Zopik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ağlarım be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Bizim çocukların yaptığı trailer bundan daha güzel :/ 3d yap da o ne rezil grafiklerdir öyle. Kalkanlarına vuran draconianlar, havada kapışan ejderhalar falan 10 yıl önce yapılmışlar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Ejderhaları, ejderanları filan geçtik te ana karakterleri düzgün çizselermiş bari. Videoyu tırsa tırsa izledim Raistlin kenardan kılıcı kapıp "gölgelerin gücü adınaaaa" diye böğürmeye başlıycak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 beowulf gibi animasyon istiyorum lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 bu ne ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 allahansen o trailer nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Fake di mi bu? Fake olsun lütfen, yoksa böyle kötü şey Samanyolu TV'de yok resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 fake değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 çok kötü ya. Kanal 7 de bile yayınlanmaz bu. Anca Flash tv falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Bu kaliteyle Samanyolunda , Paladine ın adını Allah diye değiştirip ayar vererek izlettirirler artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yandık bune.şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Gerçekten ya Samanyolu daki çizgifilmlerin kalitesinde olmuş allah kahretsin lan. Ben Final Fantasy tadında birşey bekliyorudum bu ne allahın cezaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 evet mesela beowulf da animasyon ama mükemmele yakın yapmislar. +böle bi seriyi ne diye çizgifilm yaparsın yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 dreagloth said: Şimdi şey aklıma geldi, lotr inde ilk önce bu kalite bir çizgi filmi yok muydu? Yoksa filmden sonra mı çıkmıştı o? Eğer öncesindeyse ben dl filmi beklemeye başlıcam...:P tabii ki öncesi abi. lotr 2001'de meşhur olmadı, çok eskiden de okunuyordu kitap. bir film biliyorum mesela, oyuncular oynamış, üstlerini boyamışlar felan, sonra efekt ile cgi tadı vermişler. bir başka var, direk çizgi film yapmışlardı. said: evet mesela beowulf da animasyon ama mükemmele yakın yapmislar. +böle bi seriyi ne diye çizgifilm yaparsın yazık. çizgi film diye aşşağılama illa direk oyuncular mı oynaması gerekiyor bir filmin güzel olması veya sizin kaale almanız için. ahan da ghost in the shell var mesela, matrix'ten önce çıkmış ve ona ilham olmuş bir "çizgi film"dir. ya da Invicible Iron-Man, Ultimate Avengers 1-2 var, gayet güzel "çizgi film"ler. Ayriyeten Miyazaki'nin "çizgi film"leri var, IMBD'de top listesine girmiş, Spirited Away gibi hollywood filmlerinin ulaşamıyacağı bir hikaye anlatımı vardı. Ha elbette Türkiye'de büyüklerden kalma "çizgi film 2 yaşındaki veletlerin işidir" anlayışıyla hareket ettiğiniz için aşşağılanmış hissedebilirsiniz, doğaldır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Film çıkmadan kesin birşey söylemek zor, ama hatırlıyorum da, Lotr'nın o eski çizgi filmi ve animasyon filmi çok daha kötü hazırlanmıştı. Belki tutar da Peter gibi kaliteli film çekebilen bir yönetmenin ilgisini çeker, daha devasa bütçeli bir film çekerler. Dragonlance Chronicles'ın çizgi romanı kadar kırpılmış olmaz inşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 tmmda şuanki teknolojiyle ve yapılan animasyonlara da bakarsak seriyi şu şekilde seyirciye sunmak çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Çizgifilm yapsınlar yapmasına, sorun yok ta 10-15 sene öncesinin çizgifilmlerinin görüntü kalitesiyle çekerlerse, üstüne üstlük bi de bu şekilde Dragonlance gibi bi seriyi heba ederlerse çok pis küfür yerler. Yani o Raistlin nedir ya? Rezil bişey olmuş. Dragonlance, bundan çok daha fazlasını hakediyo bence. Yani nedir bu? Çocuklara hitap etsin diyemi böyle yapmışlar, gerçekten Dragonlance i bi çocuk kitabı olarak mı görüyolar yoksa paraya mı kıyamamışlar? 3. seçenek olduğunu sanmam çünkü sadece seslendirme için bile gayet ünlü kişilerle çalışmışlar. O zaman ilk 2 sinden birisinin olması lazım. Yazık yani ne diyim, cidden yazık. Böyle sağlam, isim yapmış bi kurguyu konu alıcak filmin kalitesi en azından bi Final Fantasy:Advent Children gibi olmalıydı. -ki en azından diyorum, fasonluk konusunda Samanyolu ile yarışabilecek kalitedeki çizgifilmi görünce yaşadığım dumuru düşünün bi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Ayrıca hala bekliyorum, ümitliyim, günün birinde "ce-eee kandırdık sizi, şaka yapmıştık ahahahah ne biçim korktunuz ama, bakın asıl animasyon bu hadi izleyin" diyerekten bize taş gibi bi animasyon izleticekler, biz de tadına doyamıycaz... Eheheheh kameraları nereye sakladınız söyleyin hadi, el sallıycam. Bakın komik değil, cidden değil. Tadı kaçıyo ama... Alooo kime diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Wispy said: Gerçekten ya Samanyolu daki çizgifilmlerin kalitesinde olmuş allah kahretsin lan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 happy feet i izlerim ben bi daha bunu izleyeceğime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 eh jeremy irons'lı dl filmi kadar olamaz ama işte 90'ların cgi + 80'lerin amerikan çizgifilm kalitesi. appleseed gibi birşey deneselermiş bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ciddi mi bu? cgi kalitesi "trailer project" ile yarisiyor ayrica lotr'in eski cizgi filmi 1978 yapimi, yani karsilastirilamaz bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 direk hayal kırıklığı ya bu ne of ne umutlarla bekliodum umutlarıma diken batırdılar:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 @bone ben çizgi filmden bahsediyorum, lotr yi 96 da okudum zaten. @hellhound karşılaştırmak için söylemedim de içimdeki umudu canlı tutmak için, lotr ninde bir çizgi filmi vardı, sonra film oldu acaba bundan da bekleyebilir miyiz gibisine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 film projesi yerine animasyon yapılacağını duyunca baya bozulmuştum ama bu yapımı gördükten sonra şükrediyorum büyük bir faciadan döndük arkadaşlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar