reyou Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 yaw bakma turklerin atlilarida les orta devre kadar adamlarin oklari bitinceye kadar 50-100 kisi ya indiriyolar ya indiremiyolar heleki zirhlilara karsi hic sasnlari yok, ben okcu atlilari sirf dusmanin dikkatini dagitmak icin kullaniyorum, sagdan soldan yollayip karsi ordunun dikkatini dagitmak icin yoksa 1500 atli yollasan 300 sovalyeye karsi yinede kazanamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 bu arada barut kesfedikdi mertli bozuldu lan oyunda negzel daliyoduk tekme tokat, herifler m3 lerle gelcek yakinda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 reyou said: yaw bakma turklerin atlilarida les orta devre kadar adamlarin oklari bitinceye kadar 50-100 kisi ya indiriyolar ya indiremiyolar heleki zirhlilara karsi hic sasnlari yok, ben okcu atlilari sirf dusmanin dikkatini dagitmak icin kullaniyorum, sagdan soldan yollayip karsi ordunun dikkatini dagitmak icin yoksa 1500 atli yollasan 300 sovalyeye karsi yinede kazanamazlar. arkaya ve yana koycaksin atlilarini defans arti kalkandan aldiklari bonus dusuyor. Ben very hardda dahi meydan savasi hic kaybetmedim turklerle cok gucluler(4 bin kisilik mogol ordularina karsi haric onlarla da meydan da kapismiyorum zaten kaleye kiteliyip spearmanler ustunden geciyor). Meydan savasinda piyade dahi bulundurma ordunda. Sadece konuclanmani iyi yap hic sanslari yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 defence sadece melee'de çalışır, armor hep herşeye karşı çalışır, shield sadece önden melee ve missile'a karşı çalışır ve missile'a karşı yazdığı değerin iki katını armor'a ekler, şöyle ki: 5 defence 5 shield 5 armor = missile'a karşı 15 (5+10) arkadan vurursanız sadece 5 işler melee'ye karşı önden 15 (5+5+5) arkadan vurursanız sadece 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Yanlis hatirlamiyorsam yandan saldirilarda da shield degeri yariya dusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 abi takviye kuvvetleri neden AI yönetiyor,az önce bi kusatma yedim danimarkadan benim kalede fazla asker yoktu;mancınıkla,top vardı.elimden geldigince karsıya kayıp verdirmeye calıstım ehh kısmen de basardım ama kalede zayıf asker vardı,adamların mancınıgı falan saglamdı ve surları yıkıp girdiler ben de biraz karsı koydum ama yeterli olmadı ve sehri aldılar deli oldum,takviye kuvvetler parca parca geldiler,haliyle de danishler gelen bölügü icinde eritip sehiri ele gecirdiler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Komutan said: Yanlis hatirlamiyorsam yandan saldirilarda da shield degeri yariya dusuyor. hangi yandan olduğuna göre değişiyor o, sol taraftansa shield çalışıyor, sağdan çalışmıyor. bir de barutlu silahlar shield tanımıyor, onu da yazayım aklıma gelmişken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 vivavale said: abi takviye kuvvetleri neden AI yönetiyor,az önce bi kusatma yedim danimarkadan benim kalede fazla asker yoktu;mancınıkla,top vardı.elimden geldigince karsıya kayıp verdirmeye calıstım ehh kısmen de basardım ama kalede zayıf asker vardı,adamların mancınıgı falan saglamdı ve surları yıkıp girdiler ben de biraz karsı koydum ama yeterli olmadı ve sehri aldılar deli oldum,takviye kuvvetler parca parca geldiler,haliyle de danishler gelen bölügü icinde eritip sehiri ele gecirdiler :/ Savaş ekranına geçmeden önceki sayfa var hani iki tarafın gücünü asker sayısını falan gösteren işte orda senin birliklerinin altında müttefik birlikler gözüküyo yanında da bi tik işareti olması lazım. onu kaldırınca sen yönetebiliyosun destek orduları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Bir de amerika spain campaign allahi var zewkli ama her turn 3 bin adam kesiyorum bi 3 bin daha gelio ha bitti ha bitcek diyorum azalma yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Bir sey daha americas da english colonies i 4. kez yokettim 5. kez geldiler bitcek mi bu bi yerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 "Max Damage" said: vivavale said: abi takviye kuvvetleri neden AI yönetiyor,az önce bi kusatma yedim danimarkadan benim kalede fazla asker yoktu;mancınıkla,top vardı.elimden geldigince karsıya kayıp verdirmeye calıstım ehh kısmen de basardım ama kalede zayıf asker vardı,adamların mancınıgı falan saglamdı ve surları yıkıp girdiler ben de biraz karsı koydum ama yeterli olmadı ve sehri aldılar deli oldum,takviye kuvvetler parca parca geldiler,haliyle de danishler gelen bölügü icinde eritip sehiri ele gecirdiler :/ Savaş ekranına geçmeden önceki sayfa var hani iki tarafın gücünü asker sayısını falan gösteren işte orda senin birliklerinin altında müttefik birlikler gözüküyo yanında da bi tik işareti olması lazım. onu kaldırınca sen yönetebiliyosun destek orduları. hmm,tesekkürler dikkatimden kacmıs :P bu arada ingilizlerin longbowmenleri cok saglam,agırpiyade,swordsman falan dinlemiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 yonetebiliyon ama halihazirdaki askerlerin olmesi lazim oda bazen cok boktan oluyo, cunku adamlar direk ters taraftan cikiyolar tek tek bi ise yaramiyo ciktiklari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Napoleon : TW'a daha fazla tahammül edemedim ya, varsa yoksa Medieval abi. Shogun 2'ye kadar en iyisi bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 rome total war daha iyi rts kısım olarak. birlikler adam gibi yanıt veriyor,medievalda 120 kişilik birlikten lütfedip savaşa katilan 20 asker muhabeti de dönmüyor. işte düzgün bir diplomasi olsa süper olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 umarım şogun 2'de halledebilirler medieval 2'de başlayan sorunları. sonra da rome 2 yaparlar o şekilde, bir ömür oynarım eb'yi portlarlarsa. yeter ki heroları kingdoms'daki gibi yapmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Bence herşeyden önce DLC mevzusunu bırakmalılar. Düşünsenize Rome 2 çıkmış 90+ lira verip orjinal almışım hem de. Ama 1 ay sonra harita büyüyor ve Berserkerları DLC olarak satışa sunuyorlar. Ne anladım ben o işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Medieval 2 sizce belli baslı sehirleri geliştirmek mi daha iyi yoksa mümkün oldugunca hepsini beraber mi_?Birde bütün sehirleri sizmi control ediosunuz yoksa oyuna baslamadan manage all cities seçenegini kapatıormusunuz sanki biraz büyüdükten sonra bütün sehirlerle urasmak bayıyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 elbette kendim kontrol ediyorum, ai'ya kasaba emanet etmem. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 belli başlı şehirlere oncelık ver, zaten mecburen hepsı aynı anda gelısemıyor ( maddi açıdan ). Ve, geliştirirken, mesela bi şehrini x birimi üzerine yoğunlaştırırken yakınlardaki bir diğerini y birimine yoğunlaştır. Böylece hem hızlı gelişirsin, hem ihtiyacın oldugunda 1-2 turnde elınde guzel karısık bır ordun olur. Savunmaları sınırlardakı sehırlerde yogunlastırıcan ıste=) denız kenarları onemlı ama heryerı koruyamazsın, ne yaparsın 1 pilot şehirde birliklerin olur yogunlukla, etrafında ki 5-6 sehre yaklasan olursa dırek yardıma gıdersın. falan fılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Bir de asla saldırı almayan şehirleri geliştir. Hatta kaleyse direk şehire çevir. Mesela Timbuktu olabilir İberyadaki ülkelerden biriyle oynuyorsan. Ortadoğu'da oynuyorsan Bağdat hiç saldırı almaz Moğollar gelene kadar. Hem de alır almaz sağlam birlikler üretebilirsin. Britanya'da oynuyorsan İnverness'a saldırı gelmez. Doğu Avrupa ve Kuzey'de Helsinki var mesela. Buraları kesin şehir yap. Bir de yama yüklü değilse kesinlikle Kırım'ı al ve içine de sadece free upkeep birliklerden bırak. 1000 tur oyna yine de saldırı gelmez oraya. Tabi bu dediklerim erken dönem için geçerli yoksa ilerde Arguin, Brazil, Havana falan da senin oluyor...Sizin de bildiğiniz yerler varsa yazabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 sehirleri sen kontrol et AI ye bırakma ve stratejik acıdan önemli gördügün sehirlere mutlaka family member ya da tecrübeli bi komutanını yerlestir.spy ve assain ları da aktif kullan cok ise yarıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 tavsiyem denize kıyısı olmayan sınır şehirlerini kale yapmak, ve deniz kıyısı olan şehirleri de city olarak geliştirip ticaret ve liman binalarına abanmak. böylece hem sağlam bir kale cüzi bir garnizonla kendini yeterince koruyabiliyor ve devamlı sınırda en işe yarar birimleri tutabiliyorsunuz kolayca, hem de deniz ticaretiyle köşeyi dönüyorsunuz. bütün total war oyunlarında deniz ticareti kilit nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 gerçekte de öyle ki abi deniz>kara ^^; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 700 yıldır bi tane "denizcilik önemli baba gelişmemiz lazım" diyebilecek kapasitede lider gelemedi su ülkeye de gelişsin ekonomimiz hep teknelerle takalarla denizcilik yaptık, en fazla yağmacılık yapmışız bi dönem barbossa ile. konu ile alakası yok bi an denizcilik falan diince sinirlerim zıpladı gerçekler aklıma gelince :P her total war oynayıp bisileri düzgün yaptıkca sayıp söverim eski komutanlara,krallara,padisahlara falan =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 total war isabetli değil ki olayı yönetici açısından göstermeye, crusader kings oynamak lazım o kralları daha iyi anlamak için. bazen ne yapsan tutmuyor elinde olmayan durumlardan ötürü, illa stab hit yiyorsun. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar