ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 http://imdb.com/features/rto/2007/oscars Tüm liste orada var, Babel'i gördüğüme sevindim açıkçası, umutluyum kendisinden=) Helen Mirren da feci patladı ayrıca, ilginç oldu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 bu gece 01.00 de kırmızı halı var =)saat 03.00de ntvde naklen yayınlanacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Hayatımda gördüğüm en öldürücü 2 filmden biriydi Babel (diğeri de Million Dollar Hotel). Bir film bu kadar mı sıkıcı, bu kadar mı bayık olabilir, film boyunca öfflemekten pofflamaktan kaçıp gitmeye kalkmaktan başka bişi yapamadık. Ha bi de bolca küfrettik, ama oscar standartlarına uygun. Şansı yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ellen degeneresin sundugu oscardan zaten hayir gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Babel sıkıcıydı ama vermek istediğini fazlasıyla veriyordu. Benim favorim Departed ama Babel kazanacak büyük ihtimal burası kesin gözüyle bakılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Dublajsız izleme imkanı veren bir kanal var mı? NTV'de bütün esprileri, sesleri yutan dublajı duymak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 bildiğim kadarıyla aynı anda cnbc-e de dublajsız verilecek tören. ben seyretsem mi kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Sabaha kadar burdayız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 En iyi sanat yönetmenliği: Eugenio Caballero ve Pilar Revuelta (Pan's Labyrinth) En iyi makyaj: David Marti, Montse Ribe (Pan's Labyrinth) En iyi kısa animasyon: Danish Poet En iyi kısa metraj: West Bank Story En iyi ses kurgusu: Alan Robert Murray, Bub Asman (Letters From Iwo Jima) En iyi ses miksajı: Michael Minkler, Bob Beemer ve Willie Burton (Dreamgirls) En iyi yardımcı erkek oyuncu: Alan Arkin (Little Miss Sunshine) En iyi animasyon: Happy Feet Sinemaya uyarlanan en iyi senaryo: William Monahan (The Departed) En iyi kostüm: Milena Canonero (Marie Antoinette) En iyi görüntü yönetmeni: Guillermo Navarro (Pan's Labyrinth) En iyi görsel efekt: John Knoll, Hal Hickel, Charles Gibson ve Allen Hall (Pirates Of The Caribbean: Dead Man's Chest) En iyi yabancı film: The Lives Of Others (Almanya) En iyi yardımcı kadın oyuncu: Jennifer Hudson (Dreamgirls) En iyi kısa metraj belgesel: The Blood Of Yingzhou District En iyi belgesel: An Inconvenient Truth En iyi film müziği: Gustavo Santaolalla (Babil) En iyi özgün senaryo: Michael Arndt (Little Miss Sunshine) En iyi orjinal şarkı: I Need to Wake Up - Melissa Etheridge (An Inconvenient Truth) En iyi kurgu: United 93 (Clare Douglas, Christopher Rouse ve Richard Pearson) En iyi kadın oyuncu: Helen Mirren (The Queen) En iyi erkek oyuncu: Forest Whitaker (The Last King Of Scotland) En iyi yönetmen: Martin Scorsese (The Departed) En iyi film: The Departed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Scorsese ve The Departed çok haklı şekilde almışlar ödülü . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 babel kötü film ne yazık ki, bu haftasonu seyredip beğenmemiştim (ki aynı yönetmenden amores perres mükemmel bir filmdi, şaşırdım diyebilirim), alamamış en iyi film ve en iyi yönetmen'i, iyi olmuş diyesim var. gerçi departed'ı henüz seyretmedim ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 michael jordan nba'i bıraktıktan sonra ne oscar ödülü alan oyuncuları tanıyabiliyorum ne de yönetmenleri. yeni mi cıktı bu en iyi erkek, en iyi kadın oyuncu ödülünü alanlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 hö fistan diyip konuşamaya giriyorum :P Çok mutluyum nedense en sonunda Scorcese 'da aldı Oscar'ini sseviniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ya prestige aday olmadı mı? ne güzel filmdi halbuki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ben departedi tam anlamadim ama iyi filmdi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Ellen ablayı takdir ettik. Artık zorla e2 izlicez sabahları. Steven Spielberg'e fotograf cektirmesi olayı ve Martin Scorsese'ye "Bu senaryoyu ben yazdım,bi ara okuyup yorum yapar mısın" deyip scripti vermesi süperdi. Ayrıca o arkada olan gölgeli zımbırtı cok eglenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Babil ödül alamamış çoooooooook mutluyum! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 en iyi soundtrack aldı pek sevinme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 onlar fasa fiso :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Babel 7 dalda adaydı sadece 1 ödül aldı.Daha fazla bekliyordum. En iyi yönetmen ve en iyi filmde The Departed ve Scorsese yi bekliyordum doğru çıktı.Zaten En iyi yönetmen i açıklamaya Steven Spilberg ve George Lucas gelince Scorsesesin kazandığı belli oldu =) Hellen Mirren veForest Whitaker kesindi zaten. Bana göre pek heyecanlı ve süpriz bir oscar olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 scorsese gözü açık gitmez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ya scorsese zaten aşmış bi yönetmen fazla taktıgını bile sanmıyorum bu ödülü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 yönetmenlik değil de en iyi film konusunda departed ın almasına üzüldüm açıkçası. Ne kadar başarılı yapılmış olursa olsun yeniden çevrim Departed, ve yeniden çevrim bir filmin, bence, Oscar alması biraz abes. Yönetmenliğe eyvallah, kesinlikle hak etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar