http://www.revolutionuo.net/
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 bu runuo değil sanırım yaw??
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 hadi ya bana öyle dedilerdi hiç bakmadım ki olabilir :)
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 bir tanıdığımın serverı var gözü gibi bakıyordu en son =) http://www.aztechuo.com [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 02:22 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
xaty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 aztek baya uzun zamandır var. hiç oynamadım ama kalitelidir ki bu kadar zamandır kendisini korumayı başarmış.
-Joker- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 serveri bilmem ama sitesi cok kotu yaa :)
xaty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 sitesi öyleymiş :) daha önce hiç görmemiştim.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 sphere'imiz geliyor yakında.. http://www.enhelia.com runuo düzgün ben de bulamadım aramıştım bir dönem..dağıtılana kadar nebula-raven iyiydi de ondan sorna ben de bulamadım.. [ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 00:48 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ]
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 güzel bir sphere gelsin istiyorum ama erkenden gelmesin istiyorum =) temmuz sonuna gelsin istiyorum cok sey istiyorum cok.
crushedasd Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 www.hobiworld.com yenı bi rp shar beyeneceksınz !!
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 eet eet obiwörld.. aa yapmayın oda bi world.
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 @ad3m Özgür gözü gibi bakıyorda yancı tayfası fazla sömürmekte.. 1-2 Ay internete girememesi gerekiyordu aztech'i bana devretti 1 ay kadar tek administrator durumunda kaldım .. Player'lara çok yüz vermiş özellikle kendi tayfasına.. Kendimi çabuk kurtardım diyim o tek başıma geçirdiğim 1 ay ömrümden 1 sene götürdü
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Vay trasty sendemi buralardaydın =) Vallahi Uo ile alakamı aspendosdan sonra kestim.Hocanın serverı olduğunu biliyordum bir kaç scriptte yardım falan ettim bu kadar.Oyuncu kalitesinden haberim yoktur.Tek bildiğim fazla üstüne düştüğüdür ayrıca yüz vermek derken ne demek istediğini pek anlıyamadım... PS : Selamlar :p
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Selam adem .. Ya Aspendos u sen özgüre devrettikten sonra özgürle baya bi samimi oldukta.. sonra beraber shard fln açtık hatta en son işte Aztech ten ayrılmam gerekiyor shard senindir fln dedi bana bıraktı o hatta staff charıda yoktu işte direk owner konumundaydım... sonra işte bunun tayfası wardı ya aspendos player zamanındaki onlara çok yardım etmiş yani edit manasında değil .çok destekliyor onlarda shardı rezil etmiş durumda
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 yahu yaz geldi. hala server bulamadım. anette oynayayım diyorum da hala inadım inat yokmu abi eskisi gibi "KASACAĞIMIZ" bi server. yok newbie centermış bilmemneymiş şunların olmadıgı kalite bi server istiyorum yahu:(
tunca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 uogateway indir ordan en kalabalık 3 serverdan birine gir süper serverlar hepsi ama yabancı tabi
Cons Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 anette oynanmaz. arkadaşlar nashira diye bir yerde oynuyor ama beğenmedim ben pek.
Öne çıkan mesajlar