Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RunUO Serverları - Son durum?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bayağıdır UO oynamıyorum serverlardan falan uzak kaldım ama en son bıraktığımda bir kaç runuo server vardı onları da unuttum. Şimdi tekrar arada takılayım eğlence olsun diyorum da Runuo serverlarının son durumunu bilmiyorum?

Nedir şu an açık runuo serverları? Player sayıları, oyun kaliteleri ne durumdadır?
Liste gibi bişey çıkarsak, diğerlerine de yardımcı olsa ben de nasibi alsam aradan tam süper olacak:)
Mesaj tarihi:
ben araya karışmış gibi olmayım ama bence insanın kendi kişisel zevki runuo veya sphere bana kalırsa 2 side güzel ama uo ya nebulada spherele başladıım için onun biraz daa bi + sı var bnm gözümde=P
Mesaj tarihi:
black ice uo'ya mı dönüyor :) beni hatırlarmısın bilmiorm da var bir sürü server ortalıkta :) bu aralar (muhtemelen yarın) açılacak bir server varmış, ben onda başlamayı düşünüyorum. malum dersler fln var, heran bırakabilirim veya yavaş yavaş kasabilirim belli olmaz ama geçende uo muhabbeti dönüyodu canım çekti :) ben de baya bi zamandır oynamıyorum uo.

sphere hakkında hiç bir fikrim yok açıkçası ama runuo daha stabil diye düşünüyorum. sphere serverlarda sistemler genelde server tarafından hazırlanıyor (sallıyormuyum yoksa ?¿), runuo'da büyük bir ekip hazırlıyor ve extra scriptler olabiliyor.

bir de şuanda en son uo sanırım ml var. hiç sphere mondains legacy serverı görmedim (vardır belki). ama runuo son yenilikleri her zaman destekliyor. bu yüzden runuo'yu seviyorum :)
Mesaj tarihi:
vay vay vay 26ee140 xaty kauta unuturmuyum hiç yaw:))) yalnız baya geçti üstünden bizim zamanın yaw şimdi düşününce.:) bende öss ye hazırlanıyorum hala (3. senem) 2 yıldır fln oynamıyorum herkes uo uo dedi öle canım çekti. öyle sağlam oynamayı düşünmüyorum arada girip bi bakmak için istedim en azından yaza kadar sağlam kalıp kalmayacağını öğrenmek istiyorum serverın.

ayrıca neden runuo diye soran arkadaşlara da kısa bir açıklama yapayım.
sphere- runuo bunların ikisi farklı mmo 'lar benim için. ve runuo 'dan sphere'den aldığım zevkin kat kat fazlasını alıyorum. belki sphere'e alıştık çok monotonlaştı benim için. runuo pvp'sindeki combolarla taktiklerle uğraşmaya başladıktan sonra bir daha sphere'de oynayamadım zaten.
stabiilliği falan hiç umrumda değil tek olay zevk :) zevk de runuodaki abilityler, skill sistemleri, itemler, combolar'dan geliyor sanırsam:)
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
@ad3m

Özgür gözü gibi bakıyorda yancı tayfası fazla sömürmekte..

1-2 Ay internete girememesi gerekiyordu aztech'i bana devretti 1 ay kadar tek administrator durumunda kaldım ..

Player'lara çok yüz vermiş özellikle kendi tayfasına.. Kendimi çabuk kurtardım diyim o tek başıma geçirdiğim 1 ay ömrümden 1 sene götürdü
Mesaj tarihi:
Vay trasty sendemi buralardaydın =)
Vallahi Uo ile alakamı aspendosdan sonra kestim.Hocanın serverı olduğunu biliyordum bir kaç scriptte yardım falan ettim bu kadar.Oyuncu kalitesinden haberim yoktur.Tek bildiğim fazla üstüne düştüğüdür ayrıca yüz vermek derken ne demek istediğini pek anlıyamadım...

PS : Selamlar :p
Mesaj tarihi:
Selam adem .. Ya Aspendos u sen özgüre devrettikten sonra özgürle baya bi samimi oldukta.. sonra beraber shard fln açtık hatta en son işte Aztech ten ayrılmam gerekiyor shard senindir fln dedi bana bıraktı o hatta staff charıda yoktu işte direk owner konumundaydım... sonra işte bunun tayfası wardı ya aspendos player zamanındaki onlara çok yardım etmiş yani edit manasında değil .çok destekliyor onlarda shardı rezil etmiş durumda
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yahu yaz geldi. hala server bulamadım.
anette oynayayım diyorum da hala inadım inat yokmu abi eskisi gibi "KASACAĞIMIZ" bi server.

yok newbie centermış bilmemneymiş şunların olmadıgı kalite bi server istiyorum yahu:(
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...