Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tek bir tane varsa revan snip olsun ben oynamiim. Demoman yoksa başka oynarım işte, zıplamamı isterseniz zıplarız. Eğlenmek ulan işin ucu. Altın kupa götüremeyeceksiniz evinize yani.
Mesaj tarihi:
ya şöyle söyliyim. demo, medic, soldier, scout bunları oynayacak 3 playerın pubber takımda, hafiften promsu olması lazım. 4 kişi yani. Xeno solly, revan scout dersek en önemli 2 class boş kalıyor.

promsudan kasıt:
demo: round başlamadan önce spawnda henüz sabitken kapıya doğru sticky jump atıcak, sonra sticky jump ata ata ortaya hızlı bir şekilde çıkacak (scoutu geçemese, soldierı geçse de olur).

medic: spawn içindeyken önce demo sonra solly, yanından geçerken yolda scout ve tekrar solly diyerekten überini doldura doldura ve jump yapan classlara yardım ederek ortaya çıkacak. hpsi azalan oyunculara heal vericek devamlı olarak onları takip edicek. demoyu overlayıp jump yapmasını sağlayacak. soldier pek jump yapmayacak çünkü tek solly olduğundan devamlı medicle takılacak.

bu kriterlere uyuyosanız medic veya demoyum diyin.
Mesaj tarihi:
Ben de item setleri yapayım diye heves etmiştim, pro elemanlar iki dk da kırdı hevesimi okurken be :/

Tamam ben de pub da eğlenirken işlevsel kurulumlar yapacağım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...