Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragonlance: Dragons of Autumn Twilight

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

dreagloth said:
Şimdi şey aklıma geldi, lotr inde ilk önce bu kalite bir çizgi filmi yok muydu? Yoksa filmden sonra mı çıkmıştı o? Eğer öncesindeyse ben dl filmi beklemeye başlıcam...:P

tabii ki öncesi abi.
lotr 2001'de meşhur olmadı, çok eskiden de okunuyordu kitap.

bir film biliyorum mesela, oyuncular oynamış, üstlerini boyamışlar felan, sonra efekt ile cgi tadı vermişler.
bir başka var, direk çizgi film yapmışlardı.

said:
evet mesela beowulf da animasyon ama mükemmele yakın yapmislar.
+böle bi seriyi ne diye çizgifilm yaparsın yazık.

çizgi film diye aşşağılama
illa direk oyuncular mı oynaması gerekiyor bir filmin güzel olması veya sizin kaale almanız için.

ahan da ghost in the shell var mesela, matrix'ten önce çıkmış ve ona ilham olmuş bir "çizgi film"dir.
ya da Invicible Iron-Man, Ultimate Avengers 1-2 var, gayet güzel "çizgi film"ler.
Ayriyeten Miyazaki'nin "çizgi film"leri var, IMBD'de top listesine girmiş, Spirited Away gibi hollywood filmlerinin ulaşamıyacağı bir hikaye anlatımı vardı.

Ha elbette Türkiye'de büyüklerden kalma "çizgi film 2 yaşındaki veletlerin işidir" anlayışıyla hareket ettiğiniz için aşşağılanmış hissedebilirsiniz, doğaldır :)
Sosyal ağlarda paylaş

Film çıkmadan kesin birşey söylemek zor, ama hatırlıyorum da, Lotr'nın o eski çizgi filmi ve animasyon filmi çok daha kötü hazırlanmıştı.

Belki tutar da Peter gibi kaliteli film çekebilen bir yönetmenin ilgisini çeker, daha devasa bütçeli bir film çekerler.

Dragonlance Chronicles'ın çizgi romanı kadar kırpılmış olmaz inşallah...
Sosyal ağlarda paylaş

Çizgifilm yapsınlar yapmasına, sorun yok ta 10-15 sene öncesinin çizgifilmlerinin görüntü kalitesiyle çekerlerse, üstüne üstlük bi de bu şekilde Dragonlance gibi bi seriyi heba ederlerse çok pis küfür yerler. Yani o Raistlin nedir ya? Rezil bişey olmuş.

Dragonlance, bundan çok daha fazlasını hakediyo bence. Yani nedir bu? Çocuklara hitap etsin diyemi böyle yapmışlar, gerçekten Dragonlance i bi çocuk kitabı olarak mı görüyolar yoksa paraya mı kıyamamışlar? 3. seçenek olduğunu sanmam çünkü sadece seslendirme için bile gayet ünlü kişilerle çalışmışlar. O zaman ilk 2 sinden birisinin olması lazım.

Yazık yani ne diyim, cidden yazık.
Böyle sağlam, isim yapmış bi kurguyu konu alıcak filmin kalitesi en azından bi Final Fantasy:Advent Children gibi olmalıydı.
-ki en azından diyorum, fasonluk konusunda Samanyolu ile yarışabilecek kalitedeki çizgifilmi görünce yaşadığım dumuru düşünün bi...
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca hala bekliyorum, ümitliyim, günün birinde "ce-eee kandırdık sizi, şaka yapmıştık ahahahah ne biçim korktunuz ama, bakın asıl animasyon bu hadi izleyin" diyerekten bize taş gibi bi animasyon izleticekler, biz de tadına doyamıycaz...

Eheheheh kameraları nereye sakladınız söyleyin hadi, el sallıycam.
Bakın komik değil, cidden değil.
Tadı kaçıyo ama...
Alooo kime diyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...