Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 bu kadar dertse, girmesin cocuklar savasa o zaman. Korkup kacsınlar, sen de ates edince ıskala nedir. İlla cocuk oldurecegim inadı kimde var meraktayım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Cocuk oldurmeyi bethesda kesinlikle koymaz iki ayri versiyon yapmaya hic gerek yok bosa zaman kaybi. Henuz bu tur oyunlar icin cok erken elbette... Siz steam'in gelisimini izleyin belli bir sure sonra AO rating'li guzel rpg'ler bile cikabilir =P tabii steam uzerinden dagitilmak uzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 cocuklari super hizli ve yuksek ar li yapalar olur biter kosarlar kacarlar ates edersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 patideki falloutseverlerin sabi düsmanlıgı nedir? ne zaman fallout konusunu acsam 'cocuklar nie ölmüyor' muhabbeti var auha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 150 small guns ve elimde fmj pistol ile velet ıskalarsam silerim o charı, oyunu da silerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 said: İlla cocuk oldurecegim inadı kimde var meraktayım zaten. bende var :) gerçek hayatta ızdırab içinde bırakıyorlar beni bari oyunda saydıralım kafalarına... kız çocuklarınanı topraga gömerek yada bogarak öldürmek gibi seçenekler olsun hem gerçekçilik katar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Mod yaparım bütün çocuklara birer power armor çakarım :) Sonra görürsünüz "ben seni kesicektimde kafanı patlatıcaktım da , merak ediyorum ölüyormusun acaba" :) Çıkarır minigun'ı dizerler hepinizi . said: umarım fo2'deki gibi bitirdikten sonra devam edebiliriz. Devam edilemezse bizde bitirmeyiz :D [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 09:39 tarihinde, Deathblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 power armor verince yanında hediye minigun mı geliyor :) Deplete uranium rock verelim %100 armor piercing olsun... fırlatsın yarsın kafamızı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 hem amma çok çocuk fetişi olan varmış burada , ben ayyaşları öldürüyodum vatana millete yük olmasınlar diye sizde onlara dadanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Kafama el bombası atan çocuğu öldürmek isterim tabii ki, eğer öldüremeyeceksek de çocukların eline el bombası vermesinler hemşerim. Nerde bi fırlama piç var falloutda çocuk diye oynatmışlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ben de çocuk öldürmek istiyorum. klamath a gidip bütün çocukları çeşitli silahlarla itlaf etmek çok keyifli idi. itiraf etmeliyim. çaldıkları herşeyin intikamını fazlasıyla aldım her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 yıl 98-99 ortaokuldayız, pc hedehodo dersinde tüm sınıf fo oynuyor, yandaki emrah adlı kadim arkadaşımın female karakteri bir çocuk npcnin attığı taş sayesinde bloody mess efektiyle yarılıyor. 10 küsür velet olarak ölüyoruz orada gülmekten. bu da unutamadığım bir anıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 tabii bir başka seçenek de vats içine bir oto kontrol mekanizması olarak yerleştirilmiş bir çipin, çocuklara nişan alındığıda hep yanlış değerler göstermesi, böylelikle hedefi kaçırmanızı sağlaması olabilir. oyun ayarları menüsüne de, denetimli vats açık/kapalı seçeneği koydular mı, tamamdır. (ebebeyn koduyla açılabilecek nitelikte) not: tüm öldürmek isteyenlere ve isteme sebelerine hitaben: "oha" [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 13:39 tarihinde, Golge-i_Khan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 hmm evet ya bende o hirsiz cocuklari oldurmustum utanmiyorum yormuslardi beni cunk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 valla ben öldürmemiştim çocukları, ancak dişi bırakmamıştım oyunda direk gigolo damgası yapıştırdılar hatta en çok mr.bishop'a üzülüyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 oyun fps mi olacak şimdi? e ben izometrik sslerini görmüştüm oyunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 onlar feyk olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Van Buren olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Hahah bu ne ya. NMA albümde gezerken rastladım. Gamespot iyice düşürmüş seviyeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 "what's fallout?" cevabı ezici bir çoğunluktaydı en son baktığımda. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 bethesda dan bahsediyoruz, tabi ki expansion olacak, ne biri, iki uc tane olacak, adamlar o sistemi morrowindde oturttular, simdi bile oblivion a exp cikiyolar zerg gibi ha GTA nin o kadar osrun olmasinin sebebi o kodun icinde olmasi degildi, kodun icinde kalmis olup (kalmak ve olmasi azicik farkli) rating inin o koda gore duzenlenmemis olmasiydi eger oyun bastan X-rated olarak ciksaydi kimse bisi diyemicekti, god of war M mesela, kimse bir sey demiyo ordaki vahsete (ve gizli sex sahnesine) cocuk dusmanligi sundan geliyor soran arkadaslar: istanbulu dolasirken her girdigniz kafe, nargileci, dukkanin kapisinin onunde ikiser velet dusunun, ve her gectiginizde cebinizden bir sey aldiklarini, ya da boole kucuk veletlerin kadikoy de yururken yaniniza kosup abi abi abi diye surekli konusmalari yeter heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 said: "If you are a fan who is adamantly against some significant changes to the way gameplay occurs in the Fallout series, i'm going to tell you right now and save you the disappointment: I don't think you'll like Fallout 3." said: Q: Is this another Oblivion but with a Fallout theme? A: In short: no. Sure, Fallout 3 plays primarily from a first-person perspective like Oblivion, and conversations with NPC's use a similar tyle of dialogue tree, but combat, questing, character creation and most importantly the tone and style of the gameplay shares more in common with Fallout 1 and 2 than Oblivion. http://www.nma-fallout.com/forum/viewtopic.php?t=37018 Neyse artık önümüzdeki oyunlara bakıcaz. [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 14:19 tarihinde, horten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ya abicim bathesdanin allah belasini versin diyorum baska bisi demiyorum batar insallah oyunu cikartamaz batar ea alir onunda zombie bi sirket haline getirir kufredicem agiz dosu etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 inşallah ea satın alır ne ağır lafmış be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 said: NPC's use a similar tyle of dialogue tree Lan?LAAAAN!? HULEEEEYYYNN *Duvardan cuce baltasini kapip amerikaya dogru yola cikar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar