heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 özledim adamı ya.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 he walla ya.nerede kimbilir veya kimin fake i idi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 abi antimodes vardı annem manken felan derdi millet kafa bulurdu sürekli ama bide bi çocuk vardı kuşu vardı adı sultan :D muhahahah ama tikky_cemal tek geçerim ya off o neydi abi ööle fotosunuda koymuş muhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 sora ben deilim dediydi.garip bi kişiydi kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 kuşu olan _ClymoR_ olması lazım. clymor olduğu kesin de tam nick böledi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 ya ben kuşu olan kim onu hatırlamıom :D tikky_cemal'i hatırlıom ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Kil oluyordum ben tikky cemal e, o kusu olanda kucuk bi cocuktu sanirim nick i _clymor_ du. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 evet clymor du o kuşu olan. 9 yaşında mıydı neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 aa herakles_1986. Abi yaş kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Herakles sen sanırım yeni magazin ekisin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 bilinc vardi abi bi ara ben onu cok ariyorum ^^ burdamisin agbii sesim geliyormu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 bilinc geçen ay moradonda charonun bacısı ile evlendi. arena yakınlarında 10 dönümlük küçük yer alıp oraya yerleşti. annebenokçu oldum ve sanakılanmılanyok adında 2 orc çocugu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 yok be abi benim normalde nickim Vodka_with_peach dir ama mirc de krolar bilmemne 87 bilmemne 34 surelı 25 felan yazınca bende onları ti ye alarakran heracles1986 yazdım :D bayada hoşuma gitti....lam muhallebi naber lam eski tayfa toplanıo bide fistan lasım bize ayrıca clmor un efsane lafı 'KUŞUMUN ADI SULTAN' :D bbommbbaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 bombacı_mülayim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 TOKSİK_BORA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 heracles sakin ol bence çok heyecan yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 o değilde su üstte paticik bannerındaki kız kulesini penise benzeten biri vardı beni benden almıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ahahah fin hiç dikkat etmemiştim ama iyi güldüm cidden benziyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 kim o manyak nasıl bir insan yaw :D nasıl benzetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 flash flash flash sayın okuyucular önemli bir haber için postumuza yazı yazıyoruz: çok gizli kaynaklardan öğrendiğimize göre tikky_cemal in gerçek kimliği Ajdarmış evet hepiniz şaşırdınız aslında bu habere dahada çok şaşıracaksınız; _Claymor_ ise kuşuyla birlikte dünyayı ele geçirmek için hain planlar kuruyormuş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 kuşunu, pardon sultanı bi resurrect etmesi lazım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Heracles çok samimi söylüyorum , lütfen git bir yere yat , rica ediyorum , yalvarttın , esir ettin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Heracles, artoyla görülmüssün. ne diyeceksin? Sen de gitmeyi düsünmez misin özleyelim biz de seni bak bizzat ben dopik acicam. ekeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Tanrı şak şak turizmin yavşak yolcularını ve bütün pati kardeşlerini tikky cemalden korusun.AMEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar